Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.12  10:49

« Re: Hlasování - Fotosoutěž Prosinec 2012

anti99
    Diky za body, takže 1. místo hlavně díky sněhu, nebo hlavně proto, že to není focené "spred krovia"?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.12  10:44

iudex
    Kdes ten sníh teď vyhrabal?
    Technicky to máš (tradičně) v pohodě i s kompaktem, v tom problém nehledej..., ale ten český kapr ve slovenské vaně by mě zřejmě zaujal víc... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.12.12  09:55

Ako tak čítam, tak zasnežené Labelovo spravilo veľký dojem, to naozaj inde v Čechách nemáte sneh? >:-[] Ja ho teda už mám po krk; stále ho treba odhŕňať, prípadne padá v nečakaných chvíľach zo strechy. >:D [odkaz] prípadne aj s nejakými miestnymi obyvateľmi: [odkaz]
    Inak ako vidím, moja fotka nestála nielenže za bod, ale ani za okomentovanie (čo ma mrzí viac) a jediný, kto ju chcel okomentovať (anti) ju nemohol načítať >:-[] Rozhodne vianočnejšia je táto fotka: [odkaz] ale to som sa zase bál reakcie Slobody zvierat. >:D
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 27.12.12  05:16

« Hlasování - Fotosoutěž Prosinec 2012

1/ white label
    2/ Mates81
    3/ woody-alien

1/ takto nejako som si predstavoval vsetky fotky a trapil sa co ja uz tu „in the middle of nowhere“ vymyslim- pre mna asi najviac vianocna foto v sutazi - musi byt so snehom.... skoro gycove/ keby to bolo fotene spred krovia tak asi je / ale iba skoro preto 1 miesto
    2/ sviecky, stuhy, hviezdy, tuje, kluce a polystyren- inovation #1 /toto asi nikto iny nevymysly/
    3/ toto som robil aj ja s tatkom ked som bol maly- pekne tuhe

4/ Matheas- dobry napad, ale nie su tam vianoce ...
    5/ Kubass – ze jakeeee vaaanoce :-|
    6/ Iudex- neviem nacitat asi nejaky „chlpaty“ obrazok, lebo to mam cenzurovane, ked sa to nacita a bude tam co ocakavam, tak to bude urcite #
    1 >:-[]

Bud
    tesim sa z priazne umelcov, dik

Panove, premyslam co sa to so mnou deje ? sedim tu za compom o 22 a ocumujem fotky vianoc . :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 27.12.12  01:17

« Re: Přihlášení fotky na Prosinec...

No, nápad je velmi důležitý. Ale když si představím, že na mé recenzi bude celý rok a třeba i déle vždy nějaká jiná fotka, než právě toho daného auta, která je v recenzi, jak pak se v tom má případný host stránek vyznat. Když jsem hledal recenze aut před koupí a obrázek nekorespondoval s názvem recenze, bylo mi to nějak divné a šel jsem pryč a hledal jinde. To je škoda. A to mi jaksi dává stopku. Raději bych výherci poslal s ostatními pár stříbrných, nebo zlaťák na pivo, což by bylo lepší, ale změnit možná na trvalo fotku u recenze je nepřekonatelné. 8-s
    Kdyby nebylo třeba měnit u recenze fotku, není co řešit. Prostě bych se o něco pokusil a čekal na hodnocení ostatních, je to takové příjemné pobavení. Ale pak ti zas nějak neštimuje vlastní recenze.., něco za něco. Zahraješ si, ale musíš změnit svou recenzi.. ;-\ A jak potom pozvat do soutěže ostatní kluky, když pak na ně čeká toto. Mám obavu, že se víckrát nezůčastní a pak je už zvát nepůjde.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.12  01:02

Bud
    Tak soutěžit s námi můžeš okamžitě...a jestli ti jde o umístění, stačí dobrý nápad, klidně zachycený třeba mobilem...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.12  00:58

w-a
    Děkuji tvé "nebožce" za další body pro mě... >:D
    Máte oba velmi dobrý vkus a cit pro skutečnou nepovrchní vánoční atmosféru...a dcera z toho buď vyroste, nebo z ní vyroste "elektro-veterinářka"... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 27.12.12  00:58

Juj, to jsem rád. Možná, že má jiné chyby, ale ta je pryč. Však možná, že někdy budu moci soutěžit s vámi >:D >:D !
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 27.12.12  00:52

wl: Jo je to tak, dostat se nahoru opravdu není tak jednoduché. Např. ve velké soukromé, nebo spíš zahraniční firmě stačí makat, být fakt dobrý a loajální.( Právě to mi kdysi u soukromníka stačilo, víc po mně nechtěl a já měl plat skoro dvakrát větší, než druzí.) Ale ve velké státní, či polostátní organizaci ani náhodou. Jedině politika, kamarádství, pomoc při rozebírání majetku a chlast. ;-\ . A udržet se tam, když se tlačí další a další? ¨To je snad nad lidské síly. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.12  00:51

Bud
    OK, ta už mázlá není!
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.12.12  00:41

wl: Když už jsme u těch "oponentních" hodnocení, nechal jsem prohlédnout fotky i "nebožku" >:D a dceru a výsledek je tento (s vyloučením mé fotky) :

manželka :

1. white label
    2. Matheas
    3. anti99

dcera:

1. Kubass (takovej krásnej pejsek ;-) )
    2. anti99 (proč nemáme taky tolik žárovek na stromečku)
    3. já už nechci nic říkat, pustíš mi Dobu ledovou ? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 27.12.12  00:37

No ty jména jsou dost podobná. :-) Jinak ta paní Šenková, musím uznat že není tuctová, jezdí za ní pro šaty i z daleka, dceru má v Paříži jako modelku, tak ví nejen co se nosí, ale taky co půjde atd.
    Jinak jsem před nedávnem taky vyfotil vánoční náměstí a doufám, že už není mázlá, jak ta předtím. Jestli chceš, můžeš se podívat, je to ta poslední.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.12  00:27

Tak teda jasně vidím, že tvoje dcera má nejen vlastní názor, ale hlavně velmi správný vlastní názor! :yes: :yes: >:D ;-)

P.S. Vážně to vystihla...a pozdravuj paní Šenkovou, moje sestra je taky Schenková, foneticky je to vlastně úplně na stejno.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 27.12.12  00:12

Jo, dcera chodí k určité paní Šenkové a učí se kreslit, nějaké ty dětské soutěže už vyhrála, některé ne. Má teprve 16. Ta paní je jinak i návrhářka a nechává šít šaty pro menší smetánku a nevím co ještě. :-) Jinak říkala, že se jí líbila tvoje fotka, že má "duši", Mates měl dobrý nápad a anti ji měl pěknou, takovou velkolepou, ale bez duše. Snad to tak nějak říkala. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.12  00:09

Bud
    To víš, dostat se "nahoru" nebývá obvykle úplně jednoduché..., ne tak se tam ještě déle udržet. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.12.12  23:58

« Hlasování - Fotosoutěž Prosinec 2012

1) woody-alien ("nenačančaná" vánoční atmosféra)
    2) anti99 (efekt)
    3) mates81 (nápad)

U woodyho vidím i asociaci s autem:
    4 kola + 1 rezerva

P.S. zdravím matiiho. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 26.12.12  23:52

Jo, je dobré dostat se nahoru. Nedávno jsem prošel celý kulturák, okna neotvíratelná, jen ventilace a vchod na střechu uzamčen :'-( . To znamená, někoho najít a vysvětlovat... Foto je hezké.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.12.12  23:46

Bud
    Pomyslná piha na kráse nemusí být zrovna piha, třeba taková Tereza Maxová má výraznější nos, díky němuž je mnohem osobitější... bez něho by sice byla (svým způsobem) dokonalejší, ale i mnohem běžnější typ, vlastně méně "zapamatovatelná" modelka.
    Histogramu se klidně drž, jen se z toho nemusí dělat nějaké úplně obecné dogma.

Takže tvoje dcera je výtvarnice..., a co výtvarného konkrétně dělá?
    A nevíš, koho by ještě dala na bednu (případně proč)?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.12.12  23:34

Z podkroví těsně pod střechou..., k vůli prostoru nešel použít běžný stativ, takže je to jen z ruky opřené o římsu. Ale zkusím to ještě vymyslet jinak.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 26.12.12  23:33

To jsi fotil někde ze střechy?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…