Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  23:01

« Re: Fotosoutěž Prosinec 2012 - Hlasování

iudex
    Tak se pochlub, co máš za nový stroj? Snad si neutekl od Pentaxu, když už na něj máš nějaká skla?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.12.12  23:00

anti99: Gratuluju k prvenství :yes: Měl bych ale jeden dotaz : Co máš sakra proti Gretzkému ? :-O ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  22:58

M81
    To by bylo bodů..., jen od woodyho a iudexe by to bylo zřejmě naopak slabší... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  22:56

Ron
    Prostě nepočítal jsem s tvým hlasováním v tak těsném závěru, takže jsem tímto směrem ani neinvestoval, jak tady funguje zdejší mafie přece víš, stejně jako její opozice vedená Švihákem... >:-[]

P.S. Příště napiš jasně, např.:" Nemůžu tam tu vánoční atmosféru najít, nechceš mi s tím nějak pomoci?" :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 28.12.12  22:56

Pánové, to kdybych věděl dřív, napsal sem k fotce, že sem pověsil Fordy na hřebík >:-[] to by bylo bodů...

Jinak gratulace bedňákům :yes: a samozřejmě všem kdo se zúčastnili...

Doufám že vyberete nějaké slušné téma
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.12.12  22:49

Rovnako gratulujem medailistom, najmä American rookie anti99 to berie útokom a odsúva nás starých harcovníkov do role štatistov.
    Ja som nakoniec rád, že nie som úplne posledný (a ani potenciálne antiho body - ak by zmenil svoje hlasovanie - by na tom nič nezmenili). Môžem sa utešovať, že je to kvôli tomu kompaktu (nie, nechajte ma v tom omyle ;-) ) a nabudúce s novým strojom od Ježiška to bude určite útok na zlato. :-) Tak od víťazov očakávam nejakú vhodnú tému typu Moje auto a bokeh. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.12.12  22:23

Gtatulace všem, hlavně těm na bedně.

WL: Tak já netuším, že ty dobře víš, kolik bodů kdo má, víš kdo nehlasoval, máš mé telefonní číslo, finančně na tom až tak špatně snad nejsi, i když je ta krize... a přesto neraguješ... tvé mínus >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  22:19

« Re: Výsledky - Fotosoutěž Prosinec 2012

Gratulace celé bedně, tentokrát (logicky) zejména bronzovému místu! :yes: >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  22:14

Ron
    Ono se to dalo od tebe (jako aktuálního "armosféráka") čekat... >:-[]
    Mimochodem, kdyby se do toho (na poslední chvíli) nes.ral, mohl jsem být druhý spolu s woodym. :'-( >:D

P.S. Pokud by to mělo být od Matese opravdu reálné gesto "pověšení produktů Fordu na hřebík", dal bych ho samozřejmě na první místo... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.12.12  22:11

« Výsledky - Fotosoutěž Prosinec 2012

Takže, pánové - hlasování určilo toto pořadí.

1. anti99 - 19 bodů
    2. woody-alien - 15 bodů
    3. white label - 13 bodů

-------------------------------------<… />
    4. Mates81 - 11 bodů
    5. Matheas - 6 bodů
    6. iudex - 2 body
    7. Kubass - 0 bodů

Gratulujeme novému vítězi a díky všem za účast. Vítěz a jeho společníci na bedně se jako obvykle domluví na tématu pro následující měsíc - tedy Leden 2013. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  22:10

« Re: Hlasování - Fotosoutěž Prosinec 2012

DMcK
    Ještě, že mně znáš, jinak bych to měl už spočítané... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.12.12  22:05

« Konec hlasování

Ukončuji hlasování, výsledky za chvíli ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.12.12  21:36

woody - stačí, když jej nebudeš fotit... když budeš teď do fotosoutěže fotit nové Clio, máš u mě body vždy téměř jisté >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.12.12  21:31

Ron: Ty jsi fakt jednoduchej, jak tam nemám Mondeo, hned jsem první. ;-) >:D Já ten "pekáč" vážně prodám.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.12.12  21:02

Tak a teď zahlasuji já:

1) woody-alien
    2) anti 99
    3) white label

V první řadě nutno uznat, že nebylo snadné vybírat. V druhé řadě mě mrzí, že nikdo nedokázal ocenit můj příspěvek do fotosoutěže... inu technika minimalismu není pro každého, navíc pro Vás amatéry >:D Každopádně již příští měsíc bych mohl toto téma opustit, od Ježíška jsem dostal nové baterky do foťáku, takže konečně můžu vyfotit více jak jednu fotku na jeden pár baterek >:D

woody - atmosféra, atmosféra, atmosféra
    anti - atmosféra, atmosféra, atmosféra
    white label - ani dva turbomotory v tvé garáži na dvě atmosféry nahoře bohužel neměly >:-[]
    Matheas - pěkná fotka, taková ze života majitele nachipované octávky na 125 kW či kolik jsi to měl, ale na stupně vítězů to nevidím
    iudex - jsem u tebe zvyklý na vyšší kvality, navíc dát dětem na hraní obludu jako Cayenne...?
    Kubass - má přítelkyně by krásného psa jistě ocenila, ale ta tu bohužel pro tebe nehlasuje >:-[]
    Mates81 - koukám, že jsi konečně dospěl a pověsil jsi Fordy na hřebík, jen tak dále :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.12.12  20:39

« Re: Hlasování

wl: Tak som sa s tým skúšal pohrať i ja a máš pravdu, farebná verzia tomu sadne lepšie. Pri b&w sa zo slnka stane iba biely prepálený fľak a tá teplá žltá farba tomu chýba; aj keď sa zvýrazní kontrast a "kaligrafickosť" konárov, nie je to ono.
    B&w v princípe viac sadne ľuďom: [odkaz] prípadne výrazným tvarom vecí: [odkaz] a zrejme najviac architektúre: [odkaz] a menej krajinkám; aj pri nich sa samozrejme b&w dá, ale vyžaduje to výraznejší tvar objektu: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.12.12  20:34

Jelikož tě znám, i tohle beru jako srandu. Přechod z V8 a V6 na Prius jistě zelené hrdinství je. Úspora přírody vidět není, ale úspora peněz kurevsky... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  19:25

« Re: Hlasování

iudex
    b&w jsem zkoušel a nedopadlo to dobře (si to zkus upravit), ztratí to "prostorovost" a do značné míry i celkovou atmosféru a určitou zajímavost, protože pak chybí "kontrast" černých obrysů stromů s "barevným" pozadím.
    Jednoduchá konverze "digisnímku" na čb verzi většinou nedopadne dobře, na čb fotografii byla lepší klasika (čb kinofilm apod.)...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  19:06

DMcK
    Já třeba nemám rád Priusy, ale jejich "piloty" (s jejich falešným pocitem, že dělají něco pro ekoogii) toleruji... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  19:06

DMcK
    double
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…