Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 13.09.22 10:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
Dany - ta barva těch "zlatých" (spíše žlutých) kol je na živo divná, bohužel to netrefili pěkně. Kdyby to byly aspoň opravdu zlatý, nebo spíše bronzový, ale nelíbí se mi to. Za mě jasná volba šedé kola, i kvůli praktičnosti, ikdyž se připlácí u GTS 15 tisíc. Stejně jako k té modré Shark bych je volil. Ty základní černé (matné) kola to zabíjí, opticky zmenšují. -
iudex 13.09.22 10:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
Strieborná je na Porsche klasika, ktorou nič nepokazíš. Tá extra drahá modrá za to nestojí (plus ani to nie je metalíza, nemá ten povestný třpyt). Ja ako skromný chlapec by som z konfigurácie vyhodil drahé blbosti typu Bose audio (máš tam vysokootáčkový B6, načo lepšie rádio?), disky z Exclusive manufaktur a zvažoval by som, či potrebujem elektrické sedadlá (ale neviem, aké sú tie základné). A do serepetičiek typu karbónové lištičky by som už vôbec nešiel, to len zvýši cenu bez reálnej pridanej hodnoty.
Proste Cayman GTS je o tom podvozku, usporiadaní pohonu a hlavne o šesťvalcovom boxeri, nie o farbách a lištičkách, to potrebuješ riešiť pri inak konzumných autách ako je hatch nižšej strednej, aby si sa odlíšil od verzií s trojvalcom. Ale Cayman je proste Cayman, tie tvary sú jedinečné a nezameniteľné, tie znesú aj takú fádnu farbu ako je trebárs Kreide. >:-[] -
Thomasino 13.09.22 09:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
Prozatím jsem se rozhodl pro GT Silver, nenadchne, neurazí, ale není to výrazná pěkná barva jak bych si možná přál (možná pak polep Rothmans ala LeMans 1986/1987, nebo Martini), už řeším přes známého nabídku. Tak uvidíme :-! Ale jako moc šancí tomu nedávám, ta cena je strašidelná a nedává smysl ten rozdíl na M2c (ikdyž ta váha je u Caymana GTS o 200kg nižší). Kdybych se náhodou rozhodl objednat, tak mohu před tím ještě změnit na modrou Shark (+40T). Jiné barvy nezvažuji. Nebo to mohu ještě jít 3x změnit, než to vyrobí, jako někteří u Audi RS3 ;-) >:-[]
Konfig tady: [odkaz] (plus za tím fotky těch dvou barev s šedými a černými koly)
P.S.: A to raději nekoukám na možnosti invividualizace, různé karbonové nebo černé lištičky, nápisy, vytlačené loga Porsche do opěrek hlavy či na opěrce ruky ;-) Na druhou stranu zima bude dlouhá, můžeme to tady zase celou zimu aspoň řešit >:D >:D -
Dany 13.09.22 07:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
label, woody: Čapneme to za kriedu, alebo za Julku a bude to mať aj adekvátny pohon. Potom už jsou jen samá pozitiva a socialní jistoty >:D
Do Bow by sa sice horšie naskakovalo, ale bez penez a s doprovodom by si sa náramne zabavil -
Thomasino 12.09.22 21:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
WL- už ses poptal na výši slevy? A reálný termín dodání?
Iudex - na prodej M2c je ještě rok čas, dodání je tak rok ;-) Hlavně zatím jde o "prověřování trhu" a ceně. Jako za ceník to kupovat asi nehodlám.. Taky bych potřeboval vědět, kdy skoncí začínající krize. Potřebuji aby se to přibližně shodovalo s termínem dodání ;-) >:D