Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 14.09.22 14:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
Prostě to mají u Porsche v pí.. >:D >:D Objednávek hodně, potřebují kvůli emisím prodávat elektrický mrtki, pořádný sporťáky jim žíly netrhají :-! :'-(
edit: Dany - já jsem s tou M2c hodně spokojený, takže v pohodě. Jen ten Cayman GTS by byl ještě o level dále :-) -
Dany 14.09.22 14:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
A nie? Toto má byť moja celoživotná púť?
Aby som došiel na koniec a povedal si, tak je..m na to, nechám si M 8-s
Jak keby nestačilo, že si už nemôžem kúpiť Ferrari, lebo mám zatiaľ iba dve a nie tri -
Thomasino 14.09.22 13:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
iudex - situace je špatná. Slevu nechtějí dát vůůůbec žádnou. Dodací doba asi 1,5 roku a zálohu chtějí ve výši 15% !! S ohledem na dnešní inflaci brutus podmínky. Takže ještě zkoušíme v Bratislavě a Německu, ale asi z toho nic nebude a nechám si M2 >:-[] :-! -
pradeda777 14.09.22 13:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
Dany....jo, kdybych takové akce dělal častěji, tak bych si asi časem troufl mrknout na speedo a třeba i přeřadit, ale pro geriatrického občasného petrolheada by to v tu dobu nebyl zrovna ten nejlepší nápad.... ;-) -
Dany 14.09.22 12:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
Iudex, fred: to to má trojka pekne natiahnuté. Julka dtto. Sa nedivím, že potom vznikajú problémy vo vracákoch.
Dedo, ty si nám pri tom hlásaní šaltpákovej tvrďárny nejak vyměk >:-[] Aby si sa vo svojom veku bál pozrieť na tacho... -
pradeda777 14.09.22 12:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
Freddie.....budu muset tu maximálku na 3 vyzkoušet a pak dám vědět. Jo, ale 6tka je krátká....už krátce potom co jsem M140i koupil bylo jasné, že by se "hodil" 7mý kvalt.... ;-) Pomohl by sice rychlejší dif jako na automatu, ale bylo by to za cenu pomalejší akcelerace. Ale BMW chtělo 0-100 držet pod 5 sec., takže nic.... :-! -
pradeda777 14.09.22 11:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
iu....obáváš se správně. Pro CTR v dnešní době nevidím žádný prostor pod 1 mil. Spíš bych to tipoval "poblíž" 1.2 než 1.1. ;-\ Ale ani za ty peníze to nebude marná koupě, protože 2.0l HH turba v manuálu už žádná automobilka nenabízí.
GR Corolla s 300k motorem se v EU těžko ukáže. Víme proč.... >:-[] >:-[] >:-[]
Re- předjíždění na trojku....na speedo jsem neměl odvahu se podívat, tak nemůžu říct na kolik km/hod jsem "dosáhl". Vytočené to bylo pěkně, ale nezaznamenal jsem, že by "zasáhl" omezovač.... ;-) -
white label 14.09.22 11:34
« Re: Re: Re: Re: Zlatá kola na Porsche
iu
"(to nemá nič spoločné s originalitou, sú proste farby, ktoré sú komplementárne, viď aj teória fotografie)."
S originalitou právě nemají mnoho společného obecně zavedené přístupy, typu komplementárních barev apod. Proto např. kombinaci metalické tmavě zelené (a dalších tmavých metalíz) se zlatou najdeš běžně/často třeba na obalech zboží (cukrovinky, alkohol, dřív i cigarety, parfumerie... až po vánoční ozdoby). Je to taková líbivá zdobná kombinace.
A zrovna k ultimativní GT2 RS mi to osobně nesedí, na okruhu to bude působit trochu jako "splašená vánoční ozdoba", ale proti gustu... :-)
Na té GT3 je to samozřejmě přijatelnější. -
iudex 14.09.22 08:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
fred: neviem, ako 140i, ale 340i na trojke dosiahne cca. 170-175 kmh.
dedo: tak GR Corolla už má v USA cenu a teda žiadna lacnota, základ za 37t ešte vyzerá OK, ale ak chceš verziu so samosvormi (čo chceš), tak je to 44t a tá topverzia Morizo je za 51t USD. Celkom dosť. Začínam sa obávať o cenu type R. Tipoval som to na jemne cez 40t eur, ale obávam sa, že to bude viac. 8-s
Tom: tak ako cenová ponuka? Drahšie, než si čakal, že?
-
speedfred 13.09.22 17:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
No a sme zase iba pri farbách.
Dedo: tak dramatické to snád nemohlo byť, vytočená trojka mohla byť tak 130-150 a na okresku to je v poho.

Ale asi to budeš musieť zobrať ako ja a zmieriť sa s tým, že v tejto dobe (koniec spaľovákov za rohom, nedostupnosť súčiastok a áut, brutálne ceny a nulové zľavy) už ďalšie auto nebude lepšie, ako to predchádzajúce, úspech bude, ak to bude ten istý level.
Dany: >:D :yes: čo iné nám zostáva, len ten humor.