Ronault. 27.02.13 21:39
« Re: Fotosoutěž - přihlašování
Off topic: Mimochodem, byl jsem se dnes projet Alfou Guliettou a musím ve zkratce říct, že mám smíšené pocity, asi má očekávání byla větší, než byla schopna naplnit, ale ne že bych byl zklamán. Minimálně opět mě nadchl 1,4 T-Jet 88 kW, motor s charakterem, trochu zklamala jízda, nebojím se říct, že nový Auris jezdí krapet lépe, i když motoricky stojí za... Kdo by měl zájem o podrobnější mé hodnocení může si o něj napsat do SZ. -
Ronault. 27.02.13 21:36
« Re: Fotosoutěž - přihlašování
Thomasino: V mnoha diskuzích jsem ti dával tuny podložených důkazů a tys nakonec zase to své, takže já spíše na rozdíl od Legacyho dospěl a to do fáze, kdy vím, že argumenty a důkazy pro tebe nemají smysl ;-) A pak to většinou stejně končí stejným textem, takže teď se spíše jen bavím >:-[]
Mojito: Myslím, že jsem pochopil přesně o co ti jde, ale ty od počátku nechápeš, že fotosoutěž z moje auto cz se nemůže logicky přesunout na jiné stránky, protože pak by to nebyla fotosoutěž moje auto cz.
Legacy: Asi to tak bude... ale moc mě to nevzrušuje, logo Hyundai se nejčastěji vyskytuje na podřadné elektronice z vietnamských tržnic >:-[] :-! A to jsi to v podstatě ještě nenapsal nijak odborně, přesto přikyvuje, žádné rozvíjení asijského přístupu k designu od detailů k celku oproti západnímu od celku k detailu atd.. a přesto to fungovalo ;-)
woody: Tak nejsem si dle tvé fotky jist, jestli můžeš pamatovat Kometu před 25 lety, vypadáš na fotce tak na 18 >:-[] Ale možná ty tvé bahenní masky fungují lépe než osvědčená kosmetika >:D -
woody-alien 27.02.13 21:20
« Re: Fotosoutěž - přihlašování
Thomasino: To už spíš skoro 30 let. Lang byl úžasnej, byl vlastně i v repre, ale konkurence (Králík, Hašek, Šindel) byla příliš velká. Kometa se tenkrát plácala na hraně sestupu, pamatuju památnej zápas posledního kola kteréhosi ročníku, kdy Kometa hrála na Kladně. Přímej souboj o setrvání v lize. Kladnu stačila remíza, jenže Lang byl neprůstřelnej a Kometa domácí zničila 4:0. :yes: Sympatie k Brnu ve mně přetrvávají, takže loňské finále jsem sledoval s nadějí, že Pardubicím perník pěkně zhořkne. Bohužel. A mimochodem, které město v České republice si pro svůj první koncert u nás vybrala Metallica ? ;-) -
woody-alien 27.02.13 21:07
« Re: Fotosoutěž - přihlašování
Mojito : Když jak čtu jsi tak velikej fanoušek Komety a následně i ostatních moravských mančaftů, možná tě bude zajímat, že ačkoliv do Brna mám tak daleko jako Klaus k sebekritice ;-) , kdysi jsem zuřivě fandil Zetoru (Kometě) Brno - bylo to v dobách,kdy v brance stával můj oblíbenec Karel Lang. Ani nebudu počítat kolik to je let. >:D -
woody-alien 27.02.13 20:59
« Re: Fotosoutěž - přihlašování
Legacy: Možná, kdybys sám měl nějaké hezké auto, měla by tvoje slova větší váhu. >:D Sorry, já jen žertuju, při dnešním probírání se galerií jsem zrakem spočinul na této moc pěkné fotce...[odkaz] :yes:
PS: Ale už z toho prvního souvětí je zřejmé, proč se zrovna já příliš do debat o designu a líbivosti aut nezapojuju. >:-[] -
Thomasino 27.02.13 20:02
« Re: Fotosoutěž - přihlašování
Legacy nenapsal úplně totéž a navíc to píše normálním stylem.. Se vším co napsal sice nesouhlasím, ale s velkou částí celkem ano, proto jsem psal "celkem souhlas" ;-) Ale už nemám chuť to s tebou dále řešit, máme názory rozdílné a nemá smysl se hádat a nasí.rat, navíc tvůj styl "komunikace" se mi nelíbí, počkám až dospěješ >:-[] >:-[]