Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 01.03.13 18:19
« Re: Gratuluju vítězům!
Gratulace vítězům :-) :yes:
iudex - já tu fotku dával fakt jen do počtu a především po kritice a debatě zde, jsem ani žádné body nečekal >:-[] Ale nehlasoval jsem schválně, protože zcela na rovinu a kriticky, z mého pohledu v tomto kole byly jen dvě trochu slušné fotky, kde bylo kvalitní provedení fotky a nějaký nápad, a aspoň trochu téma. Ikdyž to bylo v tomto kole dost diskutabilní a z mého pohledu jakkoli uchopitelné ;-)
Nicméně ty 3 body jste Ronaultovi mohli napočítat, za ty jeho neustálé kecy (ikdyž zaslouží -10 bodů do příštích kol za neúčast stejně jako Matheas), moje hlasování pravidla neporušilo ;-) Je to tady prostě mafie a úplatkářské prostředí, něco jako v politice v Česku a na Slovensku >:D >:D -
woody-alien 01.03.13 11:54
iudex: Včera jsem chtěl vyměnit žárovku u H1 a zjsitil jsem, že bych musel mít místo ruky pinzetu.Nebo demontovat půlku příslušenství motoru. Takže jsem se dnes stavil v servisu, žárovku mi vyměnili na počkání a zadarmo. A k tomu kafe, abych se těch 15 minut nenudil. Když to tak půjde dál, budou všichni jezdit v hjondééééé....anebo Hyundai zkrachuje. ;-) -
Thomson93 01.03.13 11:44
« Re: Konec hlasování - vyhlášení výsledků
V prvé řadě bych, jak se sluší a patří, rád poděkoval. Hlavně lidem, kterým se moje prvotina líbila a uštědřili mi pár bodů. A taky všem soupeřům, kteří dali do soutěže kvalitní fotografie.
V žádném případě sem nečekal hned napoprvé takový úspěch :-) Strašně mě to potěšilo a těším se na další měsíc. Gratulace patří všem co se zúčastnili, avšak největší "spolubednistům" iudexovi a legacymu.
Snad nás příště bude ještě víc... -
-
Leg 01.03.13 10:02
Gratulujem víťazom a ďakujem za body, som rád nielen za tretie miesto ale hlavne za fakt, že bezo mňa by to tu forďáci celkom ovládli a súťaž by sa namiesto na driversweb či facebook mohla presunúť rovno na muj.ford.cz. ;-\ >:D No a najviac ma teší to, že opäť tu máme schopného nováčika, ktorý dokazuje, že napriek všetkým prorockým víziám o zániku táto súťaž stále zmysel má. :yes: -
iudex 01.03.13 09:27
Hohó, konečne víťazstvo! >:D >:D
Celkovo síce už štvrté, ale od posledného už uplynulo dosť času, takže víťazstvo potešilo a radosť mi nekalí ani fakt, že sa musím na bedne uskromniť v prospech Thomsona, ani Thomasinovo frflanie na biedu tohto kola. :-) A úprimne priznávam, že tentokrát som sa nechcel čisto olympijsky zúčastniť, ale som po medaile poškuľoval, nakoľko fotka sa rodila dlho a spravil som pre ňu maximum, čo viem, tak som rád, že moja snaha bola ocenená.
Gratulujem spoluvíťazovi Thomsonovi, tomu sa povie parádny vstup do súťaže. Len tak ďalej! Rovnako Legacy zaslúžene bral medailu.
@Woody: žiadny ľútosť či súcit, jednoducho ocenenie snahy spraviť pre fotku viac, ako ktokoľvek iný a ísť doslova s kožou na trh. ;-)
@Thomasino: nemusíš byť voči sebe taký kritický, síce Tvoja fotka bola úplne off-topic a len taký cvak mobilom, ale hodnotiť svoje dielo ako mizerné a biedne nemusíš. >:-[] Ale vážne, myslím že napriek slabej účasti kvalita neutrpela a bolo z čoho vyberať. -
woody-alien 28.02.13 22:12
« Konec hlasování - vyhlášení výsledků
Tak nám došlo k poněkud zvláštní situaci, a sice k dělení prvního místa. Abych pravdu řekl, jsem trochu v rozpacích. Podobnou situaci jsme tady řešili někdy před dvěma lety, kdy stejný počet bodů získal white label a zip. Tak tedy :
1.-2. místo iudex a Thomson93 - 16 bodů
3.místo Legacy - 14 bodů
--------------------------------------… />
4.místo woody-alien - 7 bodů
5.místo anti99 - 1 bod
6.místo Thomasino - 0 bodů
Pokud by následoval "rozstřel" pomocí počtu prvních míst, iudex by zvítězil 4:2. Ovšem záleží na vás, jak se k tomu vyjádříte. V této souvislosti mě trochu mrzí, že Thomasino neupravil svoje (ne)hlasování a taky "otec zakladatel" by si snad mohl v průběhu tří dnů najít čas alespoň odhlasovat. Toť vše.
Já osobně děkuji za body od hlasujících, byť chápu, že tentokrát to bylo hlavně ze soucitu. >:D -
white label 28.02.13 09:27
« Re: hlasováni w.l.
Vzhledem k tomu, že jsem napsal "nečekaně, mám pochopitelně na mysli teplotu vzduchu/vody".
Se sexuální orientaci tady jako předseda klubu teplometů problém nemám. ;-)
Šviháku nezáviď woodymu výhru bonusu, podle toho jak rád a často o tom štípnutí píšeš, na něm musíš být přímo závislý.
:*) >:-[] -
Dylan McKay 28.02.13 08:30
« 8000
Ajajaj, woody, v pravidlech na začátku této diskuse je psáno, že ten kdo napíše příspěvek č. 8000, musí mít sex s vítězem právě vyhlášeného kola soutěže. Jelikož se to psalo v době, kdy soutěžilo i pár slečen a žen, bylo to všemi schváleno.
Nováčkům soutěže se tímto omlouvám, white label si to dobře pamatuje, tak se raději nezúčastnil, a pro jistotu odletěl do Egypta, jiní si to asi nepamatují nebo se naopak snaží zvítězit.
Takže gratuluji ke kulatému příspěvku! Pokud tě to nějak zaskočilo, tak se ničeho neboj.
Pravidla jsou pravidla, jen to zezačátku prej trošku štípne... :-)