Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 08.01.13 17:54
« Příliš dotěrný vítr
Včera jsem psal, že se mě pokoušel mezi ÚL a DC změřit policejní Passat a dnes už mi hlásili dva sousedi, jak se jim "ulevilo" v peněžence. Nj, co se budou štvát po dálnicích, když tady maj snadnou kořist. Stačí jet na silnici, kde se za ideální konstelace (sucho, nulovej provoz) dá zjišťovat kolik auto "vytáhne", nějakých 80 tacho, a on se někdo najde, kdo tu provokaci nevydrží a předjede. Dobrá práce, soudruzi, jak za starých časů. :no: -
white label 08.01.13 17:45
« Re: mobil
D.S.
Myslel jsem spíš, že to bylo ulítlejší, než vtipnější... ;-)
To jsi posílal na mail Nové Karolíny? Teď jsou ještě hodně inventury, ale na komunikaci přes mail asi nejsou moc pohotoví, zřejmě prodávají hlavně přes ty kamenné obchody. Volal jsem ti tam a zboží přijde až zítra, zatím neví jestli bude ještě skladem a kdy. Jsi rozhodnutý pro bílou, nebo ještě váháš? U nás jsem zatím viděl bílou verzi jen v kombinaci s černým předním rámečkem ale podle fotek s googlu existuje i celo bílá verze, ale možná ne pro Evropu.
Být tebou, najdu si někoho, kdo má i kamenný obchod někde ve tvém okolí. Řešit nákup, potom případně i nějaké reklamace, přes "poštu", může být docela pakárna... -
David Silver 08.01.13 16:18
« Semafory
WL: no, já myslím, že to s tím zvykáním na větší mi příde vtipnější >:D Hold puberťák, víšjak >:D >:D >:D >:D >:-[]
Mimochodem, koukám, to Mobilcity na heurece není nejlíp hodnocené :-/ a na mail mi také neodpovídají
Woody: >:D >:D Nó, při nejhorším nahoře je červená, uprostřed oranžová a dole buď modrá nebo zelená >:D >:D >:D Ale jo, reflexní barvy rozeznávám bez sebemenších problémů. Proto jsem taky dostal ŘP ;-) Jinak by mi to nedali :-! -
woody-alien 07.01.13 23:11
« Re: Městská policie Brno
Ron: Tohle už jsem taky zažil, anebo druhej extrém, že před tebou "příslušníci" jedou 75 a abys je předjel, tak zákonitě musíš porušit 90ku. Když vidím, že je v autě sám, tak to udělám...To ale mluvím o státní. Měšťáci se u nás vyznačujou spíš prasáckým parkováním a hlavně vymýšlením nejrůznější buzerace, na kterou státní nemá čas.
Mimochodem, dneska mě mezi ÚL a DC chvíli sledoval Passat...to už zase maj benzín ? Když jsem lehce zmírnil na 95 tacho a zapnul tempomat, ta po chvíli zastavil a otočil se zpátky. -
Ronault. 07.01.13 22:52
« Městská policie Brno
Když už se trochu rozchodila diskuze, povyprávím vám zážitek z minulého týdne. Jedu si tak v 9 večer z práce autem do Brna a asi 10 km před Brnem za Lipůvkou mě dohnalo auto. Říkám si, no, zase nějaký idiot, který nemůže držet bezpečnou vzádlenost a musí mi nutně svítit do zrcátek. Jel jsem asi tak tachometrových 95-100 km/h, více ne. No a po chvíli mě dané auto vzalo přes plnou čáru... o co větší byl můj údiv, když vidím na boku modrou čáru a na zádi nápis Městská Policie Brno.
Opsal jsem si SPZ a přemýšlel, jestli má smysl nějakého náčelníka upozornit, jak jeho podřízení jezdí s nezapnutými majáky... -
woody-alien 07.01.13 22:35
« Semafory
DS : No tak hlavně doufám, že nemáš problém s odstíny červené, oranžové a zelené na semaforech. To už by (narozdíl od těch mobilů) byl trochu problém... ;-) >:D
wl: "Na větší se rychle zvyká" obzvláště pobavilo mojí "nebožku". ;-) A pak mi řekla, že mě stejně má ráda. :-| :-O >:-[] -
white label 07.01.13 21:52
« mobil
DS
To co jsem napsal Legacymu je velmi slabý odvar toho, co jsem teď napsal do disksuse pod článek (s videem):
"Video: Požár tahače zničil čtyři Volkswageny Passat"
Cituji:
"Tak ho tu konečně máte, opožděný vánoční dárek od redakce, pro všechny místní antikoncernové fanatiky, pro které bude jistě tohle video nesrovnatelně více vzrušující, než jakékoli "Péčko"! A kdo se při něm udělá jako první, vyhraje další bonus (jo, taky vím hned o několika "favoritech") - romantickou večeři s nezletilým žhářem, zde známým pod nickem "mari(hu)anek". :-O >:-[] >:D " -
white label 07.01.13 21:11
« mobil
DS
Černá verze u SGN není, jen bílá a titanově šedá, takže asi myslíš tu titanově šedou... a do kapsy džín se vejde poměrně (až překvapivě) snadno, díky své velmi malé tloušťce a zaobleným rohům. Geniální je i to prohnutí krycího skla displeje, které je tak výborně chráněno před případným poškrábáním.
iudex
Není nad "starou" dobrou mechanickou klávesnici, ale když máš při psaní telefon na šířku, tak je to ještě celkem v pohodě.
Legacy
4" jsou dnes "optimum" i pro manipulaci jednou rukou a pro prohlížení netu jsou 4" zase už spíš minimem, pro telefon (stále ještě kapesní) s častějším přístupem na NET je ideální 4,5" - 5". Kdyby měl Nexus 4 jen 4" bylo by to málo, to ti pak vlastně stačí i obyčejný ajfonfajf a nepotřebuješ Nexuse. >:D
Třeba moje žena od Vánoc přešla z 2,6" (xperia 10 mini) na 4" (xperia P) a po dvou týdnech tvrdí, že by už jakkoli menší displej nechtěla, považuje ho za optimum. Na větší se rychle zvyká a bohužel to neplatí jen u displejů smartfounů... :-O >:-[] -
Leg 07.01.13 20:11
« mobil
woody: no to dúfam, že sa iudex nerozhodne ísť do prémie a nevyrazí do ulíc na "nákup" nejakej 1-er >:-[]
iudex: máš pravdu, hlavne na webe oceníš každý centimeter, keďže plocha displeja rastie so štvorcom uhlopriečky. Problém je potom jednak v ovládaní jednoruč a jednak vo pohodlnosti vkladania/vyberania do/z vačku, čo je dosť individuálne, pre mňa osobne je ideál 3,5" starších iPhonov a 4" iPhonu 5 sú pre mňa na hornej hranici, čo som ochotný akceptovať. Ale ešte do toho musím zahrnúť svoju záľubu vo veciach, ktoré nie sú väčšie a komplikovanejšie, než je nutné k tomu, aby to neobmedzilo každodennú použiteľnosť. -
David Silver 07.01.13 16:19
« Mobil
WL: Tak příští výplata bude nejdřív v září >:D Ale jako nějaký kapesný to dostávám, ale já umím šetřit, takže né že bych musel oželet dva víkendy v hospodě - tam ani nechodím... Takže do něj asi půjdu. Dneska jsem se byl na něj podívat v obchodě, sice drahej za 11, ale osahal jsem si ho, vypadá krásně i černý a ta úhlopříčka je úplně skvělá. Ačkoli nevím, jak se mu bude líbit v kapse ryflí... Navíc mi psala mamka, že už mi přišly i peníze za HTC, takže myslím, že o víkendu bych mohl objednávat :-)
iudex: jo tak to já dlouhoprstý opravdu nejsem, ale věřím, že se mi bude ovládat dobře :-)