Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.02.13  14:26

« Re: Fotka

iudex: Hezky si hraješ... ;-) Tak jen aby ti to vydrželo. :yes:

Dnes jsem se konečně dostal k jízdě s Corsou Easytronic. Žádný překvapení se nekonalo, takže ač se mi Corsa celkem vzato líbí a je za pěknou cenu, propadá se pořadím dozadu. Krátký jízdní dojmy dám pod Mondeo.
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.02.13  14:09

« Fotka

A ešte jedna variácia na rovnakú tému (nesúťažná): [odkaz] :-) Len keby som mal toľko nápadov aj na súťažnú fotku... ;-\
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 02.02.13  10:47

« nové téma

Ach jo, to jste nemohli tohle téma dát až bude jaro, auto mám zazimovany, teď jezdím Citroenem 8-s , stím to asi nepude neb je pro mě cokoliv z Francie pouze věc, spotřební zboží, nikoliv koníček...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.02.13  19:41

« Re: Vtipálci

Renaulte, tak je potřeba, nebo není potřeba ?? Jakou máš potřebu? ;-) :-) :-)

Jinak kdyby jsi byl na FB, tak by jsi "upravený" HnůjDay viděl (stejně jako třeba White Label, který je tam zatím inkognito a nakukuje občas synkovi přes rameno :-) ). Nebo kdyby jsi občas kouknul na DW a pak přijel na tradiční novoroční sraz ;-) Nebo dojeď zítra kolem poledne do řeček, asi tam bude i Essex s jeho jedinečným Capri... Viz. DW a diskuze na HP
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.02.13  11:44

« Moja fotka (nesúťažná)

Zaujímavá téma, rozhodne nie prvoplánová, uvidíme, koľkí to zvládnu.
    Ja pridávam jednu nesúťažnú na túto tému: [odkaz] (nespĺňa väčšinu súťažných kritérií, preto len ako inšpirácia).
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.02.13  10:31

« Nové téma na únor 2013

Já jen doplním. Myšlenkou tématu je, aby jste nějak zachytili určitou sounáležitost se svým autem, podobnost, styčné body nebo přímo spojení. A nemusí to být přímo o vás, ale třeba i o vašem nicku. Možností jak to pojmout je zase mnoho.

Třeba legendární Ronaultova "fazolová etuda" je parádním příkladem. >:D >:D >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 01.02.13  10:14

« nove tema na měsíc unor

vítězové lednové souteze se dohodli na tematu
    "Moje auto a já - jedno tělo, jedna duše".
    vkládat sve fotky muzete od 15.2.2013 do 25.2.2013 22:00 h

matheas
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.01.13  12:10

WL: Co je to úplatek? To slovo ani neznám... to mi budeš muset vysvětlit, podobně jako ty daně.

Thomasino: Jsme skromní, navíc do smíchu nám moc není, tak je není potřeba, ale až ukážeš fotku té své nové polepené i30, tak se prý popadáme za břicho >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.01.13  19:31

Zřejmě slušnej oddíl !! >:D >:D >:D :yes:

P.S: V Mozille stále nefunguje ukládání, natož vkládání smajlíků :-( Jak tu můžete fungovat? :-O
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.13  21:59

w-a
    To by mohlo být, jen u Ronaulta by to nebyla srážka za utopeného Fiata, ale za parkování "plynového" Renaulta.
    Pak je tu taky možnost, že Ronault absolvoval podobný protiúplatkový kurs a v jeho případě bohužel až příliš úspěšně... >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.01.13  21:17

wl: Jen jestli Rona neplatěj jako v tom odkazu ve 2:45. To by byla jiná... >:D >:D >:D

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.13  20:46

« Re: I vy vtipálci...

Ron
    Je vidět, že ještě nejsi ženatý, ale až se oženíš, tak ti určitě brzo dojde nejen to, že ta hvězdička tam není místo písmene "k". :-O :*) >:D
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.13  20:41

« Re: Strašlivé odhalení...

w-a
    Jj, eLTéčko parkuje zásadně a pouze vzadu, někteří slabší jedinci (např. majitelé luxusních longových prémiovek) by totiž neunesli, že máme ještě podstatně větší německou zadokolku, než oni, ale jestli nás jednou pořádně naserou, tak to eLTéčko vyměníme za toho nejdelšího "prémiového LongSprintera" s dvojmontáží vzadu, kterého zaparkuji provokativně vpředu a rovnou podélně, jen atˇ ta holota konečně vídí, že na to máme! . ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.01.13  20:33

WL: Já teda ještě nejsem ženat, ale nečekal jsem, že v manželství se musí "kukat" :-O To budu muset někdy probrat, že si chci se svou ženou zakukat... :-O
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.13  20:28

Legacy
    Tady se můžeš dozvědět i to, co vědět nechceš, je to podobné jako v manželství, kde si zase pro změnu můžeš za*ukat, i když se ti zrovna nechce... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.01.13  20:27

Nazdar chalani !! Už to tady trochu funguje?? No vidím, že v IE a Win8 nejdou třeba dávat smajlící, takže asi ještě moc ne. Zkusím pak zase v Mozzile, v té to před tím nešlo vůbec ukládat...
    Jinak moc pěkné foto od Wjatího, zasloužené vítězství!
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.01.13  19:57

Hm, daňové okienko, to tu ešte nebolo ... :-!
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.13  19:21

Ron
    Pokud by tvé příjmy nedosáhly ani hranice kdy se z nich měsíčně odvádí/platí záloha na daň ze mzdy, pak by ti žádnou daň ze mzdy nemohli vracet, protože daň kterou nezaplatíš, není možno vrátit. Takže určitě se ti loni nějaké zálohy na daň ze mzdy odváděly (mrkni na výplatní pásky).
    Jen pro představu, aby ses loni vyhnul placení zálohy na daň ze mzdy (platí se měsíčně z příjmu), nesměl bys mít (u hlavního pracovního poměru) na výplatní pásce zdanitelný příjem vyšší než 13.800,- Kč, což je jen 10.298,- Kč hrubého a pouze 9.164,- čistého, a to je už vzhledem ke tvému dosaženému vzdělání (a povolání/zaměstnání s ním spojenému) krajně nepravděpodobné.
    Prostě ti vracejí zaplacené zálohy na daň ze mzdy, protože máš nárok na zákonný roční (2012) odpočet daně (24.840,-), který si teď odečteš v celé výši i přesto, že jsi celý rok neodpracoval. Tedy ne proto, že máš malý měsíční příjem, ale hlavně proto, že jsi odpracoval jen část/půlku kalendářního roku. Příští rok už ti to tak snadno nevrátí, leda, že bys byl třeba dlouhodobě nemocný, nebo měl jiné/další nároky na odpočet daně.
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.01.13  18:53

« Strašlivé odhalení...

Ron: No a je to venku. Tohle se nemělo stát. Teď už mě sousedi závistí zaživa sežerou. >:D

Odhalil jsi, že zatímco trapné a nudné Mondeo si doma nevšímavě suším v garáži, skutečnou mojí libůstkou je projíždět se bez příčiny po ránu na ledovce opravdovou zadokolkou, bez přiblblých "mastňáckých" kravin jako jsou ESP, klimatizace, odmrazování čelního skla, více než jeden airbag nebo nastavitelný volant. To je skutečnej život, takříkajíc na vlastní kůži, žádný čalouněný křesílka, kola a popcorn v kině. :yes: >:-[]

PS: Vsadil bych se, že třeba white label by károvaný sedačky taky zfleku vyměnil zpátky za LTéčko. Jenže bohužel náš život je i o konvencích a LT před B-Barem by Rožnovští jen těžko rozdýchali. Závist je prostě svinstvo... :-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.01.13  18:24

Woody: Copak v H1? Mondeo opět nejezdí nebo máš raději alibistickou výmluvu, že na zimu je větší sranda v zadokolce ;-)

Ta dnešní podnikatelská třída si musí žít nad poměry, když se totiž zmíním o výměně oleje, tak mi hned nabízí výměnu celého auta... asi to tak probíhá i u nich, ale s Fordy se nedivím, první servisní prohlídka bývá často i poslední. >:D >:-[]

iudex: Nápad je to velmi zajímavý, nicméně čím bych asi tak platil hip-hop-téku? :-O Při mém příjmu by mi nejspíše nabídli sociální dávky..., což v podstatě není vtip, teď mi na mzdovém řekli, že mi prý vrátí daň za loňský rok, protože jsem jaksi nedosáhl částky, která se dá vůbec danit... :-O tak jsem zvědav, kolik to bude.

Nicméně mě pánové strašně překvapuje péče o mou spolehlivou Lagunu a její výměnu, ta má od vás více péče než odemne >:D >:-[]

Každopádně jak tak koukám na kolegu s Octavii 2,0 FSI, která je v podstatě co 14 dní v servisu, asi zůstanu věrný Francii i nadále :-!

A na závěr, byl jsem projet nový Auris. Podvozkově velmi velmi dobré auto, lepší než Civic, bohužel 1,6 97 kw ten výkon někde schovává, neb na stejném úseku je třeba Laguna pružnější- inu econormy. No a pak několik detailů, třeba ty digihodiny z Favoritu by si fakt mohli odpustit, to je hnus.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…