Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 12.01.13 19:20
« volba prezidneta po 1. kole
DMcK
Tak co, šviháku, "prej kníže woe..." a teď ho máme v druhém kole se zanedbatelnou ztrátou na prvního Zemana.
Buď dohlédnu nečekaně daleko i z toho pole, nebo bys měl jezdit méně do Německa, a více směrem na východ... a taky víc na jih od severních Čech... >:-[] >:D
Nic ve zlém, prostě jsem si musel "přespolně" rýpnout, dyť mě přece dobře znáš ... ;-) :-)
Bud
Za podobný názor se nikdy stydět nemusíš, ať je jaký je, hlavně, že je tvůj. ;-)
Ideální (těměř dokonalý) kandidát tam nebyl, takže kritizovat se dal poměrně snadno každý z nich (nejméně zřejmě paní Táňa F.), takže je to hlavně o osobních preferencích, proto někdo např. upřednostňuje formu před obsahem, což je příklad toho, čeho bych se chtěl třeba já osobně, zvlášť při takovéto volbě, vyvarovat.
P.S. Pokud to mám přeložit do "polopatštiny", tak se např. snažím víc vnímat to, co kdo říká, než to, jak to říká, nebo jak u toho vypadá, čímž netvrdím, že to také není důležité, jen jsme zase zpátky u těch osobních preferencí. :-) -
-
Bud 12.01.13 14:02
« Re: Bud
DMK: Přijímám odpovědnost za nepochopení z mé strany. A omlouvám se, že jsem tě podezdříval. Dlouho jsem tápal, jestli to bylo myšleno vážně, nebo ironicky. Podle textu to někdy nedokážu, jsem příliš zvyklý na osobní kontakt a neverbální komunikaci. Ale to je moje mínus.
Podle tvých předešlých příspěvků jsem vnímal souhlas, podle toho, že se nikdo nezapojil, jsem usoudil, že jako jediný ses rozhodl mi to říct - že jsem mimo mísu. Snažil jsem se totiž odpovědět skoro na celé téma, které jsem zpětně pročítal. Pokud na to tedy můžež zapomenout, budu rád. A vlastně naopak dík za kladnou reakci. Nemohl jsem uvěřit, že by někdo mohl o mém příspěvku napsat, že je geniální. Jsem už zřejmě po česku pokřiven. Říkal jsem si po celou dobu: jestli jsem se netrefil, bude to hanba... A je to tu! -
Leg 12.01.13 08:51
« Re:
Mates: ak by som to takto chcel obabrať, tak to môžem rovno postaviť auto na kozy a trochu to roztúrovať na šestku a ušetrím nielen prachy ale aj sám seba ušetrím od nechápavých pohľadov zriadencov BMW >:D
David: plne ťa chápem, nie je veľa vecí, čo poteší chlapa viac ako radosť z novej hračky :yes:
P.S. Už ste si zvolili? [odkaz] >:D -
Mates81 12.01.13 00:15
« A jeste sem chtel napsat...
Za poslední dobu jsem tady jen občas, protože to co předvání AUTO.cz, je opravdu v dnešní době něco neskutečného. Nejlepší je na tom to, že je jim to asi úplně jedno. Nejspíš se asi inspirovali loňským trendem v podobě registrů, ty taky fungovali, jak se jim chtělo. Takhle nějak to funguje tady. Takže to vypadá, že ještě nás čeká měsíc hrůzy... 8-s -
Leg 11.01.13 23:41
« Foto
iudex: tie odkazy nefungujú. Ale vzhľadom na to, že tuším čo sa asi za nimi skrýva, ma to ani moc nemrzí :-)
Na veselšiu tému: už máte nafotené? Ja moc nemám nápad, teda jeden som mal, ale neviem kde by som ho bezpečne pre seba, svoju peňaženku a vodičák zrealizoval:
[odkaz]
Pripomína mi to časy, keď sme ako malí chalani nakúkali do žigulov na sídlisku a pozerali, "do kolko má ktoré auto tacháč". Ak sa prvá číslica začínala dvojkou, bola to fakt nadupaná kára. Z dnešného pohľadu 260 nie je nič extra, čo je myslím v dnešnej dobe celkom výnimočné je schopnosť sa na túto rysku bez problémov dostať bez akýchkoľvek úprav. -
iudex 11.01.13 09:30
« Prezidenti & co.
To som ani nemienil vyvolať takú politickú debatu, nedajbože flame o voľbe prezidenta. >:-[]
Aby ste si v Čechách nemysleli, že horšie, ako vaši kandidáti na prezidenta to už nemôže byť, pozrite si, aká je úroveň prejavu nášho pána oného, prezidenta hlavy štátu: https://www.youtube.com/watch?v=yF4SjH21… https://www.youtube.com/watch?v=VfBW8VEL… >:-[] 8-s :'-( -
Bud 10.01.13 23:49
« Re: Příliš dotěrný vítr
w-a: No jo, ty tam musíš jezdit.. A 80km/h je pro takového macka opravdu mizerná rychlost, zvlášť, když nejsi jen tak na projížďce, aby ses "kochal". Ve skutečnosti nevím, jak daleko máš od svého působiště dálnici, abys to mohl v klidu "protáhnout." (Já to mám 10 min. od brlohu a 5 z práce. Když dostanu chuť a "hlavně kvůli auta"- to víš, to bych si jinak nedovolil jen tak pro nic za nic, vše kvůli auta, ne kvůli mně, kdepak, tak prostě otočím volantem doleva a tradááá, udělám si pěkně kolečko a vrátím se domů z druhé strany.) Pak by ses mohl v klidu kodrcat i tou 80, ale musel bys dávat pozor, abys neusnul jak zmíněný kníže. Smajlíky mi nejde vložit, tak si je přimysli, jó?

Kníže - Zeman v Čechách 6:3 (u nás pochopitelně Zeman)
Kníže - Zeman na Moravě a ve Slezsku 0:4