Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.02.13  18:43

« Re: Hlasování

Určitě si nech udělat střechu a sloupky + zrcátka, pokud chceš auto trochu odlišit, zvláště Swiftíku to prospěje. Přijde mi poměrně vysoký a úzký, takže tmavý vršek to opticky hodně sníží. Jakou máš barvu? Jen bych asi volil odolnější lesklou folii, ty matné jsou poměrně háklivé :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.02.13  18:36

Thomasino: Ano, asi to chápeme každý jinak. ;-) Dík za SZ. Myslel jsem, že to bude o dost dražší. Pozeptám se ještě na ceny v okolí a uvážím to.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.02.13  14:09

« Re: OT: foťák pre woodyho

iudex: Ještě jsem to zahlídl za tu mylnou cenu. Ani jsem neodpovídal a šel jsem balit kufry, že při těhle cenách se stěhuju na Slovensko... >:D . A ono nic. :-( ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.02.13  13:42

woody - psal jsem hnedka že je to jen do počtu, protože mi přišlo že toto podivné téma v tom vidím a chtěl jsem tady tu zkomírající soutěž podpořit, aby tady nebyly 3-4 fotky ;-) Nakonec jich bohužel není o moc více :-( To uzavření stromů nad tou silničkou byl taky hlavní důvod, proč jsem si to místo vybral. Když jsem ho viděl ve zpětném zrcátku, otočil jsem se a jel tam zpátky a nafotil alespoň mobilem.

iudex - jen doplním, že v tomto kole máme na FB ve fotosoutěži 11 fotek, takže nakonec na to počasí a roční dobu celkem slušné. Neměl by jsi ten profil na FB zvážit? ;-) :-) Mojito se tomu taky bránil, ale když si nastavíš jak chceš, klidně inkognito NICK, tak ti cizí lidí nevidí nic, při tom tam máš galerie ve slušném rozlišení, příspěvky se ti také zobrazují jen od těch médií a lidí od kterých chceš. Ze začátku jsem k tomu jako "postarší" člověk byl skeptický a měl jsem taky averzi, ale ve finále je to přehlednější a lepší.

P.S.: Mimochodem to téma nevidím u poloviny fotek, takže je jasné že to každý chápeme úplně jinak :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.02.13  11:24

« OT: foťák pre woodyho

Sorry za offtopic: woody, našiel som Nikon D5100 s objektívom 18-105mm, ktorý som Ti odporúčal za 325 eur, t.j. cca. 8100 Kč! [odkaz] Čo Ty na to?
    Edit: tak nič z toho, bol to evidentný omyl a už zmenili cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.02.13  11:24

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.02.13  10:51

1.iudex
    2.Thomson93
    3.Legacy

iudex - parádní nápad, skvělé provedení, atmosféra. :yes: Ani nevím proč, ale celé mi to připomíná film Flic Story (Povídka o policajtovi). Kdyby tehdy měl "zloduch" Buisson (J.L.Trintignant)k dispozici Mondeo, nejspíš by ho Borniche (A.Delon) nikdy nedopadl. >:D
    Thomson93 - ten nápad je prostě skvělej, impozantní "debut"... ;-)
    Legacy - tak to vidíš, když to nejde zvenku, zkusil jsi to zevnitř. A nakonec tě (aspoň prozatím)vždycky někdo předběhne... ;-) Fotka se povedla a za to, že propaguješ Renault (chápeš, že už je pozdě ? Rendlík poskytne své unikátní technologie zoufalcům ze Stuttgartu... >:-[] ) si tu bednu zasloužíš. :-)
    anti99 - oceňuju vtip a odvahu,kterou takové spojení se strojem vyžaduje. >:-[] Tentokrát to ale na lepší umístění nestačilo.
    Thomasino -jakkoliv se to téma zdá být volné a skutečně se dalo realizovat různými způsoby, tady ho nevidím ani náznakem. Jinak je to ale pěkná fotka, líbí se mi to "uzavření" zasněžených stromů. ;-)

Obvykle svá dílka nekomentuji. Tentokrát ale učiním vyjímku. Všechno mi "vybouchlo" hlavně proto, že jsem lempl. A tak jsem s nadějí vyhlížel, že se přihlásí aspoň sedm lidí a já se nebudu muset "odkopat". Bohužel došlo na nejhorší, těsně předtím než se začlo stmívat jsem tedy začal realizovat svou nouzovku. Do kýble jsem nabral sajrajt ze silnice,nechal ho řádně roztuhnout, připravil si ruční omítačku pro věrohodné rozprášení směsi, věci na převlečení a vyrazil na odlehlé místo, kde by na mě hned bdělý občan nezavolal zřízence docenta Chocholouška. >:D Spíše než poněkud rozpačitý výsledek je zajímavý průběh celé akce, převlékání na ulici, nastavování foťáku, sebeznečištění a urychlené zasednutí do pozice před aktivací samospouště. Že vypadám jako idiot, to je vlastně vcelku očekávaný jev. Nepočítal jsem ovšem s tím, že to co tak bezvadně drží na metalických karosériích našich miláčků, z lidské kůže stéká rychlostí blesku. Chtělo to trochu bláta. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 26.02.13  03:41

« hlasovanie

1. Iudex
    2. Legacy
    3. Thomson93

4. Woody allen
    5. Thomasino

1. Iudex , klobuk dolu ! >:D interierovka na mna zaposobila ovela viacej ako BMW od Legacy, aj ked nebola sutazna. Ale bolo to pre mna jednoznacne na 1 a 2 miesto spolu s Legacy. Zavazila ta interierovka navyse.
    2. Legacy - takuto foto by som nedokazal zrealizovat, podobne ako pre 1.miesto.
    3. Thomson93 - ze jaka inscenacia, to sa musi ocenit, ale na 1 a 2 miesto to nestacilo, dnes nie.
    4. wa- nerozhodne na 3 a 4 miesto, ale ocenil som fantaziu /tvorivost/ pred nahodnym thrilerom >:-[] /neverim ze to bolo zinscenovane >:-[] /
    5. stromy su super :yes: auto je tiez v poho

moj hladny ulet radsej nekomentujem >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.02.13  22:29

« Re: Fotosoutěž - přihlašování

Ronaulte, Ronaulte.. Tebe to rejpání a napadání asi už nikdy nepřejde, že? Jsem doufal, že časem dostaneš rozum, ale asi nééé.... Co takhle jít raději příkladem a spíše něco nafotit? Máš jen samý pindy a skutek utek...
    Matheas bohužel to samé, zase jen brblání a skutek utek >:-[] A jaká pak tradice? To měl být vtip? ;-) Neměl by jít "správce" (nebo slibo-správce) raději příkladem?? :-D

Bohužel díky podobným kecům a úchvatným neustálým redesignem se spousta normálních lidí odsud rozuteklo a tady zůstalo už jen posledních pár "věrných", co si píší o novém mobilu nebo foťáku :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.02.13  22:24

ron - pokud jsi právě neslezl ze stromu, tak jsi musel zaregistrovat, že tady některý zásadní věc chybí a ne každej má mentalitu, že si místo stěžování raději zvykne, což je nicméně typické pro čecháčka (neber si to osobě). Asi špatně čteš, ale já o přesouvání na FB nic nepsal, i když se tam ta soutěž přesunula z DW. Pokud je u tebe MACZ funkční stránkou, tak nemá smysl to dál rozebírat :(
    Pokud tvůj příspěvek měl vyznít jako zlý, tak tvá budoucí žena bude mít na růžích ustláno, hodní kluci jsou prý zase v kurzu :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.02.13  22:22

« Fotosoutěž - Hlasování

Tak tedy ukončuji vkládání fotek a zahajuji hlasování. Není nás sice zrovna příliš, ale na druhou stranu to účastníky vyprovokovalo k nápaditosti. :yes:

Legacy - [odkaz]
    Thomasino - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    Thomson93 - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]

Můžete začít.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.02.13  22:07

mojito: Běž si kňourat nad designem jinam, já osobně si zvykl :-) ;-) A pokud jsi tady jen pro desing a ne pro kolektiv, tak ses minul adresou 8-s ;-) Jsem zlý, protože když se rozlobíme, budeme zlí >:-[]
    Když to přesuneš na f*ckbook, tak tam mnoho účastníku nepříjde. V podstatě nechápu, co vedlo organizátora k založení profilu k fotosoutěži na MACZ? Vždyť funkční stránky tady jsou, jen se musí chtít.
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 25.02.13  21:44

« prihlasenie do fotosutaze

tam kde uz technika nestiha, musi prist hodnotna idea >:-[]
    na Legacy a iudexa sa nechytam kvalitou prevedenia ani atmosferou
    nie je to atmosfera fresky v sixtinskej kaplnke, ale spojenie uz bolo nadviazane :-!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.02.13  21:22

Tak pánové, čekal jsem, čekal až se začnete hromadně přihlašovat, ale kde nic- tu nic. No, donutili jste mě k nejhoršímu....

Přihlašuji svoji momentku s názvem "Empatie aneb Spolu v dobrém i ve zlém". Sami si za to můžete. >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.02.13  20:53

mat - já to myslel tak, že pouze fotosoutěž by probíhala na jednom webu (MACZ ne, páč ten redesign to tady zprasil dokonale). Zbytek by zůstal při starým. Ber to jako tip, mě osobně je jedno jestli bude jedna, dvě, nebo žádná soutěž. Co se týče tradice, ta už jaksi vyprchala, už dávno to ztratilo kouzlo a kvalitu, to stejný se dá říct i o DW. Toto je možnost, ale pokud tě baví se starat o soutěž se 4-5 přihlášenými, tak máš můj hluboký obdiv ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.02.13  04:38

Táááák honéééém už jen do 22:00 můžete vložit své dílo a ovlivnit historii této soutěže svým případným vítězstvímmmm :-)

téma měsíce je

""MOJE AUTO , JEDNO TĚLO , JEDNA DUŠE ""

btw- nevím jak by bylo m,ožné skloubit dvě soutěže navíc když jedna chce být výheadně na FB a ta druhá tam nikdy nebude ? Navíc na MACZ je soutěž tradice historie něco jako večerníček v večer na čt1. Za mne říkám NECHCI.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.13  21:36

A že jste byli tak pilní, tak vám povím vtip. Doufám, že to není nějaká stará vykopávka, aspoň já ho slyšel poprvé. ;-)

Pepa se dočetl, že konzumace suchého chleba příznivě ovlivňuje erekci. Tak přiběhne do místního krámku a povídá:
    "Mařko, dej mi dva chleby."
    "Dva ? Co blázníš Pepo. Vždyť ti ztvrdne..."
    "Sakra, tak je to pravda. Víš co, dej mi jich pět." >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.02.13  21:16

Koukám, že až na jedno ošklivé hjoundé se scházejí samá podařená díla :yes: Já opět budu chybět, ne mou vinou, jednu část instrumentária mi jistá osoba (přítelkyně) ztratila a druhou zapomněla přinést... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.13  21:03

iudex: Perfektní :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.02.13  21:00

« Fotosoutěž - přihlašování

Tak zatím poněkud nesměle, ale o to "kvalitněji" se nám hlásí účastníci soutěže. ;-) Zde tedy jsou :

Legacy - [odkaz]
    Thomasino - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    Thomson93 - [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…