Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.12.12  15:34

« Hlasování

Môj pohľad:
    anti99: minimalistické a napriek tomu výrečné. Páči sa mi tmavé ladenie scény i odlesky na tmavej kapote a maske; jednoduché a efektné.
    Matheas: podobný hračkársky nápad ako ja, vtipné a tiež dobrá realizácia, akurát tie Vianoce tam vidím iba v tom nápise.
    woody: toto je možno až príliš vážne a duchovné na fotosúťaž, každopádne to má hlbokú myšlienku a oslovuje to.
    white: sneh sa k Vianociam hodí, cením tiež, že si vybehol do prírody, samotná fotka je kvalitne prevedená, možno na zvýšenie Tebou spomínaného kaligrafického dojmu by som uvažoval o b&w, každopádne páči.
    ja: opäť domáca núdzovka, zrealizovaná narýchlo za 5 minút dvanásť, možno trochu stereotypná (stromček), tak som sa snažil aspoň realizovať to bez chýb (nasvietenie, kompozícia, rozmazanie pozadia).
    kubass: tak tu sa evidentne niekto tešil z darčeku, možno to ale chcelo krajšie prostredie.
    Mates: tradične vtipný nápad, ako je u Teba už dobrým zvykom.
    -----------------
    1. anti99
    2. Mates81
    3. white label
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.12.12  15:06

« Fotosoutěž Prosinec 2012 - Hlasování

Až do dnešní 22.hodiny stále máte možnost hlasovat... ;-)

anti99 - [odkaz]
    Matheas - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    Mates81 - [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.12  14:40

« Re: Hlasování - Fotosoutěž Prosinec 2012

To máš pravdu. Když zrovna nedělá krále silnic v Audi, tak asi dělá dementa v Octavii... ;-)
    Ne, prostě kvůli některým exemplářům mám někdy chuť jezdit tankem.

Wl, ty jsi už rozumný chlap, a dle fotek stejně jezdíš s Audi po poli... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.12.12  14:34

wl: pod to sa ako vodič (škaredých a kazových) Fordov podpisujem! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.12.12  14:33

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  14:30

Obecně platí, že podstatné je, kdo řídí, nikoli co (jakou značku) zrovna řídí...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.12  23:07

Jelikož moc nemusím piloty Audi, na Peugeot jsem myslel okrajově... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.12.12  23:00

asi nemá rád Pažouty 307 >:D Možná tam měl mít SR AČKA 307 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.12  22:14

Vy si děláte srandu, ale dnes jsem v Německu cvaknul něco, s čím bych do srandistánu Česka nejel: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.12  21:37

Mezi uměním a kýčem může být někdy hranice opravdu tenká...
    To tvoje "pohodlný" (v uvozovkách) se dá chápat třeba jako pohodový?
    Mně na té mé fotce připadají zajímavé ty kontrastní "2D" černočerné (jako nakreslené černou tuží) obrysy stromů, které působí spíš jako z obrazu, než z normální/běžné fotky. To bylo první, co mě napadlo/zaujalo, když jsem ji otevřel na větším monitoru.

Jinak souhlas, iudexova fotka není vůbec špatná, balící papír se mi taky líbí, k tomu tradičně dobrá práce s hloubkou ostrosti..., ale když máš vybrat jen tři, není to snadné. Mates81 tam zase "nacpal" nějaký ten jeho bláznivý nápad a to se obvykle taky cení... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 27.12.12  21:26

10 krokov pre Teba a obrovsky skok pre "ludstvo"
    som si spomenul na Carlu, lebo som videl jej foto na facebooku par dni dozadu- no a ked som zbadal tvoju fotku, tak som mal hned s cim porovnavat- tie zabery by mohli byt takmer rovnake. Jej foto mi pripadalo az prilis gycove - ale co je vlastne gycove? keby to bol este ihlicnan so slnkom na vrchole, je to gyc alebo skvela foto; zalezi iba na tom kto sa na to pozera a kedy :-! no a tvoj zaber mi pripadal v porovnani s jej trochu "pohodlny", ale nie gycovy ;-) , preto som ho v porovnani s ostatnymi hodnotil najlepsie.
    ,ale Iudexov zaber je velmi dobry / cerveny baliaci papier alebo obrus s bielymi stromami , na nom biele porche -osvetlene spredu svetlom s modrym nadychom a v pozadi nezaostreny stromcek s krasnymi teplymi ziarovkami ;-) / mne sa to paci :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.12  21:17

A ku.va... :-O >:-[] , ...to mi připomnělo známý Izerův vtip:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 27.12.12  21:04

diky, asi budem musiet prehodnotit moje hlasovanie...
    iudex- nie je to az tak "chlpate" , ale myslim ze je to na umiestnenie :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.12  20:33

anti99
    Kdyby jsem udělal 10 kroků do slunka, tak by to bylo "najviac" co? Kýčovité, nebo naopak lepší?

Jo, Carla to umí taky hezky, i když mi občas trošku leze do zelí..., to je tak, když ti tvůj žák začne pomalu přerůstat přes hlavu... :-O >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.12.12  18:49

anti99 : tady máš iudexovu fotku, je to sice "přeceděný" přes galerii MACZ, ale lepší než nevidět nic... ;-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 27.12.12  15:27

uplne najviac by to bolo, keby si urobil asi 10 krokov do slnka >:-[] a stlacil spust :-! , bolo by to uz totalny gyc a to uz neviem ako by som hodnotil.
    [odkaz]

vlastne som ocenil kreativitu spojenu s pohodlnostou ;-) a samozrejme sneh, ktory sa objavil iba na tvojom zabere a na titulke.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 27.12.12  11:56

Ok. jsem rád, že to tak je. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.12.12  11:34

Bud: díky, toto som mal na mysli; nemusíš vedieť použiť odborné termíny, stačí Tvoj subjektívny dojem/pocity z fotky. Aj negatívna kritika posunie ďalej a ocením ju viac, ako úplnú ignoráciu. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 27.12.12  11:28

iudex: mně se tvoje fotky taky nenačítají. Ale zkusil jsem to opakovaně a pak to šlo. Trvalo to sice dlouho, ale přece. Jinak osobně jsem kromě antiho fotky (že je hezká) nehodnodil myslím žádnou fotku. Pouze jsem zadal pořadí prvních tří. Ale předpokládám, že ti ani nešlo o moje hodnocení typu: jéé, ta je hezká, takovou jsem chtěl udělat taky ;-) Ale pokud by náhodou šlo, tak je taky hezká, líbí se mi, že to pozadí je tak rozostřené. Téma měsíce splněno dokonce i s autem, ovšem na bednu se mi zdály jiné. Jestli ti takové dětské hodnocení něco říká.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.12.12  11:02

No u nás teda napadlo snehu požehnane; neskôr to kompletne zamrzlo a teraz sa to ešte stále topí: [odkaz]
    Inak pre mňa ako pre závisláka na čokoláde sú tiež Vianoce spojené s týmto: [odkaz] a i nad tým som uvažoval, ale nakoniec som sa rozhodol dať na fotku aspoň nejaké auto (čo evidentne nikoho neoslovilo). >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…