Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 27.01.13 07:30
« hlasovanie
iudex pekna fotka ta mojitova, ale je to uhladeny koncern ja som chcel vytvorit skor 3D efekt >:D a siva farba fotky naznacuje vlka >:D
matheasova fotka bude zrejme to iste, studeny motor, rozsvietena kontrolka motora, alebo to skoda fahrerom nevadi a kalia dvesto cez mesto >:D
HLASOVANIE
1.woody alien
2.white label
3.anti99
-
iudex 26.01.13 23:57
« Hlasovanie
No nejak sa nikto nemá k činu, tak to načnem ja:
white label - a tu by som mohol aj prestať, pretože si toto kolo nedal nikomu šancu. Mnohí sme určite uvažovali o podobnej realizácii témy (doslova v ovčej koži), ale Ty si sa s tým úplne vyhral a najviac ma dostal znak Wolfsburg edition. >:D Klobúk dolu!
Legacy: tieto hrátky s dlhými časmi mám rád (svojho času som dal veľmi podobnú do súťaže), vyšiel Ti najmä ten tvar svetelnej stopy, ktorý jasne evokuje chniapajúceho/útočiaceho dravca. Máš jedinú smolu, že súťažil wl, inak by si bol prvý.
Brandon: myšlienka nebola zlá, ale i keď tu mnohí kladú nápad vysoko nad realizáciu, ja tú technickú (ne)kvalitu neviem prekúsnuť. Mojito svojho času v súťaži ukázal, ako má takáto fotka vyzerať: [odkaz]
anti: nie je to zlé, ale oslovilo ma to menej.
woody: ako u Teba obvyklé, myšlienkových plánov a vrstiev je tam hneď niekoľko, premena baránka na vlka i jej katalyzátor sú zrejmé; rozhodne zaujalo.
Kubass: trochu (dosť) postrádam naplnenie témy.
Eliot: detto ako u Kubasa.
Matheas: vyjadrenie témy je jasné, u Teba som ale na takú biednu kvalitu prevedenia nezvyknutý (a tiež by ma zaujímal ten úplne studený motor).
Už dlho som sa nerozhodoval tak rýchlo, ako toto kolo:
_________
1. white label
2. Legacy
3. woody alien
-
iudex 26.01.13 20:47
« OT: voľby
Tak ako pozerám, svoj tieň ste v Čechách neprekročili (a pritom to vyzeralo tak nádejne). Ale aspoň si nebudeme mať čo vyčítať ani z hľadiska hlavy štátu (ako sa u nás politicky nekorektne hovorí "cigán ako černoch", alebo po vašom "prašť jako uhoď"). 8-s :-!
Možno je teraz najlepší čas, aby J.Nohavica pripomenul, čo od prezidenta (ne)čakať: youtube.com/watch?v=H0XciX1cXIY -
woody-alien 26.01.13 12:02
« Fotosoutěž - Zahájení hlasování
Ukončuji vkládání soutěžních fotek a zahajuji hlasování. Hlasujeme pro první tři s bodovým ohodnocením 3-2-1), a to až do 28.1. do 22.00 hod.
Přihlášeni jsou :
white label - [odkaz]
Legacy - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
anti99 - [odkaz]
iudex - [odkaz]
woody-alien - [odkaz]
Kubass - [odkaz]
eliot - [odkaz]
Matheas - [odkaz] -
woody-alien 26.01.13 08:50
« Seznam přihlášených
Zatím jsou přihlášeni :
white label - [odkaz]
Legacy - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
anti99 - [odkaz]
iudex - [odkaz]
woody-alien - [odkaz]
Kubass - [odkaz]
eliot - [odkaz]
Takže zatím Vosuuuum, paráda, to nemá ani Kia.... >:D
S hlasováním ještě vyčkejte, vyzval jsem Mathease k přihlášení povedené fotky. On mi ji sice poslal jako MMS na mobil, ale bohužel si neuvědomil, že v tomto ohledu jsem sto let za opicema a s mojí "5110" ho přihlásit nezvládnu. Přihlašování tedy uzavřu do 12.00. -
eliot 26.01.13 01:14
« Přihlášení
Uznávám ,že moje fotka má s trochou více tolerance lehký nádech tématu tohoto měsíce ,ale přímo tohle téma velmi zřejmě nenaplňuje a i přesto se jí pokusím přidat do soutěže:
[odkaz] (věřím ,že napodesáté se mi už konečně podaří vyjádřit téma doslova a do písmene >:D ) -
woody-alien 25.01.13 21:50
« Návrh
Pánové, psal mi Senior guru dříve známý pod názvem Prince, pardon, Matheas ;-) , že je na Cestě domů (ten ty seriály nějak prožívá >:D ) a má fotku k přihlášení. Já musím teď tak na dvě hodinky pryč a asi by bylo i dobře, aby taky Brandon W. dal funkční odkaz. Proto navrhuji uzavřít přihlašování až zítra ráno. Doufám, že si nikdo nebude stěžovat u mezinárodního tribunálu... :-)

2. white label
3. anti99
white label - jednoznačne na fotke vidím tvoj rukopis - vystihnutie témy pomocou (aj doma vytvorených) rekvizít a tradične kvalitne nafotené. Myslím, že aj ak by na fotke bola nejaká Kia Ceed, autora by som tipoval na teba (dúfam že sa neurazíš >:D ). Obzvlášť sa mi páči, ako si do záberu vkomponoval tú kožku a dôsledne ňou vyplnil prázdne miesta
Brandon - toto sa mi tiež páči, o prsia ti zobral jeden bod anti, hlavne preto, že je to celé dosť zašumené, to rozostrenie by mi ani tak nevadilo, dodáva to snímku dynamiku
anti99 - nie som veľkým fanúšikom podobných ozdôb, ale oslovilo ma, ako si to dokázal nafotiť
iudex - no v tomto prípade si svoju tradične vysokú latku podliezol, mal si buď vymyslieť náhradný plán alebo prijať moje pozvanie. Ja by som už dokázal uviesť Focusa do nejakej zaujímavejšej polohy, stavím sa, že podvozok ešte detailne nafotený nemáš >:D BTW jasné, že si tvoje darthvaderovské Mondeo pamätám... :-)
woody - ani neviem prečo, ale táto fotka má geniálnu atmosféru ticha pred búrkou, proste dravec pripravený vyraziť. Určite si dokázal svoje inak krotké auto ukázať v dravej polohe najlepšie zo všetkých. :yes:
Kubass - pekné foto, v tme sa ti ale stratil aj ten vlk aj baran. :-)
Eliot - podobne ako Kubass, páči sa mi hlavne hra svetla a tieňa na nárazníku, len ti pri hre s foťákom baran s vlkom zdrhli to poľa.
Matheas - len sa priznaj! Ako to bolo? :-)