Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 30.12.12 11:59
« Re: Výsledky za Prosinec 2012 - Nové téma dohodnuto
Thomasino: Řekl bych, že konkrétně tady pod Fotosoutěží je to popichování a hecování vždy myšleno v dobrém, a ani se nemusíme znát osobně. ;-) V jiných diskuzích je to o několik řádů níže, příkladem za všechny je nedávná debata jistého majitele Golfu s white labelem ohledně (ne)vhodnosti měnit olej dříve než předepisuje výrobce. Takovou "kanální" spršku tady opravdu nenajdeš. A neboj, já se tou i30kou příležitostně svezu (i40 už jsem ze zvědavosti projel), ostatně mám taky "škraloup",když si bratr nedávno pořídil novou ix20. >:D -
Thomasino 30.12.12 11:37
« Re: Fotosoutěž Prosinec 2012 - Hlasování
Já snad někdy tvrdil, že bych si u Audi nic nevybral?? Něco by se našlo, např. R8 se mi od začátku dost líbí, kdysi jsem mezi své dreamcars zařadil S4 kombi na každodenní ježdění (nebo A4 Allroad by taky šel), dlouhé cestování a na zimu :-) Ale líbí se mi také ostře řezaná nová A3 ve třídvířku, zvláště kdyby byla s tím skvělým pětiválcem a turbínou >:-[]
Co se týká tvých poznámek k předsudkům, tak zrovna u mě jsi už mohl pochopit že to moc neplatí, když jsem klidně přiznal už začátkem roku po prvním seznámení s novou i30, že šla hodně nahoru, že se přiblížila na dostřel lídrům třídy Golfu a Focusu. No a po bližším seznámení s konkurencí, svezení se s několika auty a průzkumu nabídek a cenových akcí (plus domlouvání konkrétních slev u prodejců), jsem se rozhodl pro značku, u které bych si taky ještě před 3 lety nemyslel, že bych si ji někdy koupil ;-) :-!
Ale pokud mám šetřit na něco zábavnějšího než je sedmičkový nebo šestkový Golf, včetně verze GTI, tak klidně půjdu se svými nároky na denní přibližovadlo trochu dolů a ušetřených 50-60 tisíc mě rychleji přiblíží k autu pro zábavu... A jak vidíš, je mi celkem jedno co si kdo o tom bude myslet, ať si lidi svoje předsudky klidně nechají ;-) Doporučuji se s takovými auty v době koupi pořádně svézt, vykašlat se na různá doporučení, a sám si probrat co člověk ještě potřebuje nebo chce, co mu ve skutečnosti stačí, co od auta očekává a kam se chce časem posunout :-! :-!
Ještě že vím, že od WL a Ronaulta je to jen takové hecování a dráždění, nakonec se pár let známe i osobně ;-) Takže na závěr: až bude 5 let stará Laguna jezdit tak dobře jako nová i30, budu třeba uvažovat i o takových autech, kdy člověk nikdy neví, zda ho dovezou do cíle jeho cesty >:D >:D
...ale chápu, že pro někoho může být tento styl cestování a dovolených také adrenalin :-) -
Dylan McKay 30.12.12 07:59
« Re: Fotosoutěž Leden 2013 - nové téma již brzy
Opět jste to tady zahnojili, tentokrát poloteploušskými příspěvky. Ani nevím jak dopadla fotosoutěž, vítěz asi nepochází z mafie fotosoutěžácký... :-! ;-)
Až budete někdy navrhovat téma, viděl jsem fotky "hra stínů", to by se hodilo třeba na léto... -
white label 30.12.12 01:11
Th
Raděj Audi nechtějí, aby si o nich někdo náhodou nemyslel něco, co by mohla být pravda...
>:D ;-)
Na druhou stranu svým způsobem obdivuji lidi, kteří tvrdí (teda pokud píší pravdu), že by si u Audi nevybrali, ale přitom třeba u Hyundaie si vyberou poměrně snadno... >:-[] -
white label 30.12.12 01:07
w-a
Samozřejmě souhlas, ale já zrovna v tomto případě nemyslel primárně prachy (pro to ty uvozovky v textu u "nemají", tedy: ...pro ty, co ještě na Audi "nemají"...), myslel jsem (místo teček) hlavně odvahu koupit si něco, vůči čemu jsou podobné předsudky.... a kdo má obvykle největší problémy s předsudky? Přece ten, u koho to nejsou pouze předsudky, ale pravda..., takže to byl vlastně takový (vidím, že marný) pokus naznačit jistou pochybnost ohledně sexuální orientace Thomasina, ale zjevně jsem to s tím minimalismem ohledně přímočarosti přehnal... :-O :*) >:-[] -
woody-alien 29.12.12 21:11
wl: Mít na Audi (BMW, MB) není dnes až takový problém, ale člověk musí mít rozum. "Neboť není zoufalejšího majitele prémiového vozu než je ten, jemuž napjatý rozpočet nedovolí uniknout nedůstojné základní výbavě." >:D
Neplatí to samozřejmě vždy, ale dost často ano. Na prémii musíš počítat s velkou rezervou na příplatky, jinak to nemá cenu. Jen vlastně nevím, proč to vykládám zrovna tobě. ;-) >:D -
white label 29.12.12 20:00
« Re: Fotosoutěž Prosinec 2012 - výsledky
Th
Čekal jsem, že se na to chytneš, ale že až tak rychle... >:D
Zajímavější nevím, ale pro většinu bude líbivější, to je něco jako s designem u iHyudaie... >:-[]
Ale nic proti Nošovicím, pivo tam dělají slušné pořád... ;-) -
Thomasino 29.12.12 19:28
« Re: Fotosoutěž Prosinec 2012 - výsledky
Gratulace vítězi a také bedňákům :yes: :-)
P.S.: WL - já proti Fordům (nejlépe ST a RS) a Renaultům nic nemám, ikdyž by měli pocházet ideálně z Dieppe ;-) Alespoň vývoj, když už ne v dnešní době výroba :'-(
P.S.S.: WL - mimochodem ta fotka z podkroví na noční náměstí byla mnohem zajímavější :yes: -
woody-alien 29.12.12 17:31
« Fotosoutěž Prosinec 2012 - výsledky
Ronault, iudex : Já už se dlouho těším, že se k nám přidá i nějaký majitel jistého korejského zázraku techniky, jehož název z odkazu snadno odhalíte. Název písničky je údajně inspirován chováním podvozku na českých silnicích. ;-) >:D
[odkaz] -
woody-alien 29.12.12 12:14
iudex : Ronault tady v případě Clia dělá předčasně účet bez hostinského. ;-) Čerstvá novinka, nevychytaný mouchy, no nevím nevím... >:D
anti99 je muž se srdcem střelce. Jedno kolo se zastřeloval a v druhým už to trefil. Já než jsem trefil desítku, vyplýtval jsem několik zásobníků a terč mám děravej jak řešeto - bohužel hlavně na krajích. >:-[]
Jinak já při hodnocení fotek na značky nehledím, ale modrá (oválná) je prostě dobrá. To se nedá nic dělat. ;-) :yes: -
Ronault. 29.12.12 00:44
iudex: Inu, je po 22h hodině, přecházíš do zvířecího útoku.
Ovšem moc jsi netrefil ta teplá objetí.
Ano, Renault se nebrání spojení svého loga s tím druhým (samozřejmě první jsou oči) pro muže nejzajímavějším orgánem ženského těla, viz tato reklama.[odkaz]
Samozřejmě Ford svým oválem a heslem Go Further - jdi dál/hlouběji, jasně dává najevo, který otvor a teplejší objetí je mu bližší: [odkaz] >:D