Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.01.13  17:25

« Hlasovanie

1. woody-alien
    2. white label
    3. anti99
    white label - jednoznačne na fotke vidím tvoj rukopis - vystihnutie témy pomocou (aj doma vytvorených) rekvizít a tradične kvalitne nafotené. Myslím, že aj ak by na fotke bola nejaká Kia Ceed, autora by som tipoval na teba (dúfam že sa neurazíš >:D ). Obzvlášť sa mi páči, ako si do záberu vkomponoval tú kožku a dôsledne ňou vyplnil prázdne miesta
    Brandon - toto sa mi tiež páči, o prsia ti zobral jeden bod anti, hlavne preto, že je to celé dosť zašumené, to rozostrenie by mi ani tak nevadilo, dodáva to snímku dynamiku
    anti99 - nie som veľkým fanúšikom podobných ozdôb, ale oslovilo ma, ako si to dokázal nafotiť
    iudex - no v tomto prípade si svoju tradične vysokú latku podliezol, mal si buď vymyslieť náhradný plán alebo prijať moje pozvanie. Ja by som už dokázal uviesť Focusa do nejakej zaujímavejšej polohy, stavím sa, že podvozok ešte detailne nafotený nemáš >:D BTW jasné, že si tvoje darthvaderovské Mondeo pamätám... :-)
    woody - ani neviem prečo, ale táto fotka má geniálnu atmosféru ticha pred búrkou, proste dravec pripravený vyraziť. Určite si dokázal svoje inak krotké auto ukázať v dravej polohe najlepšie zo všetkých. :yes:
    Kubass - pekné foto, v tme sa ti ale stratil aj ten vlk aj baran. :-)
    Eliot - podobne ako Kubass, páči sa mi hlavne hra svetla a tieňa na nárazníku, len ti pri hre s foťákom baran s vlkom zdrhli to poľa.
    Matheas - len sa priznaj! Ako to bolo? :-)
  • 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 27.01.13  15:54

« Hlasování

1.white label
    2.legacy
    3:anti99
  • 00 Reagovat !

foto matii

matii 27.01.13  10:59

« Hlasování

1) anti99
    2) WL
    3)Legacy
  • 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.01.13  07:30

« hlasovanie

iudex pekna fotka ta mojitova, ale je to uhladeny koncern ja som chcel vytvorit skor 3D efekt >:D a siva farba fotky naznacuje vlka >:D
    matheasova fotka bude zrejme to iste, studeny motor, rozsvietena kontrolka motora, alebo to skoda fahrerom nevadi a kalia dvesto cez mesto >:D
    HLASOVANIE
    1.woody alien
    2.white label
    3.anti99
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.01.13  01:21

« Re: Ještě to možná stihnu...

No nechci se moc priznavat k tomu ze jsem byl pra
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.01.13  23:57

« Hlasovanie

No nejak sa nikto nemá k činu, tak to načnem ja:
    white label - a tu by som mohol aj prestať, pretože si toto kolo nedal nikomu šancu. Mnohí sme určite uvažovali o podobnej realizácii témy (doslova v ovčej koži), ale Ty si sa s tým úplne vyhral a najviac ma dostal znak Wolfsburg edition. >:D Klobúk dolu!
    Legacy: tieto hrátky s dlhými časmi mám rád (svojho času som dal veľmi podobnú do súťaže), vyšiel Ti najmä ten tvar svetelnej stopy, ktorý jasne evokuje chniapajúceho/útočiaceho dravca. Máš jedinú smolu, že súťažil wl, inak by si bol prvý.
    Brandon: myšlienka nebola zlá, ale i keď tu mnohí kladú nápad vysoko nad realizáciu, ja tú technickú (ne)kvalitu neviem prekúsnuť. Mojito svojho času v súťaži ukázal, ako má takáto fotka vyzerať: [odkaz]
    anti: nie je to zlé, ale oslovilo ma to menej.
    woody: ako u Teba obvyklé, myšlienkových plánov a vrstiev je tam hneď niekoľko, premena baránka na vlka i jej katalyzátor sú zrejmé; rozhodne zaujalo.
    Kubass: trochu (dosť) postrádam naplnenie témy.
    Eliot: detto ako u Kubasa.
    Matheas: vyjadrenie témy je jasné, u Teba som ale na takú biednu kvalitu prevedenia nezvyknutý (a tiež by ma zaujímal ten úplne studený motor).
    Už dlho som sa nerozhodoval tak rýchlo, ako toto kolo:
    _________
    1. white label
    2. Legacy
    3. woody alien

• 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.01.13  20:47

« OT: voľby

Tak ako pozerám, svoj tieň ste v Čechách neprekročili (a pritom to vyzeralo tak nádejne). Ale aspoň si nebudeme mať čo vyčítať ani z hľadiska hlavy štátu (ako sa u nás politicky nekorektne hovorí "cigán ako černoch", alebo po vašom "prašť jako uhoď"). 8-s :-!
    Možno je teraz najlepší čas, aby J.Nohavica pripomenul, čo od prezidenta (ne)čakať: youtube.com/watch?v=H0XciX1cXIY
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.13  14:17

Legacy
    Předpokládám, že Matheas nejezdí 200 km/h se studeným motorem (viz foto), takže tady zřejmě něco nehraje... >:-[] ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.01.13  12:03

No jak tak pozerám na tú Matheasovu fotku, tak som hlavne rád, že sa pri fotení nezabil >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.13  12:02

« Fotosoutěž - Zahájení hlasování

Ukončuji vkládání soutěžních fotek a zahajuji hlasování. Hlasujeme pro první tři s bodovým ohodnocením 3-2-1), a to až do 28.1. do 22.00 hod.

Přihlášeni jsou :

white label - [odkaz]
    Legacy - [odkaz]
    Brandon Walsh - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    eliot - [odkaz]
    Matheas - [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.13  09:50

« Re : Ještě to možná stihnu...

Matheas : Dobře, jsem rád, že jsem to nezazdil... ;-)
    Mates81 : Tak ploď, ploď, ale fotku...ne abys narychlo sháněl přítelkyni. ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 26.01.13  09:33

přihlašuji se [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.01.13  09:25

« Ještě to možná stihnu...

Tak do těch dvanácti možná ještě taky něco vyplodím >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.13  08:50

« Seznam přihlášených

Zatím jsou přihlášeni :

white label - [odkaz]
    Legacy - [odkaz]
    Brandon Walsh - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    eliot - [odkaz]

Takže zatím Vosuuuum, paráda, to nemá ani Kia.... >:D

S hlasováním ještě vyčkejte, vyzval jsem Mathease k přihlášení povedené fotky. On mi ji sice poslal jako MMS na mobil, ale bohužel si neuvědomil, že v tomto ohledu jsem sto let za opicema a s mojí "5110" ho přihlásit nezvládnu. Přihlašování tedy uzavřu do 12.00.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.01.13  08:02

« Re: Návrh

esteze som sa tu dnes rano zastavil >:D ma to byt ten "cifernik" , legacy vdaka za fungujuci odkaz
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 26.01.13  01:14

« Přihlášení

Uznávám ,že moje fotka má s trochou více tolerance lehký nádech tématu tohoto měsíce ,ale přímo tohle téma velmi zřejmě nenaplňuje a i přesto se jí pokusím přidat do soutěže:
    [odkaz] (věřím ,že napodesáté se mi už konečně podaří vyjádřit téma doslova a do písmene >:D )
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.01.13  22:32

« Re: Návrh

woody: myslím, že z toho Brandonovho odkazu stačí osdtrániť to [odkaz] a malo by to ísť. Inak nakoniec je vcelku dobrá účasť a nebude to úplne márne kolo. :yes:

edit: tu je ten odkaz [odkaz]
    Kubass: ja tam tú tému moc nevidím, ale som za aby si súťažil, každý to zohľadní vo svojom hodnotení
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.13  21:50

« Návrh

Pánové, psal mi Senior guru dříve známý pod názvem Prince, pardon, Matheas ;-) , že je na Cestě domů (ten ty seriály nějak prožívá >:D ) a má fotku k přihlášení. Já musím teď tak na dvě hodinky pryč a asi by bylo i dobře, aby taky Brandon W. dal funkční odkaz. Proto navrhuji uzavřít přihlašování až zítra ráno. Doufám, že si nikdo nebude stěžovat u mezinárodního tribunálu... :-)
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 25.01.13  21:49

« přihlášení

nevím jestli je to k tématu, váhám už týden jestli to jsem dát, ale co už, tak přihlašuju tohle :-)
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.13  21:49

« Re: Přihlašování

w-a
    To je zcela v pořádku, jen to dokresluje fakt, že pod kapotou není žádná francouzská dýmovnice, ale poctivá německá šestihrnková atmosféra, která za studena příznačně "supí" mlhu. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…