Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 29.12.12 20:00
« Re: Fotosoutěž Prosinec 2012 - výsledky
Th
Čekal jsem, že se na to chytneš, ale že až tak rychle... >:D
Zajímavější nevím, ale pro většinu bude líbivější, to je něco jako s designem u iHyudaie... >:-[]
Ale nic proti Nošovicím, pivo tam dělají slušné pořád... ;-) -
Thomasino 29.12.12 19:28
« Re: Fotosoutěž Prosinec 2012 - výsledky
Gratulace vítězi a také bedňákům :yes: :-)
P.S.: WL - já proti Fordům (nejlépe ST a RS) a Renaultům nic nemám, ikdyž by měli pocházet ideálně z Dieppe ;-) Alespoň vývoj, když už ne v dnešní době výroba :'-(
P.S.S.: WL - mimochodem ta fotka z podkroví na noční náměstí byla mnohem zajímavější :yes: -
woody-alien 29.12.12 17:31
« Fotosoutěž Prosinec 2012 - výsledky
Ronault, iudex : Já už se dlouho těším, že se k nám přidá i nějaký majitel jistého korejského zázraku techniky, jehož název z odkazu snadno odhalíte. Název písničky je údajně inspirován chováním podvozku na českých silnicích. ;-) >:D
[odkaz] -
woody-alien 29.12.12 12:14
« Re: Fotosoutěž Prosinec 2012 - Hlasování
iudex : Ronault tady v případě Clia dělá předčasně účet bez hostinského. ;-) Čerstvá novinka, nevychytaný mouchy, no nevím nevím... >:D
anti99 je muž se srdcem střelce. Jedno kolo se zastřeloval a v druhým už to trefil. Já než jsem trefil desítku, vyplýtval jsem několik zásobníků a terč mám děravej jak řešeto - bohužel hlavně na krajích. >:-[]
Jinak já při hodnocení fotek na značky nehledím, ale modrá (oválná) je prostě dobrá. To se nedá nic dělat. ;-) :yes: -
Ronault. 29.12.12 00:44
iudex: Inu, je po 22h hodině, přecházíš do zvířecího útoku.
Ovšem moc jsi netrefil ta teplá objetí.
Ano, Renault se nebrání spojení svého loga s tím druhým (samozřejmě první jsou oči) pro muže nejzajímavějším orgánem ženského těla, viz tato reklama.[odkaz]
Samozřejmě Ford svým oválem a heslem Go Further - jdi dál/hlouběji, jasně dává najevo, který otvor a teplejší objetí je mu bližší: [odkaz] >:D -
iudex 29.12.12 00:18
Ron: No vieš, my Forďáci nepestujeme žiadne okaté nadŕžanie či teplé objatia, ako by si si to predstavoval Ty v rámci komunity "nosičov vulv... ehm diamantov na kapote". A dúfam, že woody ani ako majiteľ Renaultu neskončí s inými Renaulťákmi takto: [odkaz] >:-[]
P.S. Ešte že tu nik nemá Opel Astra či Insignia, pre nich mám tiež jednu peknú podobizeň zo živočíšnej ríše: [odkaz] >:D -
Ronault. 28.12.12 23:46
iudex: Vím, že jsi to dosud nepoznal, proto to tápání ohledně neohodnocení tvé fotky, nicméně ti pomohu: "Jsem krutý, ale spravedlivý" >:D
PS: Od kdy jsem já fanda Porsche?
mates81: Ještě mnoho motorového oleje vyměníš ve svém Focusu než si vyžehlíš u mně tu kritiku (neříkám, že nebyla oprváněná) Thalie... leda by sis teď jednu koupil, s Woodyho Cliem byste teď atakovali příčky vítězů každý měsíc... a protože my Renaulťáci držíme pospolu, tak bychom my tři byli včele pořád... zvaž to, i když tu jste 3 forďáci, tak to nefunguje dle představ >:-[] >:D
WL: Píšu si to >:-[] -
iudex 28.12.12 23:34
Mates: jaké zavďačovanie? Si Fordista? Si! Jediné, čo sa toleruje, je trocha taktizovania á la woody, že Ford úplne vynecháš, aby sa aj vlk (Ron) nažral, aj ovca (Ford) ostala celá. :-) Ale ako nad touto svojou brilantnou logikou rozmýšľam, nejak nefunguje, keď ja som na fotku ani nedal Forda, ale Porsche (!) a p_d z toho. >:-[]
wl: jasné, podvodnú, dažďovú či snehovú tému! Má to jeden háčik: sklá vodotesné nemám. 8-s >:-[] A mal som K-r. -
iudex 28.12.12 23:15
woody: chvíľu som nad tým Gretzkým rozmýšľal, kým mi zaplo. >:D :yes:
Ad Mates: no nazvať fotku takto, to by si nebol nielenže strieborný, ale ani bronzový, hanba takéto zapredanecké myšlienky! A dlho som rozmýšlal, či nedať labela druhého a Ty takto... >:-[]
wl: no samozrejme som zostal pri Px, len upgradol na vodotesné telo a 100% pentaprizmatický hľadáčik (K-30). Aspoň zase nemusím chvíľu čistiť senzor od prachu. ;-)

Neplatí to samozřejmě vždy, ale dost často ano. Na prémii musíš počítat s velkou rezervou na příplatky, jinak to nemá cenu. Jen vlastně nevím, proč to vykládám zrovna tobě. ;-) >:D