white label 04.01.13 15:22
« Re: Výběr v nižší střední
Jako o alternativě k Astře (viz iudexův výběr) by se snad o "Jůlince" uvažovat dalo, pokud bych překousl ten splašeně vykulený předek, pak se jedná o poměrně pěkný hb, který jezdí velmi slušně, navíc má výborné menší přeplňované benzíny a cenový rozdíl bude mnohem menší, než tomu bude ve srovnání s D3. -
woody-alien 04.01.13 15:07
« Výběr v nižší střední
Bud: Ta moje úvaha byla čistě hypotetická, inspirovaná iudexovým výběrem, a navíc se "sklouzla" vyloženě jenom na vlně líbí/nelíbí aniž by řešila jízdu a cenu. O autě pro ženu tu sice byla řeč, ale pokud mě se týká, tak hledám menší auto než nižší střední - ani ne tak kvůli ceně (i když ta pochopitelně hraje taky roli), ale hlavně kvůli řidičce, které se i 4,2 metru dlouhé auto zdá být přerostlou obludou >:D . A teď si vem, kam se dneska s délkou dostala taková Astra. No abych to ukončil, Alfu ale i Legacym zmíněnou A3 jsem vynechal z důvodů mimomainstreamových cen. To bych mohl řešit taky Áčko nebo 1-er. Ale myslím, že iudex nechce celý výtěžek z prodeje Focuse utratit za příplatkový 17" hliníkáče na některé z "prémií" >:D -
white label 04.01.13 15:01
« Strašné
Chodí to hrozně, většinou nejde vůbec reagovat, chybí tlačítko na vstup z diksuse do seznamu všech diskusí apod. Je to amateřina, měli by vrátit možnost původního designu a spustit jen nový design až to vychytají. Nevím, že když někdo něco vyplepšuje, musí při tom podělat to, co už fungovalo dobře... 8-s -
Bud 04.01.13 14:15
« Re: Kúpa nového auta w-a 2.1. 17:02
Výběr dobrý, psal jsi: nezapomněl jsem něco? Nezmínil jsi pohled na Alfu. Nevím jestli záměrně, nebo jsi prostě na ni jako mnozí i já nemyslel. :-) Ale když jsem uvažoval, nad slovy, že skoro nejde v nižší střední vybrat malý hb. a přidal jsem k tomu myšlenku, že by to mělo být zřejmě druhé auto a to pro ženu-to se tu totiž řešilo a nechceme něco fádního, ale nezvyklého a tedy pěkného, aby se to líbilo ženě i chlapům, tak alfa má taky něco. A vidět pěknou kočandu vycházet z pěkné alfy, to není k zahození, ani pro toho co se dívá, ani pro tu, která z ní vystupuje a elegantně odchází. Otázka je, kolik stojí, jakou má výbavu, motorizaci, jak se na alfy kdo dívá atd..že? Já osobně bych dal přednost asi němcům, vidím holky jezdit v Golfech a jsou rády, že mají spolehlivé a "značkové" auto. -VW. ;-) Ale pokud chce někdo něco "nemasového"- mylsím, že by ženy takový dárek neodmítly. :-)
Jo, už mi to jede a vidím všechny příspěvky. Jen ty reakce na ně, ještě nejsou. -
Bud 04.01.13 12:21
« Diskuze
Nevím, proč se mi pod Fotosoutěží nezobrazuje konkrétní diskuze. Pouze název příspěvku a kdo ho kdy napsal, ale když na něho kliknu, tak je prázdno. Ovšem u jiných recenzí se mi konkrétní diskuze zobrazí. Takže si nemohu přečíst o čem se tu debatuje. Zkusím alespoň, jestli mi to zobrazí tenhle příspěvek 8-s -
woody-alien 03.01.13 13:48
« Re: Kúpa nového auta
Legacy: Nj, prostě se nechal unést lepším pocitem z vnitřku i zevnějšku. To bych ještě bral. Horší je, že píše o náskoku 2 generací a není ani schopen popsat jízdní dojmy,resp. rozdíly mezi ceedem a i30. Pokud tedy nějaké jsou....případně jestli těmi auty vůbec jel. ;-)
Leg 03.01.13 13:00
« Re: Kúpa nového auta
woody: ak by ten parqi písal po slovensky, tak by som si myslel, že sa snaží diskusiu rozprúdiť tým najjednoduchším spôsobom: udrieť na národnostnú strunu porovnaním výsledku práce robotníka slovenského a českého (sliezkeho či moravského??? nejak moc nie som v zemepise ČR podkutý a súdiac podľa nedávnej diskusie v tom nemajú úplne jasno ani niektorí, ktorým je tento kus zeme rodnou hrudou >:D ). Ináč si neviem predstaviť, čo ho toto donútilo napísať, aj keď musím priznať, že ani jeden model neprešiel u mňa rozsiahlejším ako statickým zoznámením. -
white label 03.01.13 11:25
« Re: Kúpa nového auta
To by leccos vysvětlovalo..., a pokud si k té motorové pile vezmeš Ceed zdarma, máš sedmiletou záruku i na tu pilu! Pak jej třeba můžeš postavit děckám na zahradu místo průlezek, a když jim na něm přelepíš loga, můžou si děcka hrát na to, že řídí opravdické (Das) Auto. >:D -
white label 03.01.13 11:00
« Re: Kúpa nového auta
Taky jsem si říkal, jak to s tím technickým meganáskokem Ceedu (nad i30) myslí.
Buď je to myšleno jako (oprávněná) kritika i30, nebo naopak nekritické blahořečení Ceedu. >:-[]
Vypadá to, že se pod tlakem trendů korejské produkce, budu muset začít tvářit jako cool příznivec youngtimerů... ;-)

Ale jo, Audi, MB a BMW jsem vynechal, na Alfu spíš zapoměl. Ostatně jako většina zákazníků. ;-) >:D Jůlinka nemusí být špatná, s jízdou ale zkušenost nemám. Musím se dovzdělat, nějak se mi to hromadí. To máme i30, o dvě generace lepší ceed, teď Jůlinka....kam dřív skočit. >:-[]