Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bud 04.01.13 12:21
« Diskuze
Nevím, proč se mi pod Fotosoutěží nezobrazuje konkrétní diskuze. Pouze název příspěvku a kdo ho kdy napsal, ale když na něho kliknu, tak je prázdno. Ovšem u jiných recenzí se mi konkrétní diskuze zobrazí. Takže si nemohu přečíst o čem se tu debatuje. Zkusím alespoň, jestli mi to zobrazí tenhle příspěvek 8-s -
woody-alien 03.01.13 13:48
« Re: Kúpa nového auta
Legacy: Nj, prostě se nechal unést lepším pocitem z vnitřku i zevnějšku. To bych ještě bral. Horší je, že píše o náskoku 2 generací a není ani schopen popsat jízdní dojmy,resp. rozdíly mezi ceedem a i30. Pokud tedy nějaké jsou....případně jestli těmi auty vůbec jel. ;-)
-
Leg 03.01.13 13:00
woody: ak by ten parqi písal po slovensky, tak by som si myslel, že sa snaží diskusiu rozprúdiť tým najjednoduchším spôsobom: udrieť na národnostnú strunu porovnaním výsledku práce robotníka slovenského a českého (sliezkeho či moravského??? nejak moc nie som v zemepise ČR podkutý a súdiac podľa nedávnej diskusie v tom nemajú úplne jasno ani niektorí, ktorým je tento kus zeme rodnou hrudou >:D ). Ináč si neviem predstaviť, čo ho toto donútilo napísať, aj keď musím priznať, že ani jeden model neprešiel u mňa rozsiahlejším ako statickým zoznámením. -
white label 03.01.13 11:25
To by leccos vysvětlovalo..., a pokud si k té motorové pile vezmeš Ceed zdarma, máš sedmiletou záruku i na tu pilu! Pak jej třeba můžeš postavit děckám na zahradu místo průlezek, a když jim na něm přelepíš loga, můžou si děcka hrát na to, že řídí opravdické (Das) Auto. >:D -
white label 03.01.13 11:00
Taky jsem si říkal, jak to s tím technickým meganáskokem Ceedu (nad i30) myslí.
Buď je to myšleno jako (oprávněná) kritika i30, nebo naopak nekritické blahořečení Ceedu. >:-[]
Vypadá to, že se pod tlakem trendů korejské produkce, budu muset začít tvářit jako cool příznivec youngtimerů... ;-) -
iudex 03.01.13 09:49
Nemachrujem, možno keď budem v Tvojom veku, budú ma trápiť rovnaké problémy. >:-[] ;-) Ako hovorieva môj 64 ročný kolega: vieš, voľakedy sme medzi kamarátmi machrovali, kto má akú frajerku a kto koľko vydrží, teraz sa predbiehame v tom, kto má viac chorôb. >:D -
iudex 03.01.13 09:35
Vidím, že sa to tu nejak začína vetviť, jedna skupina naďalej debatuje o autách, druhá skupinka sa dostala až k svojim erotickým predstavám a erektilným disfunkciám. >:-[] K tomu poslednému zatiaľ nemám čo povedať, to nechám starším a budem sa naďalej venovať len autám. >:D -
Thomasino 02.01.13 22:17
To má iudex jednoduché, já to vyřešil už dávno za něj :-) Dle osobních preferencí bych vybíral z trojice Golf VII 1.2 TSI 105 koní (nebo ještě lépe nový 1.4 TSI 120 nebo 140 koní), Ford Focus 1.0T 125 koní (pokud teda zkousne ten divný interiér, na starou atmosféru 1.6 zapomeňte, už je moc udušená emisemi a nejede jako dříve - ještě lepší je samozřejmě 1.6 turbo, ale to jsme jinde), nebo Hyundai i30 1.6 120 koní, nebo 1.6 GDI 133 koní :-) Tady v CZ to byla pro mě nejlepší možnost poměr cena/výbava/jízdní vlastnosti - protože o 50-60 tisíc prostě šestkový Golf lepší není a sedmičkový byl o dalších 20-30 více. Ale záleží vždy na konkrétní situaci a výši slev od prodejců v dané době. To je z mého pohledu TOP trojka v nižší střední třídě ;-)