woody-alien 28.02.13 22:12
« Konec hlasování - vyhlášení výsledků
Tak nám došlo k poněkud zvláštní situaci, a sice k dělení prvního místa. Abych pravdu řekl, jsem trochu v rozpacích. Podobnou situaci jsme tady řešili někdy před dvěma lety, kdy stejný počet bodů získal white label a zip. Tak tedy :
1.-2. místo iudex a Thomson93 - 16 bodů
3.místo Legacy - 14 bodů
--------------------------------------… />
4.místo woody-alien - 7 bodů
5.místo anti99 - 1 bod
6.místo Thomasino - 0 bodů
Pokud by následoval "rozstřel" pomocí počtu prvních míst, iudex by zvítězil 4:2. Ovšem záleží na vás, jak se k tomu vyjádříte. V této souvislosti mě trochu mrzí, že Thomasino neupravil svoje (ne)hlasování a taky "otec zakladatel" by si snad mohl v průběhu tří dnů najít čas alespoň odhlasovat. Toť vše.
Já osobně děkuji za body od hlasujících, byť chápu, že tentokrát to bylo hlavně ze soucitu. >:D -
white label 28.02.13 09:27
« Re: hlasováni w.l.
Vzhledem k tomu, že jsem napsal "nečekaně, mám pochopitelně na mysli teplotu vzduchu/vody".
Se sexuální orientaci tady jako předseda klubu teplometů problém nemám. ;-)
Šviháku nezáviď woodymu výhru bonusu, podle toho jak rád a často o tom štípnutí píšeš, na něm musíš být přímo závislý.
:*) >:-[] -
Dylan McKay 28.02.13 08:30
« 8000
Ajajaj, woody, v pravidlech na začátku této diskuse je psáno, že ten kdo napíše příspěvek č. 8000, musí mít sex s vítězem právě vyhlášeného kola soutěže. Jelikož se to psalo v době, kdy soutěžilo i pár slečen a žen, bylo to všemi schváleno.
Nováčkům soutěže se tímto omlouvám, white label si to dobře pamatuje, tak se raději nezúčastnil, a pro jistotu odletěl do Egypta, jiní si to asi nepamatují nebo se naopak snaží zvítězit.
Takže gratuluji ke kulatému příspěvku! Pokud tě to nějak zaskočilo, tak se ničeho neboj.
Pravidla jsou pravidla, jen to zezačátku prej trošku štípne... :-) -
Ronault. 27.02.13 21:39
« Re: Fotosoutěž - přihlašování
Off topic: Mimochodem, byl jsem se dnes projet Alfou Guliettou a musím ve zkratce říct, že mám smíšené pocity, asi má očekávání byla větší, než byla schopna naplnit, ale ne že bych byl zklamán. Minimálně opět mě nadchl 1,4 T-Jet 88 kW, motor s charakterem, trochu zklamala jízda, nebojím se říct, že nový Auris jezdí krapet lépe, i když motoricky stojí za... Kdo by měl zájem o podrobnější mé hodnocení může si o něj napsat do SZ. -
Ronault. 27.02.13 21:36
« Re: Fotosoutěž - přihlašování
Thomasino: V mnoha diskuzích jsem ti dával tuny podložených důkazů a tys nakonec zase to své, takže já spíše na rozdíl od Legacyho dospěl a to do fáze, kdy vím, že argumenty a důkazy pro tebe nemají smysl ;-) A pak to většinou stejně končí stejným textem, takže teď se spíše jen bavím >:-[]
Mojito: Myslím, že jsem pochopil přesně o co ti jde, ale ty od počátku nechápeš, že fotosoutěž z moje auto cz se nemůže logicky přesunout na jiné stránky, protože pak by to nebyla fotosoutěž moje auto cz.
Legacy: Asi to tak bude... ale moc mě to nevzrušuje, logo Hyundai se nejčastěji vyskytuje na podřadné elektronice z vietnamských tržnic >:-[] :-! A to jsi to v podstatě ještě nenapsal nijak odborně, přesto přikyvuje, žádné rozvíjení asijského přístupu k designu od detailů k celku oproti západnímu od celku k detailu atd.. a přesto to fungovalo ;-)
woody: Tak nejsem si dle tvé fotky jist, jestli můžeš pamatovat Kometu před 25 lety, vypadáš na fotce tak na 18 >:-[] Ale možná ty tvé bahenní masky fungují lépe než osvědčená kosmetika >:D -
woody-alien 27.02.13 21:20
« Re: Fotosoutěž - přihlašování
Thomasino: To už spíš skoro 30 let. Lang byl úžasnej, byl vlastně i v repre, ale konkurence (Králík, Hašek, Šindel) byla příliš velká. Kometa se tenkrát plácala na hraně sestupu, pamatuju památnej zápas posledního kola kteréhosi ročníku, kdy Kometa hrála na Kladně. Přímej souboj o setrvání v lize. Kladnu stačila remíza, jenže Lang byl neprůstřelnej a Kometa domácí zničila 4:0. :yes: Sympatie k Brnu ve mně přetrvávají, takže loňské finále jsem sledoval s nadějí, že Pardubicím perník pěkně zhořkne. Bohužel. A mimochodem, které město v České republice si pro svůj první koncert u nás vybrala Metallica ? ;-)

Labele, ty tam moc nebublej nebo si tě podá tlupa muslimů a ještě budeš vzpomínat jak nám spolu bylo u vás krásně... ;-)