Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 25.01.13 21:04
« Prihlásenie
Tak dám aj ja svoj príspevok s čisto olympijským úmyslom: [odkaz]
Ako sa zrejme dá z fotky pochopiť, pôvodná snaha bola zachytiť FoFo pri dravej dynamickej jazde, ideálne v drifte a pointa vlka v rúchu baránka bola "slabý rodinný kombík dokáže občas vystrčiť pazúry". Ale ako hovorí príslovie, vajatali hory, porodili myš, teda s ideálneho obrázku Focusa zachyteného uprostred nádherného driftu, rozrážajúc bokom kopy snehu, zostal tento bezpohlavný záber, z ktorého sa nedá pomaly ani usúdiť, že auto bolo v pohybe. ;-\
Ale aspoň Dylan by mohol kvitovať, že nedávam svoj otrepaný štýl "Ford niekde stojí a ja ho spredu cvaknem". >:-[] -
Leg 25.01.13 19:54
« Prihlásenie do fotosúťaže - Legacy
Tak v tom nenechám whitelabela samého a prihlasujem seba. Čaro fotografie je, že aj ak sa objekt nehýbe, výsledný obrázok rozhodne nemusí byť statický. Tieto moje experimenty síce nikdy veľa bodov nenazbierali, na druhej strane pri terajšej účasti môžem byť prinajhoršom druhý. >:D
[odkaz]
-
Brandon Walsh 25.01.13 14:03
« Re: Fotosúťaž
suhlasim, ako mi nejaky policajt dokaze, ze som nedostal smyk na snehu ? zober si do auta este dvoch pasazierov a ohanaj sa svedkami >:D
ja tu po praci vecer hodim fotku, nebol na to cas a vcera som mal problem s nabijanim baterky, dufam ze uz fotak pojde, mobilom to nezrealizujem >:-[] -
white label 25.01.13 13:31
« Re: Fotosúťaž
iudex, all
Kdybych v životě nedělal vůbec ni z toho, z čeho bych eventuelně mohl mít nějaké problémy (jako je pokuta), tak žiji "poloviční" život. Na prázdných parkovištích (mám "svá" stálá místa) dělám v zimě všelijaké kraviny od svých 18ti let až dodnes (moje děti mají rády třeba "kolotoč na fleku" v allroadu) a zatím mě za to žádná pokuta reálně nehrozila.
Ale dát tu můžete jakoukoli fotku a i staticky na to lze jít všelijak, tak nedělejte Zagorku a něco přihlaste. To bylo řečí kolik tady toto kolo budu fotek, tak jsem na ně dneska zvědavý.
;-)
P.S. A abyste náhodou neřekli, že jsem alibisticky nafotil pouze statickou fotku, tak ještě zkusím o víkendu nafotit něco akčnějšího (třeba na tom parkovišti) a dám to sem jako nesoutěžní fotku. -
woody-alien 25.01.13 10:58
« Fotosoutěž Leden 2013 - Přihlašování
Připomínám, že ještě dnes do 22.00 hod. můžete přihlašovat svoje fotky. Zatím je tu pusto, prázdno, ale těžko někomu něco vytýkat, když sám budu rád, pokud stihnu aspoň nějakou nouzovku. Nějaký trudný období, nebo co. ;-) Tak zkuste ještě něco vymyslet.
Přihlášeni jsou:
white label - [odkaz] -
gero 24.01.13 23:00
« Re: tema
wl :Opravdu se nedivím ,že ohledně fotek je tu stále mrtvo ,asi se tvé fotky ostatní účastníci zalekli ,protože se ti poved zdařilý výtvor a tím si podle mého názoru nastavil laťku dost vysoko a ani to téma nebylo vyloženě jednoduché , ale pro konečné proslovy si určitě počkám na výkony ostatních účastníků. .
-
white label 21.01.13 15:16
« Re: A z toho je mi smutno
To prohlášení přišlo od Stránského, Bočan s ním nesouhlasí. A Stránského už teď ta formulace mrzí..., což jen potvrzuje to, o čem jsem v obecnější rovině psal já.
[odkaz]
edit - teď jsem dokonce slyšel v rádiu (F1), že se za to Stránský Dejdarovi omluvil, že by četl mou reakci? ;-)