Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 12.09.22 21:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
WL- už ses poptal na výši slevy? A reálný termín dodání?
Iudex - na prodej M2c je ještě rok čas, dodání je tak rok ;-) Hlavně zatím jde o "prověřování trhu" a ceně. Jako za ceník to kupovat asi nehodlám.. Taky bych potřeboval vědět, kdy skoncí začínající krize. Potřebuji aby se to přibližně shodovalo s termínem dodání ;-) >:D -
iudex 12.09.22 08:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
Tak tu sa zase kupuje auto? A rovno Porsche? Tak to čumím. A zjavne je už rozhodnuté, keď Tom vyberá len farbu. Ak je tomu tak, potom veľká gratulácia a tichá závisť, Cayman je sen asi každého petrolheada a verzia GTS so šesťvalcom 4.0 je úplný ideál (GT4 by zrejme bol už moc hardcore na Tomov chrbát).
Tom: :yes: :yes: :yes: -
pradeda777 11.09.22 18:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
2.46 mil. Tak já se držel taky při zemi........samozřejmě manuál, Guards červená, sedadla std, audio taky, zákl. tempomat, vyhř. sedačky, pár asistentů a HomeLink. Budget 2.5 mil, takže ještě nějaká maličkost by se vešla...... :-! [odkaz] -
Thomasino 11.09.22 14:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
No za rozumnou cenu teda nevím. Držel jsem se při zemi, vynechal jsem bohužel Alcantara interiér paket za 130 litrů, audio dal prostřední Bose, vynechal jsem adapt.tempomat, ale dal mírně lepší sedačky se 14-ti směry elektr.stavitelné a s PDK jsem na 2.6 míče. Moc procent slevu nečekám, dnes všude bída.. -
pradeda777 11.09.22 14:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
Cayman GTS 4.0 je k mání pořád za rozumnou cenu a v manuálu. V základu prakticky za ty samé peníze jako RS3 se solidní výbavou. Ve žluté by to byla bomba, ale myslím, že pro klid a mír v rodině by to byla nakonec červená..... ;-) [odkaz] -
Thomasino 11.09.22 12:03
« Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
Já už mám na daily pořádné auto od koncernu a jsem s Tiguanem R spokojený! Teď už k němu jen dokoupit koncernového brášku s motorem uprostřed. Akorát tady váhám jestli automat, nebo manuál..
WL - jasně že Shark Blue není metalíza a chybí mi tam ta třpytivost, ale to není skoro u žádných barev dneska, bohužel, jen ta stříbrná GT Silver. Ještě je tam nějaká nová šedozelená Aventuri, nebo tak nějak, ale zatím na ni nemám názor, chce to vidět na živo.

Tohle na nějakou poštu v Horní/Dolní... stačilo, ale na banku by to chtělo něco svižnějšího... >:D