Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 28.12.12 14:40
« Re: Hlasování - Fotosoutěž Prosinec 2012
To máš pravdu. Když zrovna nedělá krále silnic v Audi, tak asi dělá dementa v Octavii... ;-)
Ne, prostě kvůli některým exemplářům mám někdy chuť jezdit tankem.
Wl, ty jsi už rozumný chlap, a dle fotek stejně jezdíš s Audi po poli... >:D -
white label 27.12.12 21:37
Mezi uměním a kýčem může být někdy hranice opravdu tenká...
To tvoje "pohodlný" (v uvozovkách) se dá chápat třeba jako pohodový?
Mně na té mé fotce připadají zajímavé ty kontrastní "2D" černočerné (jako nakreslené černou tuží) obrysy stromů, které působí spíš jako z obrazu, než z normální/běžné fotky. To bylo první, co mě napadlo/zaujalo, když jsem ji otevřel na větším monitoru.
Jinak souhlas, iudexova fotka není vůbec špatná, balící papír se mi taky líbí, k tomu tradičně dobrá práce s hloubkou ostrosti..., ale když máš vybrat jen tři, není to snadné. Mates81 tam zase "nacpal" nějaký ten jeho bláznivý nápad a to se obvykle taky cení... ;-) -
anti99 27.12.12 21:26
10 krokov pre Teba a obrovsky skok pre "ludstvo"
som si spomenul na Carlu, lebo som videl jej foto na facebooku par dni dozadu- no a ked som zbadal tvoju fotku, tak som mal hned s cim porovnavat- tie zabery by mohli byt takmer rovnake. Jej foto mi pripadalo az prilis gycove - ale co je vlastne gycove? keby to bol este ihlicnan so slnkom na vrchole, je to gyc alebo skvela foto; zalezi iba na tom kto sa na to pozera a kedy :-! no a tvoj zaber mi pripadal v porovnani s jej trochu "pohodlny", ale nie gycovy ;-) , preto som ho v porovnani s ostatnymi hodnotil najlepsie.
,ale Iudexov zaber je velmi dobry / cerveny baliaci papier alebo obrus s bielymi stromami , na nom biele porche -osvetlene spredu svetlom s modrym nadychom a v pozadi nezaostreny stromcek s krasnymi teplymi ziarovkami ;-) / mne sa to paci :yes: -
white label 27.12.12 20:33
anti99
Kdyby jsem udělal 10 kroků do slunka, tak by to bylo "najviac" co? Kýčovité, nebo naopak lepší?
Jo, Carla to umí taky hezky, i když mi občas trošku leze do zelí..., to je tak, když ti tvůj žák začne pomalu přerůstat přes hlavu... :-O >:D
[odkaz] -
anti99 27.12.12 15:27
uplne najviac by to bolo, keby si urobil asi 10 krokov do slnka >:-[] a stlacil spust :-! , bolo by to uz totalny gyc a to uz neviem ako by som hodnotil.
[odkaz]
vlastne som ocenil kreativitu spojenu s pohodlnostou ;-) a samozrejme sneh, ktory sa objavil iba na tvojom zabere a na titulke. -
Bud 27.12.12 11:28
iudex: mně se tvoje fotky taky nenačítají. Ale zkusil jsem to opakovaně a pak to šlo. Trvalo to sice dlouho, ale přece. Jinak osobně jsem kromě antiho fotky (že je hezká) nehodnodil myslím žádnou fotku. Pouze jsem zadal pořadí prvních tří. Ale předpokládám, že ti ani nešlo o moje hodnocení typu: jéé, ta je hezká, takovou jsem chtěl udělat taky ;-) Ale pokud by náhodou šlo, tak je taky hezká, líbí se mi, že to pozadí je tak rozostřené. Téma měsíce splněno dokonce i s autem, ovšem na bednu se mi zdály jiné. Jestli ti takové dětské hodnocení něco říká.... >:D -
iudex 27.12.12 11:02
No u nás teda napadlo snehu požehnane; neskôr to kompletne zamrzlo a teraz sa to ešte stále topí: [odkaz]
Inak pre mňa ako pre závisláka na čokoláde sú tiež Vianoce spojené s týmto: [odkaz] a i nad tým som uvažoval, ale nakoniec som sa rozhodol dať na fotku aspoň nejaké auto (čo evidentne nikoho neoslovilo). >:-[]

anti99: minimalistické a napriek tomu výrečné. Páči sa mi tmavé ladenie scény i odlesky na tmavej kapote a maske; jednoduché a efektné.
Matheas: podobný hračkársky nápad ako ja, vtipné a tiež dobrá realizácia, akurát tie Vianoce tam vidím iba v tom nápise.
woody: toto je možno až príliš vážne a duchovné na fotosúťaž, každopádne to má hlbokú myšlienku a oslovuje to.
white: sneh sa k Vianociam hodí, cením tiež, že si vybehol do prírody, samotná fotka je kvalitne prevedená, možno na zvýšenie Tebou spomínaného kaligrafického dojmu by som uvažoval o b&w, každopádne páči.
ja: opäť domáca núdzovka, zrealizovaná narýchlo za 5 minút dvanásť, možno trochu stereotypná (stromček), tak som sa snažil aspoň realizovať to bez chýb (nasvietenie, kompozícia, rozmazanie pozadia).
kubass: tak tu sa evidentne niekto tešil z darčeku, možno to ale chcelo krajšie prostredie.
Mates: tradične vtipný nápad, ako je u Teba už dobrým zvykom.
-----------------
1. anti99
2. Mates81
3. white label