Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.13  21:44

« Re: Přihlašování

wl: Trefa... >:D Nicméně zlostné funění Mondea se jaksi transformovalo v podivnou smogovou mlhu. ;-\

• 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.13  21:32

« Re: Přihlášení

w-a
    Proč jen na A4, když tak rovnou na RS4. >:-[]
    Já to chápu logicky tak, že na fotce má být Passat R36 karosovaný do podoby dieselového Mondea, čímž to téma splňuje na 100%. :yes: >:D
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.13  21:24

« Přihlášení

Tak i já na poslední chvíli něco vyplodil. Moc se to nepovedlo, ale nechť. A protože tentokrát by na vysvětlení mého úmyslu ani ta pověstná A4 nestačila, musíte se spokojit s podtitulem : "Nedráždi hada bosou nohou..." ;-)

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.13  21:23

« soutěžní fotky

Tak vidíte, že to jde, aspoň něco, uvidíme co přidá ještě wooody.

BW - odkaz mi nejede, píše mi to, že stránka je nedostupná... Mělo to být tohle?
    [odkaz]

Legacy - To není vůbec špatné, naopak - "si zabil"! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.01.13  21:04

« Prihlásenie

Tak dám aj ja svoj príspevok s čisto olympijským úmyslom: [odkaz]
    Ako sa zrejme dá z fotky pochopiť, pôvodná snaha bola zachytiť FoFo pri dravej dynamickej jazde, ideálne v drifte a pointa vlka v rúchu baránka bola "slabý rodinný kombík dokáže občas vystrčiť pazúry". Ale ako hovorí príslovie, vajatali hory, porodili myš, teda s ideálneho obrázku Focusa zachyteného uprostred nádherného driftu, rozrážajúc bokom kopy snehu, zostal tento bezpohlavný záber, z ktorého sa nedá pomaly ani usúdiť, že auto bolo v pohybe. ;-\
    Ale aspoň Dylan by mohol kvitovať, že nedávam svoj otrepaný štýl "Ford niekde stojí a ja ho spredu cvaknem". >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 25.01.13  20:38

« Přihlášení fotky

zdravim panove,
    tak na poslednu chvilu vkladam ; terminatorov Lolka a Bolka na rouchu vysmiatej lenivej konkubiny aneb " vlk v rouchu berancim" :-!
    tazka tema....

[odkaz]

a este jedna nesutazna
    [odkaz]

• 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.13  20:07

« Prihlasenie Brandon

pridavam svoj prispevok
    Brandon Walsh - [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.01.13  19:54

« Prihlásenie do fotosúťaže - Legacy

Tak v tom nenechám whitelabela samého a prihlasujem seba. Čaro fotografie je, že aj ak sa objekt nehýbe, výsledný obrázok rozhodne nemusí byť statický. Tieto moje experimenty síce nikdy veľa bodov nenazbierali, na druhej strane pri terajšej účasti môžem byť prinajhoršom druhý. >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.13  14:03

« Re: Fotosúťaž

suhlasim, ako mi nejaky policajt dokaze, ze som nedostal smyk na snehu ? zober si do auta este dvoch pasazierov a ohanaj sa svedkami >:D
    ja tu po praci vecer hodim fotku, nebol na to cas a vcera som mal problem s nabijanim baterky, dufam ze uz fotak pojde, mobilom to nezrealizujem >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.13  13:31

« Re: Fotosúťaž

iudex, all
    Kdybych v životě nedělal vůbec ni z toho, z čeho bych eventuelně mohl mít nějaké problémy (jako je pokuta), tak žiji "poloviční" život. Na prázdných parkovištích (mám "svá" stálá místa) dělám v zimě všelijaké kraviny od svých 18ti let až dodnes (moje děti mají rády třeba "kolotoč na fleku" v allroadu) a zatím mě za to žádná pokuta reálně nehrozila.
    Ale dát tu můžete jakoukoli fotku a i staticky na to lze jít všelijak, tak nedělejte Zagorku a něco přihlaste. To bylo řečí kolik tady toto kolo budu fotek, tak jsem na ně dneska zvědavý.
    ;-)

P.S. A abyste náhodou neřekli, že jsem alibisticky nafotil pouze statickou fotku, tak ještě zkusím o víkendu nafotit něco akčnějšího (třeba na tom parkovišti) a dám to sem jako nesoutěžní fotku.
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.01.13  11:53

« Fotosúťaž

Hmm, tak moje plány, ako urobiť fotku sú dokonca v rozpore so zákonom: [odkaz]
    Takže drift nie a keďže staticky zobral wl všetkým vodu na mlyn, asi to tentoraz nechám tak.
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.13  10:58

« Fotosoutěž Leden 2013 - Přihlašování

Připomínám, že ještě dnes do 22.00 hod. můžete přihlašovat svoje fotky. Zatím je tu pusto, prázdno, ale těžko někomu něco vytýkat, když sám budu rád, pokud stihnu aspoň nějakou nouzovku. Nějaký trudný období, nebo co. ;-) Tak zkuste ještě něco vymyslet.

Přihlášeni jsou:

white label - [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto gero

gero 24.01.13  23:00

« Re: tema

wl :Opravdu se nedivím ,že ohledně fotek je tu stále mrtvo ,asi se tvé fotky ostatní účastníci zalekli ,protože se ti poved zdařilý výtvor a tím si podle mého názoru nastavil laťku dost vysoko a ani to téma nebylo vyloženě jednoduché , ale pro konečné proslovy si určitě počkám na výkony ostatních účastníků. .

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.01.13  15:53

wl to je doslovne vystihnutie temy >:D
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.01.13  15:32

BW
    No konečně je tu taky nějaký potenciální fotograf, já už tu mám přihlášenou fotku od soboty (19.1. 17:23), ale ohledně fotek je tady stále mrtvo. ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.01.13  15:31

dakujem, uz je niekto aj prihlaseny ?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.01.13  15:24

BW: Téma je "Moje auto jako Vlk v rouše beránčím" a přihlašuje se do 25.1.2013 včetně - do 22.00 hod.
  • 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.01.13  15:22

« tema

ake je tema fotosutaze ? alebo sa tu uz diskutuje iba o chu.jovinach ?
    do kedy sa treba prihlasit ?
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.01.13  15:16

« Re: A z toho je mi smutno

To prohlášení přišlo od Stránského, Bočan s ním nesouhlasí. A Stránského už teď ta formulace mrzí..., což jen potvrzuje to, o čem jsem v obecnější rovině psal já.
    [odkaz]

edit - teď jsem dokonce slyšel v rádiu (F1), že se za to Stránský Dejdarovi omluvil, že by četl mou reakci? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 21.01.13  06:06

« Re: A z toho je mi smutno...

Jo takhle! Proto pan Bočan podepsal tu Antichartu hned dvakrát!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…