Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.01.13  19:54

« Re: volba prezidneta po 1. kole

wl: Čekal jsem tuhej souboj o 2.postupový místo mezi knížepánem a Fischerem. No, nakonec zbyli jen dva silní hráči. Otázka je, jak se k volbě postaví voliči neúspěšných.

Kníže - Zeman v Čechách 6:3 (u nás pochopitelně Zeman)
    Kníže - Zeman na Moravě a ve Slezsku 0:4
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.01.13  19:20

« volba prezidneta po 1. kole

DMcK
    Tak co, šviháku, "prej kníže woe..." a teď ho máme v druhém kole se zanedbatelnou ztrátou na prvního Zemana.
    Buď dohlédnu nečekaně daleko i z toho pole, nebo bys měl jezdit méně do Německa, a více směrem na východ... a taky víc na jih od severních Čech... >:-[] >:D
    Nic ve zlém, prostě jsem si musel "přespolně" rýpnout, dyť mě přece dobře znáš ... ;-) :-)

Bud
    Za podobný názor se nikdy stydět nemusíš, ať je jaký je, hlavně, že je tvůj. ;-)
    Ideální (těměř dokonalý) kandidát tam nebyl, takže kritizovat se dal poměrně snadno každý z nich (nejméně zřejmě paní Táňa F.), takže je to hlavně o osobních preferencích, proto někdo např. upřednostňuje formu před obsahem, což je příklad toho, čeho bych se chtěl třeba já osobně, zvlášť při takovéto volbě, vyvarovat.

P.S. Pokud to mám přeložit do "polopatštiny", tak se např. snažím víc vnímat to, co kdo říká, než to, jak to říká, nebo jak u toho vypadá, čímž netvrdím, že to také není důležité, jen jsme zase zpátky u těch osobních preferencí. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 12.01.13  15:29

« Re: Bud

DMK: Dík za pochopení.
    w-a, DMK: Svůj názor jsem nezměnil, chtěl jsem ho co nevíce zjednodušit, myslel jsem, že jsem byl asi nesrozumitelný a v očích čitatelů pomíchal příspěvky a odpvídal tak zdánlivě zmateně. Ale volby už jsou za námi a výsledky finišují...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.01.13  15:08

« Bud

V pohodě, občas mě nechápe ani vlastní žena ;-)

Byl to poučný příspěvek, a já jsem rád, že je někdo schopen racionálního myšlení.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 12.01.13  14:02

« Re: Bud

DMK: Přijímám odpovědnost za nepochopení z mé strany. A omlouvám se, že jsem tě podezdříval. Dlouho jsem tápal, jestli to bylo myšleno vážně, nebo ironicky. Podle textu to někdy nedokážu, jsem příliš zvyklý na osobní kontakt a neverbální komunikaci. Ale to je moje mínus.
    Podle tvých předešlých příspěvků jsem vnímal souhlas, podle toho, že se nikdo nezapojil, jsem usoudil, že jako jediný ses rozhodl mi to říct - že jsem mimo mísu. Snažil jsem se totiž odpovědět skoro na celé téma, které jsem zpětně pročítal. Pokud na to tedy můžež zapomenout, budu rád. A vlastně naopak dík za kladnou reakci. Nemohl jsem uvěřit, že by někdo mohl o mém příspěvku napsat, že je geniální. Jsem už zřejmě po česku pokřiven. Říkal jsem si po celou dobu: jestli jsem se netrefil, bude to hanba... A je to tu!
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.01.13  13:45

« ..

Woody: tak určitě >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.01.13  13:05

« Bud

Právě že se mi to opravdu líbilo, hlavně ten názor na zvolení knížete...
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.01.13  12:43

« Re: Bud a geniální příspěvek

Bud: Myslím, že ze strany DMK nešlo o ironii, takže tvoje autocenzura byla zbytečná...a i kdyby ho tvůj příspěvek dráždil, každej má právo na svůj názor....tedy až na komouše, nácky a mojí manželku. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 12.01.13  11:21

« Re: Bud 11.1. 0:33

DMK: Tak jsem ti ten geniální příspěvek upravil, aby tě tak nedráždil...
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.01.13  08:58

« Re: Noc Davida S.

DS : Začíná na S, ale na tři slova. Sex po telefonu ? :-O >:D
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 12.01.13  08:51

« Re:

Mates: ak by som to takto chcel obabrať, tak to môžem rovno postaviť auto na kozy a trochu to roztúrovať na šestku a ušetrím nielen prachy ale aj sám seba ušetrím od nechápavých pohľadov zriadencov BMW >:D

David: plne ťa chápem, nie je veľa vecí, čo poteší chlapa viac ako radosť z novej hračky :yes:

P.S. Už ste si zvolili? [odkaz] >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.01.13  08:47

« Bud 11.1. 0:33

Geniální příspěvek! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.01.13  07:52

« noc, to bylo moc

Dobré ráno pšátelé ;-)
    Musím se svěřit, poslední noc se mi nezdálo o ničem jiným než o něčem co začíná na S! Na 3 písmena to není, ale je to na 3 slova ;-) >:D
    Héj, já se ták těším :-) :-) :-) :-)
  • 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 12.01.13  00:15

« A jeste sem chtel napsat...

Za poslední dobu jsem tady jen občas, protože to co předvání AUTO.cz, je opravdu v dnešní době něco neskutečného. Nejlepší je na tom to, že je jim to asi úplně jedno. Nejspíš se asi inspirovali loňským trendem v podobě registrů, ty taky fungovali, jak se jim chtělo. Takhle nějak to funguje tady. Takže to vypadá, že ještě nás čeká měsíc hrůzy... 8-s
  • 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 12.01.13  00:11

« Foto

Legaci: Je to jednoduché jak ušetřit trochu peněžence a hlavně body...vem 1er do servisu BMW, tam jim dej 500 za napojení na diagnostiku, a oni ti to protočí přes diagnostiku, ty jen foť >:-[] :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 11.01.13  23:41

« Foto

iudex: tie odkazy nefungujú. Ale vzhľadom na to, že tuším čo sa asi za nimi skrýva, ma to ani moc nemrzí :-)

Na veselšiu tému: už máte nafotené? Ja moc nemám nápad, teda jeden som mal, ale neviem kde by som ho bezpečne pre seba, svoju peňaženku a vodičák zrealizoval:

[odkaz]

Pripomína mi to časy, keď sme ako malí chalani nakúkali do žigulov na sídlisku a pozerali, "do kolko má ktoré auto tacháč". Ak sa prvá číslica začínala dvojkou, bola to fakt nadupaná kára. Z dnešného pohľadu 260 nie je nič extra, čo je myslím v dnešnej dobe celkom výnimočné je schopnosť sa na túto rysku bez problémov dostať bez akýchkoľvek úprav.
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.01.13  21:28

« Prezident

Ronault: >:D >:D To asi máš pravdu :yes: >:D Ovšem, poslední dobou mám na intru na všechno nějak málo času. A teď před maturitou hlavně na to učení se.
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.01.13  09:30

« Prezidenti & co.

To som ani nemienil vyvolať takú politickú debatu, nedajbože flame o voľbe prezidenta. >:-[]
    Aby ste si v Čechách nemysleli, že horšie, ako vaši kandidáti na prezidenta to už nemôže byť, pozrite si, aká je úroveň prejavu nášho pána oného, prezidenta hlavy štátu: https://www.youtube.com/watch?v=yF4SjH21… https://www.youtube.com/watch?v=VfBW8VEL… >:-[] 8-s :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 11.01.13  00:33

« Re: komunismus

Jo,jo, ještě si holt musíme počkat, než pochopíme, co je to demokracie, zvyklí roky na diktaturu, to nejde jen tak rychle dostat z krve..
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 10.01.13  23:49

« Re: Příliš dotěrný vítr

w-a: No jo, ty tam musíš jezdit.. A 80km/h je pro takového macka opravdu mizerná rychlost, zvlášť, když nejsi jen tak na projížďce, aby ses "kochal". Ve skutečnosti nevím, jak daleko máš od svého působiště dálnici, abys to mohl v klidu "protáhnout." (Já to mám 10 min. od brlohu a 5 z práce. Když dostanu chuť a "hlavně kvůli auta"- to víš, to bych si jinak nedovolil jen tak pro nic za nic, vše kvůli auta, ne kvůli mně, kdepak, tak prostě otočím volantem doleva a tradááá, udělám si pěkně kolečko a vrátím se domů z druhé strany.) Pak by ses mohl v klidu kodrcat i tou 80, ale musel bys dávat pozor, abys neusnul jak zmíněný kníže. Smajlíky mi nejde vložit, tak si je přimysli, jó?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…