Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.12.12  17:28

« Re: Nové téma - Leden 2013

iudex: Tak to mě překvapilo...3 cm, na takovou miniaturu bych to neodhadoval. Ale jestli se mám vyjádřit k tvé fotce, tak mně na ní vadila jiná věc než nedostatečně vypracované detaily palubní desky. >:D

Tvoje hraní si s hloubkou ostrosti se mi většinou líbí, tady je to pozadí pro mě perfektní. Mně se nelíbilo, že objekt v popředí je vlastně zaostřen jen zčásti, někde na oblast levého předního kola a blatníku, zatímco zadní část už je rozostřená. Což pro mě v konečném důsledku přineslo dojem "stržené" fotky, přestože tomu tak není. Ovšem je to jen můj pocit...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.12.12  17:23

« Re: Hlasování - Fotosoutěž Prosinec 2012

Tak to jo, skutečnou velikost modelu na (téhle) fotce moc nepoznáš, logicky vypadá větší, než v reálu je, což nedokonalé detaily modelu ještě zdůrazňuje... :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.12.12  17:10

Vážení, to autíčko je z kindervajca a má cca. 3 centimetre, nemôžte čakať detaily brzdových kotúčov. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.12.12  14:24

Jo, taky mě (svým způsobem) rušila ta kýčovitě "čínská" nedokonalost modelu "skoroCayennu". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.12.12  09:13

« Nové téma - Leden 2013

Matheas to asi nestihl, takže vyhlašuji nové téma pro Leden 2013.

"Moje auto jako Vlk v rouše beránčím" ;-)

Snažte se jakýmkoliv způsobem vyfotit tu divočejší stránku vašeho auta, vlka pod mírumilovným kabátem. Přeju hodně štěstí a dobrý lov. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 31.12.12  07:58

iudex: Rozmýšlel jsem ještě nad tvojí fotkou, proč mně nepřesvědčila na bednu. Mám takový typ fotografií s rozostřeným pozadím rád, zvlášť když je v centru "dění" něco hezkého. Např. nádherná a decentně upravená žena, atd. >:D . A popravdě mě od lepšího hodnocení odradilo to autíčko. Protože bylo v popředí, očekával jsem něco hezčího, než v rozostřeném pozadí. Zde se mi to jevilo naopak. Tak jsem doplnil hodnocení, nejdřív jsem napsal pouze to, co se mi líbilo, ale uvědomil jsem si, že osobně bych chtěl slyšet i to co se nelíbí, abych mohl nad tím pouvažovat, zda příště ano, či ne. Neznamená to ovšem, že tam měla být nějaká kóča, třeba jen propracovanější model auta, navíc kdyby něco připomínal, uvedl mně třeba k rozjímání, nostalgii, nebo údivu. Pokud to můžu víc přiblížit, ty svíčky od woodyho na mně udělaly dojem. Ne jen proto, že jsem chtěl udělat foto se svíčkama (ovšem úplně jiného rázu). Stejně to dokázaly fotky od wl.a Matesa. U té Matesovy jsem nebyl zasněn, ale vyloudila mi úsměv na tváři. :-) Tak teď víš, co platí na amatéry ;-). Zahrát jim na city a je to >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.12  19:12

« Re: Výsledky za Prosinec 2012 - Nové téma dohodnuto

Na webu DW už celkem ano, páč se skoro všichni přesunuli na FB >:-[]
    S tebou je to marný, je to marný, je to marný... Škoda slov >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.12.12  18:47

Thomasino: Na DW je docela mrtvo, kdo má ty drobné změny sledovat 8-s Stejně bych nedojel (nejsem v Brně), ale to to tajení byste si mohli odpustit, nevidím v tom smysl, teda pokud se tam nechcete scházet v co nejmenším počtu. :-O

V době uvedení Laguny GT na trh cenovka odpovídala konkurenci, ale to ty nemůžeš pamatovat. A kolik procent? Odhadem 30, po fl. nebyl 4C vázan na výbavu GT, ale ke každému dvoulitrovému motoru (i benzínové TCe). Tvá otázka zněla jasně, která 5 let stará Laguna jezdí lépe než nová i30... (sice je to kopanec do vlastní zadnice, když své nové auto lze srovnávat jen s končícím modelem, ale to je prostě Hyundai >:-[] ), tam máš jasnou odpověď. A aktuální cenovka Laguny s 4C je velmi lákavá, vím o skladovce v kombíku s 2,0 dCi 110 kW s 4C za 465t.
    Já ti dám ke srovnání svou Lagunu s tvým Hjoundé až když budeš mít i30 zajetou jako já Lagunu, čili 12 let a 320t km, ale za 12let už vzhledem ke kvalitě plechů Hjoundé žádná i30 ročníku 2012 nebude pojízdná >:D

Jak tak koukám na témata diskuze a osazenství, tak jsem popravdě rád, že jsem neplýtval časem, dle osazenstva a jeho znalostí to odpovídalo diskuzí 5 veganů na téma grilované koleno >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.12  18:06

Ronaulte, info o srazu bylo na DW od pátku odpoledne, stejně jako ve skupině na FB. Také jsem ti poslal v sobotu večer SZ tady a to jsi tu pak tuším byl, jen sis nepřečetl zprávu :-( Takže jsem opravdu nečekal, že by sis nevšiml :-O

[odkaz]
    [odkaz]

Chápu že zde vytahuješ předraženou LaGundu s řiditelnou zadní nápravou, ale ruku na srdce, kolik % se jich prodalo >:-[] A běžná 5 let stará Laguna těžko jezdí jako nová i30, vývoj jde rychle kupředu a zrovna LaGunda nikdy neměla vychvalované jízdní vlastnosti (proti takovému Mondeu). Ale klidně mi můžeš na chvilku půjčit tu tvoji, já ti klidně na chvilku půjčím moji mrdku (až bude teda zajetá) a pak můžeme podebatovat ;-) Dneska na srazu jsme zrovna diskutovali o problémech pár lidí s přestavbou na plyn, častých a drahých servisech a že ve finále vyjde levněji koupit diesel, pokud někdo toho najezdí více :-! Chyběl jsi nám tam jako zarytý zastánce plynatosti >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.12.12  16:51

Thomasino: Díky, že jsi dal tak "brzo" vědět. Ale chápu, že v době chytrých telefonů to dá práci najít něčí jméno v seznamu 8-s >:D
    Ad Laguna. 5 let stará Laguna III 4C jezdí násobně lépe než i30, vlastně lépe než jakýkoliv Hyundai s předním náhonem, ale tu ty neznáš ;-) [odkaz]
    [odkaz] (toto video je v polštině, takže ti to přeložím: Laguna ve slalomu rozdrtila Imprezu STI, řídil mistr v rely PL)
    No a 5 let starý Hyundai i30 jezdí stejně dobře jako Megane II po 11 letech a 300t km ;-)

WL: Opět :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.12  14:15

« Re: Fotosoutěž Prosinec 2012 - Hlasování

Th
    Já netvrdím, že zrovna a jen ty by sis u Audi nic nevybral, hlavně ti, co se tak rádi ohrazují "argumentem", že Audi je pro 4%ní, a proto BY si ho nikdy nekoupili.
    Všimni si, že celá ta moje poslední reakce byla napsána ve 3. os. mn. č., nikoli ve 2. os jedn. č.
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.12  12:06

Doufám, že tu ix20 taky s tou 1.6-tkou v benzínu. U nás byla ze začátku taky trochu ve hře, je o poznání levnější :-)
    P.S.: Dyť já vím :-! A třeba se dnes s Renualtem/Ronaultem dnes potkám na srazu, pokud si stačil všimnout SZ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.12.12  11:59

Thomasino: Řekl bych, že konkrétně tady pod Fotosoutěží je to popichování a hecování vždy myšleno v dobrém, a ani se nemusíme znát osobně. ;-) V jiných diskuzích je to o několik řádů níže, příkladem za všechny je nedávná debata jistého majitele Golfu s white labelem ohledně (ne)vhodnosti měnit olej dříve než předepisuje výrobce. Takovou "kanální" spršku tady opravdu nenajdeš. A neboj, já se tou i30kou příležitostně svezu (i40 už jsem ze zvědavosti projel), ostatně mám taky "škraloup",když si bratr nedávno pořídil novou ix20. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.12  11:37

Já snad někdy tvrdil, že bych si u Audi nic nevybral?? Něco by se našlo, např. R8 se mi od začátku dost líbí, kdysi jsem mezi své dreamcars zařadil S4 kombi na každodenní ježdění (nebo A4 Allroad by taky šel), dlouhé cestování a na zimu :-) Ale líbí se mi také ostře řezaná nová A3 ve třídvířku, zvláště kdyby byla s tím skvělým pětiválcem a turbínou >:-[]

Co se týká tvých poznámek k předsudkům, tak zrovna u mě jsi už mohl pochopit že to moc neplatí, když jsem klidně přiznal už začátkem roku po prvním seznámení s novou i30, že šla hodně nahoru, že se přiblížila na dostřel lídrům třídy Golfu a Focusu. No a po bližším seznámení s konkurencí, svezení se s několika auty a průzkumu nabídek a cenových akcí (plus domlouvání konkrétních slev u prodejců), jsem se rozhodl pro značku, u které bych si taky ještě před 3 lety nemyslel, že bych si ji někdy koupil ;-) :-!
    Ale pokud mám šetřit na něco zábavnějšího než je sedmičkový nebo šestkový Golf, včetně verze GTI, tak klidně půjdu se svými nároky na denní přibližovadlo trochu dolů a ušetřených 50-60 tisíc mě rychleji přiblíží k autu pro zábavu... A jak vidíš, je mi celkem jedno co si kdo o tom bude myslet, ať si lidi svoje předsudky klidně nechají ;-) Doporučuji se s takovými auty v době koupi pořádně svézt, vykašlat se na různá doporučení, a sám si probrat co člověk ještě potřebuje nebo chce, co mu ve skutečnosti stačí, co od auta očekává a kam se chce časem posunout :-! :-!
    Ještě že vím, že od WL a Ronaulta je to jen takové hecování a dráždění, nakonec se pár let známe i osobně ;-) Takže na závěr: až bude 5 let stará Laguna jezdit tak dobře jako nová i30, budu třeba uvažovat i o takových autech, kdy člověk nikdy neví, zda ho dovezou do cíle jeho cesty >:D >:D
    ...ale chápu, že pro někoho může být tento styl cestování a dovolených také adrenalin :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.12.12  08:44

« Výsledky za Prosinec 2012 - Nové téma dohodnuto

Téma na Leden 2013 bylo dohodnuto vskutku bleskově a navíc (stejně jako v časech dávno minulých >:D ) i jednomyslně schváleno. Těšte se.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.12.12  08:22

« Výsledky za Prosinec 2012

Šviháku : Výsledky jsem řádně vyhlásil a zařadil i v novinkách, vítězné fotky jsou v galerii. Ale rád ti to zopakuju. ;-)

1. anti99 -19bodů
    2. woody-alien - 15 bodů
    3. white label - 13 bodů

4.Mates81
    5.Matheas
    6.iudex
    7.Kubass
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.12.12  07:59

« Re: Fotosoutěž Leden 2013 - nové téma již brzy

Opět jste to tady zahnojili, tentokrát poloteploušskými příspěvky. Ani nevím jak dopadla fotosoutěž, vítěz asi nepochází z mafie fotosoutěžácký... :-! ;-)

Až budete někdy navrhovat téma, viděl jsem fotky "hra stínů", to by se hodilo třeba na léto...
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 30.12.12  07:47

« Fotosoutěž Leden 2013 - nové téma již brzy

nejede mi internet upc ma nejaky problemek :-( tak aspon takto z Xperie
    Gratuulace vitezi a vsem na bedne.
    poprosím o domluve na novem tematu na novy tok 2013.

Diky vsem za ucast a snahu

vas matheas
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.12  01:11

Th
    Raděj Audi nechtějí, aby si o nich někdo náhodou nemyslel něco, co by mohla být pravda...
    >:D ;-)
    Na druhou stranu svým způsobem obdivuji lidi, kteří tvrdí (teda pokud píší pravdu), že by si u Audi nevybrali, ale přitom třeba u Hyundaie si vyberou poměrně snadno... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.12  01:07

w-a
    Samozřejmě souhlas, ale já zrovna v tomto případě nemyslel primárně prachy (pro to ty uvozovky v textu u "nemají", tedy: ...pro ty, co ještě na Audi "nemají"...), myslel jsem (místo teček) hlavně odvahu koupit si něco, vůči čemu jsou podobné předsudky.... a kdo má obvykle největší problémy s předsudky? Přece ten, u koho to nejsou pouze předsudky, ale pravda..., takže to byl vlastně takový (vidím, že marný) pokus naznačit jistou pochybnost ohledně sexuální orientace Thomasina, ale zjevně jsem to s tím minimalismem ohledně přímočarosti přehnal... :-O :*) >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…