Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.02.13  22:29

« Re: Fotosoutěž - přihlašování

Ronaulte, Ronaulte.. Tebe to rejpání a napadání asi už nikdy nepřejde, že? Jsem doufal, že časem dostaneš rozum, ale asi nééé.... Co takhle jít raději příkladem a spíše něco nafotit? Máš jen samý pindy a skutek utek...
    Matheas bohužel to samé, zase jen brblání a skutek utek >:-[] A jaká pak tradice? To měl být vtip? ;-) Neměl by jít "správce" (nebo slibo-správce) raději příkladem?? :-D

Bohužel díky podobným kecům a úchvatným neustálým redesignem se spousta normálních lidí odsud rozuteklo a tady zůstalo už jen posledních pár "věrných", co si píší o novém mobilu nebo foťáku :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.02.13  22:24

ron - pokud jsi právě neslezl ze stromu, tak jsi musel zaregistrovat, že tady některý zásadní věc chybí a ne každej má mentalitu, že si místo stěžování raději zvykne, což je nicméně typické pro čecháčka (neber si to osobě). Asi špatně čteš, ale já o přesouvání na FB nic nepsal, i když se tam ta soutěž přesunula z DW. Pokud je u tebe MACZ funkční stránkou, tak nemá smysl to dál rozebírat :(
    Pokud tvůj příspěvek měl vyznít jako zlý, tak tvá budoucí žena bude mít na růžích ustláno, hodní kluci jsou prý zase v kurzu :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.02.13  22:22

« Fotosoutěž - Hlasování

Tak tedy ukončuji vkládání fotek a zahajuji hlasování. Není nás sice zrovna příliš, ale na druhou stranu to účastníky vyprovokovalo k nápaditosti. :yes:

Legacy - [odkaz]
    Thomasino - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    Thomson93 - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]

Můžete začít.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.02.13  22:07

mojito: Běž si kňourat nad designem jinam, já osobně si zvykl :-) ;-) A pokud jsi tady jen pro desing a ne pro kolektiv, tak ses minul adresou 8-s ;-) Jsem zlý, protože když se rozlobíme, budeme zlí >:-[]
    Když to přesuneš na f*ckbook, tak tam mnoho účastníku nepříjde. V podstatě nechápu, co vedlo organizátora k založení profilu k fotosoutěži na MACZ? Vždyť funkční stránky tady jsou, jen se musí chtít.
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 25.02.13  21:44

« prihlasenie do fotosutaze

tam kde uz technika nestiha, musi prist hodnotna idea >:-[]
    na Legacy a iudexa sa nechytam kvalitou prevedenia ani atmosferou
    nie je to atmosfera fresky v sixtinskej kaplnke, ale spojenie uz bolo nadviazane :-!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.02.13  21:22

Tak pánové, čekal jsem, čekal až se začnete hromadně přihlašovat, ale kde nic- tu nic. No, donutili jste mě k nejhoršímu....

Přihlašuji svoji momentku s názvem "Empatie aneb Spolu v dobrém i ve zlém". Sami si za to můžete. >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.02.13  20:53

mat - já to myslel tak, že pouze fotosoutěž by probíhala na jednom webu (MACZ ne, páč ten redesign to tady zprasil dokonale). Zbytek by zůstal při starým. Ber to jako tip, mě osobně je jedno jestli bude jedna, dvě, nebo žádná soutěž. Co se týče tradice, ta už jaksi vyprchala, už dávno to ztratilo kouzlo a kvalitu, to stejný se dá říct i o DW. Toto je možnost, ale pokud tě baví se starat o soutěž se 4-5 přihlášenými, tak máš můj hluboký obdiv ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.02.13  04:38

Táááák honéééém už jen do 22:00 můžete vložit své dílo a ovlivnit historii této soutěže svým případným vítězstvímmmm :-)

téma měsíce je

""MOJE AUTO , JEDNO TĚLO , JEDNA DUŠE ""

btw- nevím jak by bylo m,ožné skloubit dvě soutěže navíc když jedna chce být výheadně na FB a ta druhá tam nikdy nebude ? Navíc na MACZ je soutěž tradice historie něco jako večerníček v večer na čt1. Za mne říkám NECHCI.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.13  21:36

A že jste byli tak pilní, tak vám povím vtip. Doufám, že to není nějaká stará vykopávka, aspoň já ho slyšel poprvé. ;-)

Pepa se dočetl, že konzumace suchého chleba příznivě ovlivňuje erekci. Tak přiběhne do místního krámku a povídá:
    "Mařko, dej mi dva chleby."
    "Dva ? Co blázníš Pepo. Vždyť ti ztvrdne..."
    "Sakra, tak je to pravda. Víš co, dej mi jich pět." >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.02.13  21:16

Koukám, že až na jedno ošklivé hjoundé se scházejí samá podařená díla :yes: Já opět budu chybět, ne mou vinou, jednu část instrumentária mi jistá osoba (přítelkyně) ztratila a druhou zapomněla přinést... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.13  21:03

iudex: Perfektní :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.13  21:00

« Fotosoutěž - přihlašování

Tak zatím poněkud nesměle, ale o to "kvalitněji" se nám hlásí účastníci soutěže. ;-) Zde tedy jsou :

Legacy - [odkaz]
    Thomasino - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    Thomson93 - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.02.13  19:28

« Re: iudex sa prihlasuje

Legacy: dík. A k tomu autu: je zas.até ako všetky ostatné (možno naposledy zmoklo, tak tá hrubá špina sa zmyla), to je ale výhoda "auta farby špiny", kde na šedej nie je špina moc vidieť a prevod do b&w schová zvyšok. ;-)
    A keď Ti zdvihne sebavedomie, že som Ťa opakoval, nech sa páči, špéci pre Teba to uploadnem ešte raz: [odkaz]
    Thomson: prvá fotka v súťaži a hneď výborná, týmto iste zaboduješ. Takýchto nováčikov vítame. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.02.13  19:18

iudex, stále nefunguje odkaz na tom tvojom novom superúložisku. Zvyšné dva ale idú fajn a musím skonštatovať, že tentoraz si u mňa fakt zabodoval, hlavne to naleštené auto (hotové pohladenie duše v porovnaní s tými šedohnedými hrčami, čo aktuálne jazdia po cestách, navyše jednu takú mám v garáži :-( ) na ČB obrázku krásne vynikne. Ale aj ty si fešák. ;-) :-) BTW nedávno som sa prvýkrát snažil preniknúť do tajov čiernobielej digifotografie a treba povedať, že je to fakt kumšt. :yes:

Skús tam nahodiť aj tie fotky, čo si sa snažil napodobniť mňa. Potrebujem trocha pohladiť ego a fakt, že moje sa umelecké výtvory kopírujú je na to skutočne dobrý nástroj. >:D

anti: som zvedavý, čo vymyslíš, zatiaľ to vypadá dobre. :yes:

Thomson: parádny nápad, to by ma v živote nenapadlo.

Mojito: hádam je každému jasné, že dve podobné fotosúťaže sú blbosť. Problém je, že časť chce byť na DW či FB a časť tu. K zlúčeniu neviem prečo nedošlo a podľa mňa ani nepríde.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.02.13  19:01

wl: mne ten odkaz funguje, ale pre istotu to uploadujem aj inde. Ešte raz: Tému som si interpretoval ako "Jedno telo, jeden duch": [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 24.02.13  18:38

myslim ze si spravne rychly >:D , nie je to celkom jasne z mojho odkazu, este skusim zrealizovat jednu ideu a prihlasim sa . Co clovek nesplodi ked je hladny- myslim teraz na seba :-!
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.13  15:09

« Re: Přihláška do soutěže!

Thomson93: Paráda :yes: >:D Vítám tě mezi námi, soutěžícími a tlachajícími ;-) .Jak tak koukám na tvůj profil, zase bude mít Rožnovská mafie navrch. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 24.02.13  14:27

« Přihláška do soutěže!

Zdravím, dlouho sleduji zdejší fotosoutěž a konečně tento měsíc sem se rozhodl taky zúčastnit. :-)

Nápadů na toto téma bylo dost, ale ne všechny uskutečnitelné. Nakonec sem se rozhodl si vyjít na romantickou procházku se svým autkem. V představách to vypadalo skvěle, ale s výsledkem úplně spokojený nejsem. I přesto ho přihlašuju do soutěže: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 24.02.13  14:26

« Přihláška do soutěže!

Zdravím, dlouho sleduji zdejší fotosoutěž a konečně tento měsíc sem se rozhodl taky zúčastnit. :-)

Nápadů na toto téma bylo dost, ale ne všechny uskutečnitelné. Nakonec sem se rozhodl si vyjít na romantickou procházku se svým autkem. V představách to vypadalo skvěle, ale s výsledkem úplně spokojený nejsem. I přesto ho přihlašuju do soutěže: [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.13  13:48

iudex: Mně ten tvůj odkaz nefunguje... ;-\
    anti99: Mám to chápat tak, že některý z těch odkazů přihlašuješ do soutěže ? Možná jsem pomalejší ale nejsem si jistej... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…