Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.09.22  01:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

w-a
    Tohle na nějakou poštu v Horní/Dolní... stačilo, ale na banku by to chtělo něco svižnějšího... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.09.22  01:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Dany
    Křídu už mám taky...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.09.22  21:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

WL- už ses poptal na výši slevy? A reálný termín dodání?
    Iudex - na prodej M2c je ještě rok čas, dodání je tak rok ;-) Hlavně zatím jde o "prověřování trhu" a ceně. Jako za ceník to kupovat asi nehodlám.. Taky bych potřeboval vědět, kdy skoncí začínající krize. Potřebuji aby se to přibližně shodovalo s termínem dodání ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.09.22  20:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Woody, auto dobrý, budeme brať veľa >:D >:D >:D
    Bereme ťa do party ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.09.22  18:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Dany: Nechci se chvástat, ale já už při podobné příležitosti řídil....možná by to chtělo jiný auto, to se hádat nebudu. >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.09.22  16:09

sf: voláme
    label: daj tie značky na kriedu a dohodnuté. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.09.22  15:56

sf/Dany
    Dodám falešné RZ, za 5%. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 12.09.22  15:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Idem s tebou do toho Dany, auto je len to chce cvik na naskakovanie.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.09.22  15:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Iudex, keď začínajú špekulovať o farbe, už je dva týždne v garáži >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.09.22  14:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

serete ma. Kuklu mám, idem pozrieť banku...
    Nejaký vodič? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.09.22  14:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

iu
    Myslím, že u Th je to už hlavně otázka zajímavého prodeje M2C. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.09.22  14:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

th
    TWL, já už jsem ti to objednal... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.09.22  13:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Poznám už ja tie vaše "premýšľania" (Ty, wl, fred...). Keď v diskusii premýšľate, v reáli už handlujete s tromi predajcami naraz, príp. už máte objednané. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.09.22  12:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Len se premýšlá >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.09.22  08:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Tak tu sa zase kupuje auto? A rovno Porsche? Tak to čumím. A zjavne je už rozhodnuté, keď Tom vyberá len farbu. Ak je tomu tak, potom veľká gratulácia a tichá závisť, Cayman je sen asi každého petrolheada a verzia GTS so šesťvalcom 4.0 je úplný ideál (GT4 by zrejme bol už moc hardcore na Tomov chrbát).
    Tom: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.09.22  18:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

2.46 mil. Tak já se držel taky při zemi........samozřejmě manuál, Guards červená, sedadla std, audio taky, zákl. tempomat, vyhř. sedačky, pár asistentů a HomeLink. Budget 2.5 mil, takže ještě nějaká maličkost by se vešla...... :-! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.09.22  14:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

No za rozumnou cenu teda nevím. Držel jsem se při zemi, vynechal jsem bohužel Alcantara interiér paket za 130 litrů, audio dal prostřední Bose, vynechal jsem adapt.tempomat, ale dal mírně lepší sedačky se 14-ti směry elektr.stavitelné a s PDK jsem na 2.6 míče. Moc procent slevu nečekám, dnes všude bída..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.09.22  14:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Cayman GTS 4.0 je k mání pořád za rozumnou cenu a v manuálu. V základu prakticky za ty samé peníze jako RS3 se solidní výbavou. Ve žluté by to byla bomba, ale myslím, že pro klid a mír v rodině by to byla nakonec červená..... ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.09.22  12:03

« Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Já už mám na daily pořádné auto od koncernu a jsem s Tiguanem R spokojený! Teď už k němu jen dokoupit koncernového brášku s motorem uprostřed. Akorát tady váhám jestli automat, nebo manuál..
    WL - jasně že Shark Blue není metalíza a chybí mi tam ta třpytivost, ale to není skoro u žádných barev dneska, bohužel, jen ta stříbrná GT Silver. Ještě je tam nějaká nová šedozelená Aventuri, nebo tak nějak, ale zatím na ni nemám názor, chce to vidět na živo.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 11.09.22  07:47

« Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA

Bavíte sa tu o Poršákoch, čo tak si kúpiť aj poriadne auto na riadenie s motorom od koncernu keď tam už chcete ostať? >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…