Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 19.03.13 12:42
« Re: Vkládání fotek se přiblížilo a Je to tadyyyyyyyyyyyy
BW
Vidím, že se jsi ještě větší úchyl, než Thomasino, a to už je co říct... >:D
Takové pěkné Maisto a jak se k němu ten gumítek škaredě chová, ale ty odředé koule bude mít za všechno, a to má ještě štěstí, že ten model nemá tažné, teda pokud to není zrovna buzna, pak by mu to tážné mohlo naopak vyhovovat ... >:-[] -
Matheas Ropak 15.03.13 22:42
« Vkládání fotek se přiblížilo a Je to tadyyyyyyyyyyyy
Tak oznamuji co se oznámit má , že to kraje supr fotosoutěž zavítá.
výherci z minulého kola rozhýbali svá mozková kola , aby nám zde představili to co jejich hlavz vyplodily.
Proto inu slyšte všichni téma je na spadnutí vyslovím to behěm chvíle a pak projevít se může naše píle.....
tramtadadá....Téma měsíce Března je
"Moje auto jako filmová hvězda" :yes:
vkládat můžete do 25.3.2013 do 22:00h
a pozor tento měsíc možná přijde i kouzelnýmatheas >:D -
woody-alien 15.03.13 11:33
« Re: Vkládání fotek se blíží...
Legacy: To je dobře, že už máš, že už máš. ;-) Já zatím jen nápad, realizace je ovšem složitější - právě najímám komparz. >:D
Ron: Nó, kdyby zrovna přistávala helikoptéra, někdo z ní slaňoval a ty po něm třeba střílel, tak už by se na to nějakej film "napasoval"... >:-[]
wl: Optimismus je moje druhý jméno. ;-)
Bully: Jsem rád, že jsou ty změny pouhým okem viditelné....ale Ronault to trefil přesně : Doktoři vymejšlej ale oddřít to musí podnikatelská sféra. :'-( >:-[] -
woody-alien 14.03.13 21:21
« Vkládání fotek se blíží...
tak se přiznejte, kdo má nafoceno nebo alespoň nápad. ;-) Já čekám, jestli budu moci zapojit už celou svoji "karavanu" nebo se spokojím se "starou gardou". Všechny díly by měly dorazit v pondělí, takže teoreticky by se to stihnou dalo...ale uvidíme.
Vkládání začne již zítra 15.3.2013 - tak doufám, že množství přihlášených najednou vyvolá ve správci serveru paniku z útoku hackerů. >:D