Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.12.12  21:11

« Re: Fotosoutěž Prosinec 2012 - Hlasování

wl: Mít na Audi (BMW, MB) není dnes až takový problém, ale člověk musí mít rozum. "Neboť není zoufalejšího majitele prémiového vozu než je ten, jemuž napjatý rozpočet nedovolí uniknout nedůstojné základní výbavě." >:D

Neplatí to samozřejmě vždy, ale dost často ano. Na prémii musíš počítat s velkou rezervou na příplatky, jinak to nemá cenu. Jen vlastně nevím, proč to vykládám zrovna tobě. ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.12  20:08

..nebo nechtějí mít >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.12.12  20:02

Td
    Tak určitě, ono je to hlavně taková profláklá útěcha pro ty, co na ještě na Audi "nemají"... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.12.12  20:00

« Re: Fotosoutěž Prosinec 2012 - výsledky

Th
    Čekal jsem, že se na to chytneš, ale že až tak rychle... >:D
    Zajímavější nevím, ale pro většinu bude líbivější, to je něco jako s designem u iHyudaie... >:-[]
    Ale nic proti Nošovicím, pivo tam dělají slušné pořád... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.12  19:39

WL - tak že by na té rýmovačce "čtyři kroužky pro teploušky" přece jen něco bylo ?? ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.12.12  19:28

Gratulace vítězi a také bedňákům :yes: :-)

P.S.: WL - já proti Fordům (nejlépe ST a RS) a Renaultům nic nemám, ikdyž by měli pocházet ideálně z Dieppe ;-) Alespoň vývoj, když už ne v dnešní době výroba :'-(

P.S.S.: WL - mimochodem ta fotka z podkroví na noční náměstí byla mnohem zajímavější :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.12.12  19:00

Mně bude bohatě stačit iThomasino (s i30) na to, abych začal velebit jak Fordy, tak Renaulty... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.12.12  17:31

« Fotosoutěž Prosinec 2012 - výsledky

Ronault, iudex : Já už se dlouho těším, že se k nám přidá i nějaký majitel jistého korejského zázraku techniky, jehož název z odkazu snadno odhalíte. Název písničky je údajně inspirován chováním podvozku na českých silnicích. ;-) >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 29.12.12  16:49

skvely odkaz si to predstavujem so sedem miestnym espacicikom plnym modeliek >:-[]
    (jedneho espasika som mal pred pol rokom aj ja
    :-! )
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 29.12.12  16:42

« Re: Výsledky - Fotosoutěž Prosinec 2012

gratulacia vsetkym zucastnenym a velka vdaka vsetkym co hlasovali :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.12.12  12:14

iudex : Ronault tady v případě Clia dělá předčasně účet bez hostinského. ;-) Čerstvá novinka, nevychytaný mouchy, no nevím nevím... >:D

anti99 je muž se srdcem střelce. Jedno kolo se zastřeloval a v druhým už to trefil. Já než jsem trefil desítku, vyplýtval jsem několik zásobníků a terč mám děravej jak řešeto - bohužel hlavně na krajích. >:-[]

Jinak já při hodnocení fotek na značky nehledím, ale modrá (oválná) je prostě dobrá. To se nedá nic dělat. ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.12.12  00:44

iudex: Inu, je po 22h hodině, přecházíš do zvířecího útoku.
    Ovšem moc jsi netrefil ta teplá objetí.
    Ano, Renault se nebrání spojení svého loga s tím druhým (samozřejmě první jsou oči) pro muže nejzajímavějším orgánem ženského těla, viz tato reklama.[odkaz]
    Samozřejmě Ford svým oválem a heslem Go Further - jdi dál/hlouběji, jasně dává najevo, který otvor a teplejší objetí je mu bližší: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.12.12  00:18

Ron: No vieš, my Forďáci nepestujeme žiadne okaté nadŕžanie či teplé objatia, ako by si si to predstavoval Ty v rámci komunity "nosičov vulv... ehm diamantov na kapote". A dúfam, že woody ani ako majiteľ Renaultu neskončí s inými Renaulťákmi takto: [odkaz] >:-[]
    P.S. Ešte že tu nik nemá Opel Astra či Insignia, pre nich mám tiež jednu peknú podobizeň zo živočíšnej ríše: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.12.12  23:46

iudex: Vím, že jsi to dosud nepoznal, proto to tápání ohledně neohodnocení tvé fotky, nicméně ti pomohu: "Jsem krutý, ale spravedlivý" >:D
    PS: Od kdy jsem já fanda Porsche?

mates81: Ještě mnoho motorového oleje vyměníš ve svém Focusu než si vyžehlíš u mně tu kritiku (neříkám, že nebyla oprváněná) Thalie... leda by sis teď jednu koupil, s Woodyho Cliem byste teď atakovali příčky vítězů každý měsíc... a protože my Renaulťáci držíme pospolu, tak bychom my tři byli včele pořád... zvaž to, i když tu jste 3 forďáci, tak to nefunguje dle představ >:-[] >:D

WL: Píšu si to >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.12.12  23:34

Mates: jaké zavďačovanie? Si Fordista? Si! Jediné, čo sa toleruje, je trocha taktizovania á la woody, že Ford úplne vynecháš, aby sa aj vlk (Ron) nažral, aj ovca (Ford) ostala celá. :-) Ale ako nad touto svojou brilantnou logikou rozmýšľam, nejak nefunguje, keď ja som na fotku ani nedal Forda, ale Porsche (!) a p_d z toho. >:-[]
    wl: jasné, podvodnú, dažďovú či snehovú tému! Má to jeden háčik: sklá vodotesné nemám. 8-s >:-[] A mal som K-r.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  23:33

M81
    To ani ne, ale hlavně se nikdy nezavděčíš všem... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  23:22

iudex
    Vodotěsné, jo? Tak to musíme dát příští kolo nějaké "podvodní" téma... >:D

Jaké tělo jsi měl doteď? K-30 je (za jeho cenu) dost dobrá volba, teda pokud na něm nechceš dělat i video, což asi nechceš.
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 28.12.12  23:17

Jak vidím, tak se nezavděčím nikomu >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.12.12  23:15

woody: chvíľu som nad tým Gretzkým rozmýšľal, kým mi zaplo. >:D :yes:
    Ad Mates: no nazvať fotku takto, to by si nebol nielenže strieborný, ale ani bronzový, hanba takéto zapredanecké myšlienky! A dlho som rozmýšlal, či nedať labela druhého a Ty takto... >:-[]
    wl: no samozrejme som zostal pri Px, len upgradol na vodotesné telo a 100% pentaprizmatický hľadáčik (K-30). Aspoň zase nemusím chvíľu čistiť senzor od prachu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.12  23:09

w-a
    Pokud by měl nick "anti68", tak bych pro změnu nevěděl, jestli tomu mám tleskat, nebo se naopak nas.rat. >:D

P.S. Moje oblíbená sexuální poloha je "Jágr + 1", a to jsem ryzí hetero... >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…