Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
anti99 25.12.12 04:41
« přihlašení fotky
stastne prezitie vianocnych sviatkov prajem vsetkym a nech nikomu nezamrznu zamky na dverach
:-)
VÁNOCE JAK JE VIDÍM JÁ / ziadny sneh iba teplo a svetielka ;-\ , dnes 24/12 vecer o 1900 u mna doma po veceri , v meste hladni Emaricania cakajuci pred restikami co podavaju vianocnu sviatocnu veceru- aj pred Meeeekacom bolo plno :no: /
foto do sutaze:
sutazna-
[odkaz]
nesutazne-
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] -
David Silver 23.12.12 13:47
« Re: Konec světa nenastal...
Konec světa nenastal, ovšem já jsem si jednu chvíli v pátek 21.12.2012 myslel že to je konec světa alespoň pro mě. Jednalo se o asi 4vteřinový proces, kdy jsem šel ven s naším hafanem, otevřel jsem dveře, udělal krok, nic neklouzalo, zavřel jsem dveře, pes šel po nájezdu, uklouzlo mu to a jel až na silnici, při čemž po jeho dráze přišel konec vodítka, které mi i přes to zůstalo v ruce, zaseklo se a já jsem letěl po hlavě ze schodů a doklouzal jsem se pod schody až k našemu autu, o které jsem si dal jebku do hlavy. Naštěstí, jediné zranení je boule na hlavě.
Když jsem se pak rychle zvedal ve strachu o psa, aby ho nic nepřejelo, hodil jsem ještě záda. Po té jsem se koukl na hafana a ten na mě koukal jako když smutně kouká když odjíždím na kole.. Prostě vůbec mě nechápal.
Jinak hezké, neklouzavé svátky vánoční Vám přeju a hodně povedených fotek do dalšího roku ;-)

WL: ja vidím Tvoju fotku v rozlíšení cca. 20x30 pixelov, to je tak dobre?