Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 03.01.13 09:49
« Re: Kúpa nového auta
Nemachrujem, možno keď budem v Tvojom veku, budú ma trápiť rovnaké problémy. >:-[] ;-) Ako hovorieva môj 64 ročný kolega: vieš, voľakedy sme medzi kamarátmi machrovali, kto má akú frajerku a kto koľko vydrží, teraz sa predbiehame v tom, kto má viac chorôb. >:D -
iudex 03.01.13 09:35
Vidím, že sa to tu nejak začína vetviť, jedna skupina naďalej debatuje o autách, druhá skupinka sa dostala až k svojim erotickým predstavám a erektilným disfunkciám. >:-[] K tomu poslednému zatiaľ nemám čo povedať, to nechám starším a budem sa naďalej venovať len autám. >:D -
Thomasino 02.01.13 22:17
To má iudex jednoduché, já to vyřešil už dávno za něj :-) Dle osobních preferencí bych vybíral z trojice Golf VII 1.2 TSI 105 koní (nebo ještě lépe nový 1.4 TSI 120 nebo 140 koní), Ford Focus 1.0T 125 koní (pokud teda zkousne ten divný interiér, na starou atmosféru 1.6 zapomeňte, už je moc udušená emisemi a nejede jako dříve - ještě lepší je samozřejmě 1.6 turbo, ale to jsme jinde), nebo Hyundai i30 1.6 120 koní, nebo 1.6 GDI 133 koní :-) Tady v CZ to byla pro mě nejlepší možnost poměr cena/výbava/jízdní vlastnosti - protože o 50-60 tisíc prostě šestkový Golf lepší není a sedmičkový byl o dalších 20-30 více. Ale záleží vždy na konkrétní situaci a výši slev od prodejců v dané době. To je z mého pohledu TOP trojka v nižší střední třídě ;-) -
white label 02.01.13 21:48
Tak pokud je stání státní, tak to už musí být nějaká super úchylka projevující se např. při hraní státní hymny, nebo při vyvěšování (nikoli vyměšování) státní vlajky, anebo dokonce u novoročního projevu prezidenta s jeho ukradeným pérem... 8-s >:D -
white label 02.01.13 21:44
My zase máme u městské samé kastráty, takže jsem relativně taky v klidu... >:-[]
Když neumíš správně stát, můžeš mít problémy s policií, ale když neumíš správně zastavit, můžeš mít i mnohem větší problémy např. s následným placením alimentů... ;-)

Udělějte si rychle sraz, ať to ještě stihnete... >:-[] ;-)