Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 28.01.13 13:45
« Hlasování - white label
1. Legacy
2. woody-alien
3. iudex
Koment k soutěžícím mi tentokrát ušetřil iudex, protože se s ním plně ztotožňuji a koment k iudexově fotce zase vystihl woody, takže je nebudu zbytečně opakovat.
Čekal jsem více tématických fotek, ať už statických typu woodyho, nebo dynamičtějších typu iudexe, téma se mi zdálo poměrně volné, přesto ho někteří vůbec nenaplnili. Pravdou je, že já jsem to s tím doslovným vystižením tématu (opět) trochu přehnal, ale zase mi přišlo, že dokazovat někomu, že zrovna hh je ... (viz téma), by bylo nošením dříví do lesa, tak jsem to pojal s větší mírou nadsázky.
Matheas - tvé až hystericky podrážděné reakce jsou stále trapnější, zkus se nad sebou trochu zamyslet, a zvaž i případnou omluvu. Rozhodně nečekej, že tu začneme (jen tak) kolem kohokoli! "chodit" po špičkách"...
ad OT iudex: tady je podrobnější a poměrně dost výstižný koment na téma tvého OT přímo od vás (bohužel ani ne všechny slovenské komenty k tomu jsou podobně racionální, jako tento z vašich HN):
[odkaz]
Už nám tady "chybí" jen to okatě nízké IQ vašich dvou vrcholných politiků.
-
woody-alien 28.01.13 07:26
« Hlasování
Matheas: No tak chlape, trochu nadhledu... ;-)
Že se tady vzájemně pošťuchujem je snad známá věc. Nevím o tom,že by tě někdo obviňoval z podvádění, spíš to vzbudilo zvědavost. A navíc, i kdybys ten stav tachometru jen nějakým způsobem simuloval, nejedná se rozhodně o žádný podvod. Já přece taky v tom koberci neměl skutečnou mrtvolu... >:D -
Leg 27.01.13 23:21
« Hlasovanie
No tak Matheas, veď sa toľko nečerti, ak tu niekto publikuje fotku budíkov, ktoré ukazujú, že zrovna ide cez 200, má studený motor a ešte k tomu svieti aj kontrolka motora (sorry, bŕzd, ešte lepšie >:D ), musí sa logicky vynoriť pár otázok. ;-) Myslím ale, že si nikto nemyslí, že klameš či podvádzaš.
Woody - super, ja ti ako členovi famílie preukazujem úctu tým že ti pochválim fotku a dám ti maximálny počet bodov a ty sa mi odvďačíš druhým miestom a malým bezvýznamným plus? Že si ty obdržal extra zásielku zmrzliny z Moravy, priznaj sa! Veď ja sa tej vašej mafii fotosúťažnej dostanem na kobylku, len počkaj! >:-[] -
Matheas Ropak 27.01.13 22:43
« Re: Hlasování
Pro vysvětlení
Od domova k dálnici D1 to mám cca 4km a ano ač nerad přiznávám o své jinak velice pečované auto nyl jsem takové prase a ze studeným motorem nechal se vyprovokovat bílou Octavii II RS a sešlápl plyn na max zaslepen tím , že jsem dotyčné RS II ujížděl když jsem dosáhl skoro maximální rychlosti což není dlouho a následně po vyfocení foto uvědomil jsem si , že jsem to hnal stufené.
JAle co je pro mne o to horší , že zdejší komunita špekulantů si myslí , že jako správce který vymyslel pravidla a prosazuje je si myslíte , že jsem to nahrál :-(
PS : ctím a uznávám pravidla této soutěže a proto nemám ve zvyku lhát vymýšlet si a podvádět , protože kdo jiný by měl ctít pravidla než právě jeho správci o to větší je moje zklamání , že si to myslíte , ale co některé rozhodnutí a volby občanů této země dáváji světu jasně najevo , že do dospělosti a vyspělosti má tento stát ještě daleko což potvrdily i volby prezidenta.
PS - rozsvícená kontrolka je od hlášení že je potřeba vyměnit obložení brzd.
Takže ted se můžete chytit za nos vy :-(
hlasuji ač se mi moc nechce
1 - woody alien - nadržuji kolegovi
2 - kubass - hezké stopy ve sněhu
3 - eliot - jen tak abych nešel z davem
-
woody-alien 27.01.13 21:39
« Hlasování
1. white label
2. Legacy
3. iudex
white label - geniálně jednoduché, jednoduše geniální. :yes: Téma splněno na 100%, kvalita výborná. Ale měl bych i výtku. Zklamalo mě, že při zvětšení fotky vidím na dně jednotlivých částí voštinové masky zaschlé kapky vody nebo jakousi, skoro se to bojím vyslovit, špínu...to bych tedy od tebe nečekal. 8-s >:D >:D >:D
Legacy - moc pěkná hra s dlouhým časem a světly. Narozdíl od bleskově rozhodnutého iudexe, já jsem se dlouho mezi 1.a 2.místem rozmýšlel. Nakonec tedy stříbro, ale pro příště máš u mě plus do začátku. ;-)
iudex - především pochvala, že jsi jako jediný do tohohle způsobu ztvárnění tématu šel. Asi to není tak "akční", jak sis představoval, ale mně se to líbí. Fotka je čistá a ty kousky letícího sněhu tomu dodávaj dynamiku. Jak jsem psal....líbí se mi to. :yes:
--------------------------------------… />
BW - jen těsně pod bednou. Nevadí mi, že to má daleko do čistoty zmíněné mojitovy fotky. Spíš ti trochu v souboji s iudexem uškodilo, že jsem podobné fotky po vyhlášení tématu očekával.
anti99 - pěkně nafoceno, ale dojem Vlka to u mě nevyvolalo.
Kubass, eliot - taky pěkné fotky, konkurence byla ale tentokrát lepší.
Matheas - zdá se, že si zaujal hlavně teploměrem... ;-) Tentokrát nic moc. Ale můžeš se utěšovat slovy (tuším) Salvátora Dalího : Hlavně ať se o mě mluví,i kdyby to mělo být v dobrém. :-) -
woody-alien 27.01.13 21:05
« První oběť nového prezidenta
Ještě než se pustím do hlasování mám tu jednu (ne)veselou příhodu z natáčení. Od včerejška je u nás na návštěvě tchýně. Ne, to ještě není konec, i když už teď to zavání antickou tragédií. >:D Vyzvedl jsem ji v sobotu ráno v jejím bydlišti poté, co do urny vložila hlasovací lístek se jménem svého favorita - knížete S. Už od 14 hodin pak u nás žhavila televizi a lačně sledovala prognózy a průběžné výsledky. Zhruba hodinu poté, co už byl výsledek jasný, na ni náhle přišla slabost provázená brněním v levé části těla a srdečním tlakem 192/74. Takže se beránek značky Ford chtě nechtě proměnil ve vlka a bleskově dorazil do nejbližší nemocnice. Naštěstí to nebylo tak vážné a po zhruba třech hodinách v nemocnici ji propustili s tím, že se má šetřit a nenervovat se. Dobrá rada, ale to by člověk musel zalézt někam do lesů, živit se lovem a sběrem a nevystrčit odtamtuď nos. -
Leg 27.01.13 17:25
« Hlasovanie
1. woody-alien
2. white label
3. anti99
white label - jednoznačne na fotke vidím tvoj rukopis - vystihnutie témy pomocou (aj doma vytvorených) rekvizít a tradične kvalitne nafotené. Myslím, že aj ak by na fotke bola nejaká Kia Ceed, autora by som tipoval na teba (dúfam že sa neurazíš >:D ). Obzvlášť sa mi páči, ako si do záberu vkomponoval tú kožku a dôsledne ňou vyplnil prázdne miesta
Brandon - toto sa mi tiež páči, o prsia ti zobral jeden bod anti, hlavne preto, že je to celé dosť zašumené, to rozostrenie by mi ani tak nevadilo, dodáva to snímku dynamiku
anti99 - nie som veľkým fanúšikom podobných ozdôb, ale oslovilo ma, ako si to dokázal nafotiť
iudex - no v tomto prípade si svoju tradične vysokú latku podliezol, mal si buď vymyslieť náhradný plán alebo prijať moje pozvanie. Ja by som už dokázal uviesť Focusa do nejakej zaujímavejšej polohy, stavím sa, že podvozok ešte detailne nafotený nemáš >:D BTW jasné, že si tvoje darthvaderovské Mondeo pamätám... :-)
woody - ani neviem prečo, ale táto fotka má geniálnu atmosféru ticha pred búrkou, proste dravec pripravený vyraziť. Určite si dokázal svoje inak krotké auto ukázať v dravej polohe najlepšie zo všetkých. :yes:
Kubass - pekné foto, v tme sa ti ale stratil aj ten vlk aj baran. :-)
Eliot - podobne ako Kubass, páči sa mi hlavne hra svetla a tieňa na nárazníku, len ti pri hre s foťákom baran s vlkom zdrhli to poľa.
Matheas - len sa priznaj! Ako to bolo? :-) -
Brandon Walsh 27.01.13 07:30
« hlasovanie
iudex pekna fotka ta mojitova, ale je to uhladeny koncern ja som chcel vytvorit skor 3D efekt >:D a siva farba fotky naznacuje vlka >:D
matheasova fotka bude zrejme to iste, studeny motor, rozsvietena kontrolka motora, alebo to skoda fahrerom nevadi a kalia dvesto cez mesto >:D
HLASOVANIE
1.woody alien
2.white label
3.anti99
-
iudex 26.01.13 23:57
« Hlasovanie
No nejak sa nikto nemá k činu, tak to načnem ja:
white label - a tu by som mohol aj prestať, pretože si toto kolo nedal nikomu šancu. Mnohí sme určite uvažovali o podobnej realizácii témy (doslova v ovčej koži), ale Ty si sa s tým úplne vyhral a najviac ma dostal znak Wolfsburg edition. >:D Klobúk dolu!
Legacy: tieto hrátky s dlhými časmi mám rád (svojho času som dal veľmi podobnú do súťaže), vyšiel Ti najmä ten tvar svetelnej stopy, ktorý jasne evokuje chniapajúceho/útočiaceho dravca. Máš jedinú smolu, že súťažil wl, inak by si bol prvý.
Brandon: myšlienka nebola zlá, ale i keď tu mnohí kladú nápad vysoko nad realizáciu, ja tú technickú (ne)kvalitu neviem prekúsnuť. Mojito svojho času v súťaži ukázal, ako má takáto fotka vyzerať: [odkaz]
anti: nie je to zlé, ale oslovilo ma to menej.
woody: ako u Teba obvyklé, myšlienkových plánov a vrstiev je tam hneď niekoľko, premena baránka na vlka i jej katalyzátor sú zrejmé; rozhodne zaujalo.
Kubass: trochu (dosť) postrádam naplnenie témy.
Eliot: detto ako u Kubasa.
Matheas: vyjadrenie témy je jasné, u Teba som ale na takú biednu kvalitu prevedenia nezvyknutý (a tiež by ma zaujímal ten úplne studený motor).
Už dlho som sa nerozhodoval tak rýchlo, ako toto kolo:
_________
1. white label
2. Legacy
3. woody alien
-
iudex 26.01.13 20:47
« OT: voľby
Tak ako pozerám, svoj tieň ste v Čechách neprekročili (a pritom to vyzeralo tak nádejne). Ale aspoň si nebudeme mať čo vyčítať ani z hľadiska hlavy štátu (ako sa u nás politicky nekorektne hovorí "cigán ako černoch", alebo po vašom "prašť jako uhoď"). 8-s :-!
Možno je teraz najlepší čas, aby J.Nohavica pripomenul, čo od prezidenta (ne)čakať: youtube.com/watch?v=H0XciX1cXIY -
woody-alien 26.01.13 12:02
« Fotosoutěž - Zahájení hlasování
Ukončuji vkládání soutěžních fotek a zahajuji hlasování. Hlasujeme pro první tři s bodovým ohodnocením 3-2-1), a to až do 28.1. do 22.00 hod.
Přihlášeni jsou :
white label - [odkaz]
Legacy - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
anti99 - [odkaz]
iudex - [odkaz]
woody-alien - [odkaz]
Kubass - [odkaz]
eliot - [odkaz]
Matheas - [odkaz]

Přihlášeni jsou :
white label - [odkaz]