Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.01.13  16:22

« I vy vtipálci...

iudex, Legacy : To se ví, že u nejlepšího z nejlepších, etalonu etalonů a vůbec Božského Mondea by se mi to stát nemohlo. ;-) Ovšem tradiční "česká" značka Hjondéé už tolik na nešťastného uživatele nemyslí a nedopřála jinak bezchybné Hájedničce nejen klimatizaci, ale ani rozmrazování čelního skla.
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.01.13  16:12

« Jupijóó

iudex: a má vodiča? Mohol by si robiť odvoz, konieckoncov, z Eleska sa ťažko odchádza autom. ;-)

woody: rovnako ako iudexa ma zaujala sťažnosť na systém odmrazovania tvojho auta. Vzhľadom na to, že všetci forďáci sa tvária že elektrické vyhrievanie predného okna je súčasťou všetkých Fordov a do žiadnych iných áut sa nemontuje, začínal som mať pocit, že súčasťou kúpnej zmluvy k novému vozidlu tejto značky je aj klauzula o nekritickom adorovaní odmrazovania predného okna. Iudexova reakcia budiž toho dôkazom. >:-[] :-!
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.01.13  15:27

« Výsledky

woody: aké mrznúce čelné sklo - nemáš na Mondeu vyhrievanie predného skla? ;-)
    Ale inak máš pravdu s tou zimou, takýto pohľad: [odkaz] (pozn: dnešná jazda cez horský prechod v Malých Karpatoch) ma už veľmi nebaví, ja som to myslel skôr z hľadiska dodatočnej realizácie mojej zamýšľanej fotky.
    @Legacy: no to je preto, že som nevyužil Tvoju ponuku. A ani neviem, kedy by som ju vôbec mohol využiť; napr. moja polovička ide zajtra do Eleska, teda okolo Teba, avšak bezo mňa (tak to mám dobre zariadené :-( ).
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.01.13  11:01

« Výsledky

Tak ďakujem všetkým za body a tým čo boli predo mnou gratulujem k tomu, že boli lepší ako ja :yes: (sakra, že ja som dal woodyho na prvé miesto, mohol som byť druhýýý >:-[] )

iudex: ak sa ti nepáči zloženie prvej trojice, musíš sa viac snažiť, ako ja, mne sa podarilo odtiaľ vystrnadiť novú stálicu antiho. >:D A začínajúci lekár pracujúci v štátnej nemocnici, ktorý si zobral hypotéku na dom a ešte si z nej uleje 20 tisíc na auto? Buď fakt nemajú u nás lekári prečo štrajkovať alebo by som ho poslal rovno ku kolegovi chocholouškovi. A to nehovorím o tom, že väčšina ľudí čo poznám rozpočet na dom skôr prestrelila ako podliezla. ;-\

woody: >:D aké je to jednoduché, nechápem čo všetci výrobcovia áut skučia že je kríza a neviem čo...
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.01.13  10:44

« Výsledky

iudex: Zimní téma ? 8-s Já osobně mám tedy už zimy plné zuby. Dneska v půl pátý ráno mi déšť mrznul na čelním skle, přestože jsem na něj foukal co to šlo. A úměrně tomu vypadala i silnice. Jenže jsem byl v dobrým rozmaru a vzpomenul na výkřik tygra Diega z Doby ledové 1 poté co poněkud nechtěně prosvištěli s přáteli ledovým korytem a zapíchli se do sněhu : "Jo, super, dáme si to ještě jednou ?" >:D

Ron: Mám trochu jednodušší řešení než "šachovat" s hypotékou. Zadáš bance příkaz k úhradě a oni těch 20.000 převedou na účet prodejce. Rychlé, snadné... ;-) Jen se trochu obávám, že mě stejně jednou najdeš a umlátíš heverem z Laguny. :-| >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.01.13  09:46

« Výsledky

Blahoželám víťazovi i medailistom, je to jednoznačné a zaslúžené :-) (len sa mi javí, že je to v poslednej dobe dosť monotónne na tej bedne >:-[] ).
    Ja ďakujem aj za dva bodíky, viac si ani moja núdzovka nezaslúžila (vedieť, že vás tu bude dosť, tak ju ani nedám, chcel som len dosiahnuť kvórum). Ale ak by bola v novom mesiaci nejaká podobná zimná téma, určite skúsim rovnaký nápad realizovať kvalitnejšie.
    @Ronault: malý tip, ako sa dostať k novému autu: včera bol u mňa mladý sekundárny lekár (po škole, pracujúci v štátnej nemocnici), ktorý si kúpil auto za 20000 eur. Ako? Vzal si hypotéku na stavbu domu a časť ulial do auta. Dom postaví o 20t lacnejšie oproti rozpočtu a je vymalované. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 29.01.13  00:57

« gratulacia vitazom

gratulacia vitazom, skoda ze som nestihol zahlasovat ;-\ :-!
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.13  23:15

« Re: Fotosoutěž Leden 2013 - výsledky

Děkuji za hlasy a hlavně všem za účast. Gratuluji kolegům na bedně, kde už jsou někteří pomalu jako doma. :yes: ;-)

Ron: Aspoň to hlasování bys příště stihnout mohl.
    Olej v převodovce určitě vyměň, zrovna u Renaultu rozhodně nepočítali s tím, že by s benzínovou Lagunou mohl někdo ujet víc jak 300 tis. km a ještě k tomu předělanou na plyn. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.01.13  22:22

« Re: Fotosoutěž Leden 2013 - výsledky

Gratulace vítězům, čest poraženým, koukám, že toto kolo nebylo zrovna vyrovnané :-)

Má účast opět nebyla, není prostě čas... pracuji od nevidím do nevidím, tak raději ani nefotím... a když nepracuju, spím >:D

Ad. kauza Matheas... kruci, Matheasi, jsi ubrečený fracek nebo tvrdý chlap ze Slezska? :-O Tady aby člověk jednal v rukavičkách...

No a pro pobavení můj weekendový auto trapas...
    Po 15t km přišla na řadu výměna oleje. V sobotu po jízdě jsem už zkušeně zvedl auto, sundal kryt pod motorem, vzal klíč na vypouštěcí šroub... dělal jsem to na Laguně asi po čtvrté, na Favoritu taky snad 7x... hlavou plnou myšlenek na jiné věci mi jen krátce problesklo "hele, asi to nové těsnění šroubu bude lepší, když tentokrát je kolem šroubu sucho" a začal jsem vypouštět olej. Vylezl jsem z pod auta a začal vytahovat nářadí na výměnu svíček, kterou jsem chtěl při jednom udělat taky.
    A v tom další myšlenka "cos to ku..a vypustil?!" Zpět pod auto... Aha! Nevypustil jsem motorový olej, ale olej převodový 8-s >:D Šrouby asi 10 cm vedle sebe, stejný šroub...

Smích mě přešel, když jsem pomocí chytré knihy našel napouštěcí šroub. Byl logicky pod motorem a zboku převodovky. V příručce napsáno "zdlouhavý úkon, nutno nalévat pomalu a odvzdušňovat" 8-s

A jak na to? Po dlouhém hledání vhodné metody jsem našel pouze 10 ml injekční stříkačku a tak jsem tedy po 10 ml celého tři a půl litru oleje tři hodiny trpělivě vleže pod autem pomalu do převodovky zpět "injektoval" 8-s Tento cvik práce s injekční stříkačkou se mi bude v práci jistě hodit >:D

A nejhorší na tom je, že převodový olej byl značně černý. Výrobce sice tvrdí, že je v převodovce celoživotní náplň, kterou není třeba měnit, jen kontrolovat, ale jak Áda tvrdí, životnost Renaultu je prý 100t km, takže už měl být 3x vyměněn... aneb za 14 dní mě to čeká znovu... jen si nafasuju větší stříkačku a infúzní set >:D
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.01.13  22:14

« Fotosoutěž Leden 2013 - výsledky

1. white label - 19 bodů
    2. woody-alien - 15 bodů
    3. Legacy - 14 bodů

-------------------------------

4. anti99 - 7 bodů
    5.-6. iudex - 2 body
    Kubass - 2 body
    7. eliot - 1 bod
    8.-9. Brandon Walsh - 0 bodů
    Matheas - 0 bodů

Gratuluji vítězi a všem ostatním díky za účast. První tři se jako obvykle dohodnou na tématu pro měsíc únor. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.01.13  22:04

« Hlasování ukončeno

Ukončuji hlasování a ze šuplíku vytahuji moje studentské logaritmické pravítko. >:D Výsledky zanedlouho.
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.01.13  19:13

« hlasování

Legacy
    white label
    anti 99
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.01.13  18:45

« Hlasování pokračuje

Ještě stále, až do dnešních 22.00 hod., můžete hlasovat pro své favority ve Fotosoutěži. A na rozdíl od prezidentských voleb, ať zvolíte jakkoli, chybu neuděláte. ;-) >:D

Přihlášeni jsou :

white label - [odkaz]
    Legacy - [odkaz]
    Brandon Walsh - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    eliot - [odkaz]
    Matheas - [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.13  13:45

« Hlasování - white label

1. Legacy
    2. woody-alien
    3. iudex

Koment k soutěžícím mi tentokrát ušetřil iudex, protože se s ním plně ztotožňuji a koment k iudexově fotce zase vystihl woody, takže je nebudu zbytečně opakovat.
    Čekal jsem více tématických fotek, ať už statických typu woodyho, nebo dynamičtějších typu iudexe, téma se mi zdálo poměrně volné, přesto ho někteří vůbec nenaplnili. Pravdou je, že já jsem to s tím doslovným vystižením tématu (opět) trochu přehnal, ale zase mi přišlo, že dokazovat někomu, že zrovna hh je ... (viz téma), by bylo nošením dříví do lesa, tak jsem to pojal s větší mírou nadsázky.

Matheas - tvé až hystericky podrážděné reakce jsou stále trapnější, zkus se nad sebou trochu zamyslet, a zvaž i případnou omluvu. Rozhodně nečekej, že tu začneme (jen tak) kolem kohokoli! "chodit" po špičkách"...

ad OT iudex: tady je podrobnější a poměrně dost výstižný koment na téma tvého OT přímo od vás (bohužel ani ne všechny slovenské komenty k tomu jsou podobně racionální, jako tento z vašich HN):
    [odkaz]
    Už nám tady "chybí" jen to okatě nízké IQ vašich dvou vrcholných politiků.
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.01.13  07:26

« Hlasování

Matheas: No tak chlape, trochu nadhledu... ;-)

Že se tady vzájemně pošťuchujem je snad známá věc. Nevím o tom,že by tě někdo obviňoval z podvádění, spíš to vzbudilo zvědavost. A navíc, i kdybys ten stav tachometru jen nějakým způsobem simuloval, nejedná se rozhodně o žádný podvod. Já přece taky v tom koberci neměl skutečnou mrtvolu... >:D
  • 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 27.01.13  23:30

« Hlasování

Tak po nějaké době, mě účast nevyšla, musel sem se vrtat v autě :-) ale co bych taky čekal, když mám Forda >:-[]

1) woody-alien
    2) white label - Super originální zateplení v takových mrazech >:D
    3) Legacy
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.01.13  23:21

« Hlasovanie

No tak Matheas, veď sa toľko nečerti, ak tu niekto publikuje fotku budíkov, ktoré ukazujú, že zrovna ide cez 200, má studený motor a ešte k tomu svieti aj kontrolka motora (sorry, bŕzd, ešte lepšie >:D ), musí sa logicky vynoriť pár otázok. ;-) Myslím ale, že si nikto nemyslí, že klameš či podvádzaš.

Woody - super, ja ti ako členovi famílie preukazujem úctu tým že ti pochválim fotku a dám ti maximálny počet bodov a ty sa mi odvďačíš druhým miestom a malým bezvýznamným plus? Že si ty obdržal extra zásielku zmrzliny z Moravy, priznaj sa! Veď ja sa tej vašej mafii fotosúťažnej dostanem na kobylku, len počkaj! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.01.13  22:43

« Re: Hlasování

Pro vysvětlení

Od domova k dálnici D1 to mám cca 4km a ano ač nerad přiznávám o své jinak velice pečované auto nyl jsem takové prase a ze studeným motorem nechal se vyprovokovat bílou Octavii II RS a sešlápl plyn na max zaslepen tím , že jsem dotyčné RS II ujížděl když jsem dosáhl skoro maximální rychlosti což není dlouho a následně po vyfocení foto uvědomil jsem si , že jsem to hnal stufené.

JAle co je pro mne o to horší , že zdejší komunita špekulantů si myslí , že jako správce který vymyslel pravidla a prosazuje je si myslíte , že jsem to nahrál :-(

PS : ctím a uznávám pravidla této soutěže a proto nemám ve zvyku lhát vymýšlet si a podvádět , protože kdo jiný by měl ctít pravidla než právě jeho správci o to větší je moje zklamání , že si to myslíte , ale co některé rozhodnutí a volby občanů této země dáváji světu jasně najevo , že do dospělosti a vyspělosti má tento stát ještě daleko což potvrdily i volby prezidenta.

PS - rozsvícená kontrolka je od hlášení že je potřeba vyměnit obložení brzd.
    Takže ted se můžete chytit za nos vy :-(

hlasuji ač se mi moc nechce

1 - woody alien - nadržuji kolegovi
    2 - kubass - hezké stopy ve sněhu
    3 - eliot - jen tak abych nešel z davem
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.01.13  21:39

« Hlasování

1. white label
    2. Legacy
    3. iudex

white label - geniálně jednoduché, jednoduše geniální. :yes: Téma splněno na 100%, kvalita výborná. Ale měl bych i výtku. Zklamalo mě, že při zvětšení fotky vidím na dně jednotlivých částí voštinové masky zaschlé kapky vody nebo jakousi, skoro se to bojím vyslovit, špínu...to bych tedy od tebe nečekal. 8-s >:D >:D >:D

Legacy - moc pěkná hra s dlouhým časem a světly. Narozdíl od bleskově rozhodnutého iudexe, já jsem se dlouho mezi 1.a 2.místem rozmýšlel. Nakonec tedy stříbro, ale pro příště máš u mě plus do začátku. ;-)

iudex - především pochvala, že jsi jako jediný do tohohle způsobu ztvárnění tématu šel. Asi to není tak "akční", jak sis představoval, ale mně se to líbí. Fotka je čistá a ty kousky letícího sněhu tomu dodávaj dynamiku. Jak jsem psal....líbí se mi to. :yes:

--------------------------------------… />
    BW - jen těsně pod bednou. Nevadí mi, že to má daleko do čistoty zmíněné mojitovy fotky. Spíš ti trochu v souboji s iudexem uškodilo, že jsem podobné fotky po vyhlášení tématu očekával.

anti99 - pěkně nafoceno, ale dojem Vlka to u mě nevyvolalo.
    Kubass, eliot - taky pěkné fotky, konkurence byla ale tentokrát lepší.
    Matheas - zdá se, že si zaujal hlavně teploměrem... ;-) Tentokrát nic moc. Ale můžeš se utěšovat slovy (tuším) Salvátora Dalího : Hlavně ať se o mě mluví,i kdyby to mělo být v dobrém. :-)
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.01.13  21:05

« První oběť nového prezidenta

Ještě než se pustím do hlasování mám tu jednu (ne)veselou příhodu z natáčení. Od včerejška je u nás na návštěvě tchýně. Ne, to ještě není konec, i když už teď to zavání antickou tragédií. >:D Vyzvedl jsem ji v sobotu ráno v jejím bydlišti poté, co do urny vložila hlasovací lístek se jménem svého favorita - knížete S. Už od 14 hodin pak u nás žhavila televizi a lačně sledovala prognózy a průběžné výsledky. Zhruba hodinu poté, co už byl výsledek jasný, na ni náhle přišla slabost provázená brněním v levé části těla a srdečním tlakem 192/74. Takže se beránek značky Ford chtě nechtě proměnil ve vlka a bleskově dorazil do nejbližší nemocnice. Naštěstí to nebylo tak vážné a po zhruba třech hodinách v nemocnici ji propustili s tím, že se má šetřit a nenervovat se. Dobrá rada, ale to by člověk musel zalézt někam do lesů, živit se lovem a sběrem a nevystrčit odtamtuď nos.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…