Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.02.13  07:59

« Re: Poslední den hlasování

Ano, vím že je to dětinské, ale za snahu si příspěvek č.8000 zasloužím. ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.02.13  07:54

« Poslední den hlasování

Stále ještě hlasujte pro naše soutěžící:

Legacy - [odkaz]
    Thomasino - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    Thomson93 - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.02.13  07:50

« Re: hlasováni w.l.

wl: Nečekaně teplého ? No nazdar, dávej si pozor....Arabové jsou horké hlavy. ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.02.13  07:48

« Re: hlasováni

Thomasino : A co s tím tvým hlasováním ? Je to dobrej žebříček nezúčastněných... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.02.13  07:46

Mates: A co ten foťák, už jsi něco vyřešil ?
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 28.02.13  00:20

1) Legacy - kvalita a provedení
    2) Thomson93 - provedení a nápad
    3) w-a - nápad a obětavost

Těsně za byl tentokrát iudex ;-)

Snad už se i já, konečně po dvouměsíční odmlce zúčastním >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.02.13  23:58

« hlasováni w.l.

1. Iudex
    2. Thomson93
    3. Legacy

4. w-a
    5. anti99

Vsechny zdravím z nečekané velmi teplého Egyptu.
    Omlouvám se, že jsem před odletem nestihl zrealizovat nápad na soutěžní fotku.
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 27.02.13  21:50

« Re: Fotosoutěž - přihlašování

fajn sledovat diskusiu, co ma uroven >:-[]

nikto tu nezere moju zabavnu kasu /okrem jedinca z beverlyhills/ , tak som upgradoval kompakt na zrkadlovku / amatersku / :-|

[odkaz]

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.02.13  21:39

Off topic: Mimochodem, byl jsem se dnes projet Alfou Guliettou a musím ve zkratce říct, že mám smíšené pocity, asi má očekávání byla větší, než byla schopna naplnit, ale ne že bych byl zklamán. Minimálně opět mě nadchl 1,4 T-Jet 88 kW, motor s charakterem, trochu zklamala jízda, nebojím se říct, že nový Auris jezdí krapet lépe, i když motoricky stojí za... Kdo by měl zájem o podrobnější mé hodnocení může si o něj napsat do SZ.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.02.13  21:36

Thomasino: V mnoha diskuzích jsem ti dával tuny podložených důkazů a tys nakonec zase to své, takže já spíše na rozdíl od Legacyho dospěl a to do fáze, kdy vím, že argumenty a důkazy pro tebe nemají smysl ;-) A pak to většinou stejně končí stejným textem, takže teď se spíše jen bavím >:-[]

Mojito: Myslím, že jsem pochopil přesně o co ti jde, ale ty od počátku nechápeš, že fotosoutěž z moje auto cz se nemůže logicky přesunout na jiné stránky, protože pak by to nebyla fotosoutěž moje auto cz.

Legacy: Asi to tak bude... ale moc mě to nevzrušuje, logo Hyundai se nejčastěji vyskytuje na podřadné elektronice z vietnamských tržnic >:-[] :-! A to jsi to v podstatě ještě nenapsal nijak odborně, přesto přikyvuje, žádné rozvíjení asijského přístupu k designu od detailů k celku oproti západnímu od celku k detailu atd.. a přesto to fungovalo ;-)

woody: Tak nejsem si dle tvé fotky jist, jestli můžeš pamatovat Kometu před 25 lety, vypadáš na fotce tak na 18 >:-[] Ale možná ty tvé bahenní masky fungují lépe než osvědčená kosmetika >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.02.13  21:29

woody: myslíš keby som tak zaslepene nekopal za svoj tím? >:D ... JJ, moja jednička s mečom, moja prvotina a zároveň podľa mňa môj doteraz najvydarenejší pokus v súťaži, dodnes mnou neprekonaný. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.02.13  21:20

Thomasino: To už spíš skoro 30 let. Lang byl úžasnej, byl vlastně i v repre, ale konkurence (Králík, Hašek, Šindel) byla příliš velká. Kometa se tenkrát plácala na hraně sestupu, pamatuju památnej zápas posledního kola kteréhosi ročníku, kdy Kometa hrála na Kladně. Přímej souboj o setrvání v lize. Kladnu stačila remíza, jenže Lang byl neprůstřelnej a Kometa domácí zničila 4:0. :yes: Sympatie k Brnu ve mně přetrvávají, takže loňské finále jsem sledoval s nadějí, že Pardubicím perník pěkně zhořkne. Bohužel. A mimochodem, které město v České republice si pro svůj první koncert u nás vybrala Metallica ? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.02.13  21:08

Woody - to je tak 20-25 let ?? Ty wole ty bydlíš v Austrálii ??? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.02.13  21:07

Mojito : Když jak čtu jsi tak velikej fanoušek Komety a následně i ostatních moravských mančaftů, možná tě bude zajímat, že ačkoliv do Brna mám tak daleko jako Klaus k sebekritice ;-) , kdysi jsem zuřivě fandil Zetoru (Kometě) Brno - bylo to v dobách,kdy v brance stával můj oblíbenec Karel Lang. Ani nebudu počítat kolik to je let. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.02.13  21:02

« Re: Hlasování

Thomasino : Nechci rýpat, ale nepožil si trochu příliš nějakého moku ? Ani Ronault, ani Matheas a ani white label se tentokrát soutěže nezúčastnili. ;-) Seznam je o kousek níž nebo hned na začátku galerie.
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.02.13  21:01

ron - vůbec jsi nepochopil, co jsem měl na mysli, ale stejně tato diskuze nikam nevede...Zatím
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.02.13  20:59

Legacy: Možná, kdybys sám měl nějaké hezké auto, měla by tvoje slova větší váhu. >:D Sorry, já jen žertuju, při dnešním probírání se galerií jsem zrakem spočinul na této moc pěkné fotce...[odkaz] :yes:

PS: Ale už z toho prvního souvětí je zřejmé, proč se zrovna já příliš do debat o designu a líbivosti aut nezapojuju. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.02.13  20:53

« Re: Hlasování

hlasování:
    1.) Ronault
    2.) Matheas
    3.) White Label
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.02.13  20:13

Ronault, to vieš, čím väčšie logo ... Renaultu na volante, tým menší rešpekt. >:-[] :-! ;-) A presne ako napísal Thom, nemyslím si, že by žral každé moje slovo. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.02.13  20:02

Legacy nenapsal úplně totéž a navíc to píše normálním stylem.. Se vším co napsal sice nesouhlasím, ale s velkou částí celkem ano, proto jsem psal "celkem souhlas" ;-) Ale už nemám chuť to s tebou dále řešit, máme názory rozdílné a nemá smysl se hádat a nasí.rat, navíc tvůj styl "komunikace" se mi nelíbí, počkám až dospěješ >:-[] >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…