Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.13  12:04

« Přihlášení

No, neměl sem to v plánu páč mě tohle téma moc nendchlo, ale říkal sem si že sem už dlouho nic neposlal, tak teda přihlašuju totok [odkaz] , a kdyby to někdo nepochopil jenom dodávám že jsem se to snažil stylizovat do jakoby 70 tejch let a je to variace na obrovsky filmovy klišé v podobě zapadájícího slunce, vzhledem ktomu že sem zrovna nenašel žádnou pláž u moře sem trošku improvizoval :-D.
    Takže asi tak.

Jinak teda MINIak, super auto ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto MINIak

MINIak 24.03.13  09:53

« Re: Přihlašování - Březen 2013

Po dlouhé době Opět v akci aneb přihlašuji se. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  08:52

« Re: Přihlašování - Březen 2013

Do Fotosoutěže za Březen 2013 - "Moje auto jako filmová hvězda" jsou zatím přihlášeni :

Legacy - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    eliot - [odkaz]
    iudex - [odkaz]

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 24.03.13  03:56

« Re: prihlasenie do fotosutaze marec 2013

celkom to zacina byt zaujimave s prihlasenymi fotkami...
    dnes este jedna nesutazna jemnucko fotosopikova- benzin hori desne na asfalte a zacal fukat vietor a ja som bol posraty z toho aby som nezapalil cely vyschnuty TX....
    takze som pridal trochu plamienkou az o zadne gumy ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.03.13  23:42

« Re: Prihlasujem Mondeo. Ford Mondeo.

iudex: Tomu říkám zdvižení hozené rukavice :yes: Vypadá to fakt dobře. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  23:06

« Re: Prihlasujem Mondeo. Ford Mondeo.

iudex
    DoBrý!!! :-)

P.S. Jen si asi zapomněl, že na použití krátké střelné zbraně tu mám copyright já:
    [odkaz]
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.03.13  22:15

« Prihlasujem Mondeo. Ford Mondeo.

Tak som to aj ja na poslednú chvíľu stihol a niečo dnes zosmolil.
    A keďže odo mňa všetci čakajú variáciu na tému Bond car, nemôžem dôveru sklamať. ;-)
    Pôvodne som sa inšpiroval niečím takýmto: [odkaz] a moja interpretácia vyzerala nasledovne: [odkaz]
    Večer som ale predsalen dal aj druhý pokus. Skúsil som využiť tmu na vytvorenie siluety; stálo to dosť skúšania a nastavovania a výsledok nie je tiež ideálny, chcelo to ešte viac sa pohrať, ale vonku je brutálna zima a tiež blýskanie blesku zaujalo susedov, ktorí si zrejme dobre ťukali na čelo, čo tam nacvičujem, ale čo by človek neurobil pre fotosúťaž, že.
    Takže moja súťažná je táto: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 23.03.13  21:36

« Po přestávce jdu opět do fotosoutěže...

Zdravím všechny ,
    Vzpomněl jsem si ,že X3 účinkovalo třeba v Ghost Protocolu ,ale na písečnou bouři jsem v Česku překvapivě nenarazil :-) ... Mimochodem ,znáte někdo český horor T.M.A. ? Pokud ano ,možná si vzpomínáte na to ,jak hlavní hrdina přijížděl do podivného městečka ,kde se poté ubytoval. První , co mu při příjezdu uděřilo do očí , byl ponurý nepřívětivě vzhlížející kostel , naznačující ,že se na místě , do kterého dorazil ,nebudou dít veselé věci. Fotka, kterou přidávám do fotosoutěže , byla pořízena přímo ve středu mezi místy , kde se děj filmu z drtivé většiny odehrával. Důležitou roli dopravního spojníku mezi těmito místy hrálo ve filmu BMW E39 ,které má souvislost s X3 alespoň v tom ,že je to bavorák. A v pozadí fotky je vidět onen výše zmíněný kostel. "Bohužel" celý den bylo hezké počasí ,takže jsem musel využít alespoň stmívání.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.03.13  14:25

« Re: Legacy sa (zasa) hlási do fotosúťaže

wl: Nové Sandero jsem viděl někdy v týdnu na salóně v jakési modré metalíze a musím říct že z předoboku mu to hodně slušelo. Že je to VW styl a ku prospěchu věci, o tom netřeba pochybovat. Celkový (venkovní) dojem to pozdvihlo radikálně, i přesto, že zezadu to už tak slavné není. Každopádně, poměrně zdařile maskovanej lowend. :yes:

Ron: Úplně nesouhlasím, že současné Mondeo je ošklivější než předešlé. Je fakt, že tam si Ford zvelké části odpustil snahu o bombastičnost, kterou evidentně nezvládá. Insignia jde úplně mimo mě, všeho co se vytýká Mondeu (přerostlost, bachratost, těžkopádnost) je tam ještě násobně víc a k tomu Opelovská klasika posledních let - auto jako kráva, těžký jako mamut ale dovnitř se vejde tak možná Aťka Janoušková. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  14:01

Pření partie Passatu B7 má s loganem společnou určitou jednoduchost designu, ale propracovanost detailů (nejen u přední partie) je u Passatu jinde (logicky viz cena).
    Ale plést si Logana s Passatem, to bych viděl na podezření na oční vadu (opravdu nepoznáš ani rozdíl dvou a čtyř lamel masky?), na první pohled podstatně podobnější (nejen počtem lamel masky) přední partie (v oblasti masky a světel) má nové Sandero s dvojicí Tiguan/Touareg. každopádně byla Inspirace Dacie/Renaultu staronovým směrem VW chytrý tah.

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  13:18

w-a
    Souhlas. Psal jsem komentář k tomu konkrétnímu záběru, kde velikost spodní tlamy razí víc, než u celkového pohledu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  13:05

a99
    Super! :yes: ;-)
    Jen u toho FWD by ti mohlo hrozit, že by ti případně plameny způsobené brutálním prokluzem předních pneumatik zapálily ty zadní, které po nich následně přejely... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.03.13  11:40

Koukám, že zde probíhá vášnivá diskuze o střední třídě...

Porovnání designu Mondea a Passatu je jako porovnání dvou ošklivek na trhu.
    V podstatě to woody napsal dobře... Passat byl podle mého hezčí před faceliftem, tedy v "minulé generaci", byl sice trochu otylý, ale tenhle jednoduchý čumák připomíná Logan... A taky když jsem poprvé nového Passata potkal, tak koukám do zrcátka na D1, "hele, to je Logan s xenonama a pěkně teda válí"... a pak a ne, to je Passat.
    Můj názor na Mondeo je obecně známý. Kupodivu taky bylo z mého pohledu Mondeo v minulé generaci mnohem hezčí.

Celkově je s designem aut střední třídy problém, až na pár vyjímek si skoro všichni pohoršili, např. Passat, Mondeo, Laguna, která v druhé generaci byla daleko větší krasavice, podle mne i Insignia vypadá hůře než předfaceliftová Vectra. Polepšili si jen ti, kde to už mohlo být jen lepší - C5 a Mazda 6. I ten Accord není, co býval...
  • 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 23.03.13  10:04

« Přihlašování - Březen 2013

Přihlašování stále probíhá, a to až do 25.3.2013 - 22.00 hod. Přihlášeni jsou:

Legacy - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]

Ohromeni jsou:

woody-alien >:D Pánové, super... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.03.13  09:53

wl, iudex: Já si myslím, že Passat nebo Mondeo je spíš o tom, co se komu líbí. Je to jinej styl. Taky nejsem příznivcem tlamovitosti a obzvlášť někteří Japonci se v tom dostali už za hranice slušnosti ;-) , ale na obrovitém Mondeu se to celkem snese.[odkaz]
    VW zase podle mě zbytečně rvalo po úspěchu Šíra a G6 svoje markanty (masku a vzhled předních světlometů) i na užitkáče jako je Caddy a Transporter. Na druhou stranu musím souhlasit s Ronaultem, že Ford nezvládá detaily a na povedený základ často "navěsí" takový zhůvěřilosti, že nad tím rozum zůstává stát. Můj oblíbenej příklad.[odkaz] >:D 8-s :no: Takže závěrem - souboj Passat (CC neberu v potaz) vs. Mondeo pro mě (celkem logicky >:-[] ) Mondeo, u jiných modelů by to bylo naopak. Ale hlavně, člověk si má koupit, co se mu líbí bez ohledu na řeči okolí. Jen se s těmi řečmi prostě musí smířit. Někomu ty řeči snadno zaniknou ve zvuku ušlechtilého benzínového 6ti-hrnku, někdo na ně zapomene při srovnání jízdy se Superbem a někomu ty poznámky jen tvoří kulisu při vyhlížení vysněné zábavné zadokolky ze země vycházejícího slunce. ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.03.13  07:16

anti99: Super, nápad jako hrom.. :yes: Hotovej DeLorean.... >:D Doktore, a v kterým roce teď vlastně jsme ? >:-[] :yes:
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 23.03.13  03:47

« prihlasenie do fotosutaze marec 2013

konecne som sa odhodlal nieco nafotit na temu "moje auto ako filmova hviezda". Je to z filmu z 80-tych rokov v ktorom hralo hlavnu ulohu auto snov mojho detstva, :-! a vzdy ked dosiahlo rychlost 86 mil/h tak po nom ostavali ohnive stopy >:-[]
    Anti sa dnes vratil do buducnosti na mazdicke >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  00:49

Na tom Passatu je podle mě nejhorší ta barva, tento laciný odstín tmavě modré nepřídá na kráse žádnému vozu.
    Když budu upřímný a pominu pěknější barvu laku u Mondea, tak tady na tom záběru ten čumák Mondea žádná velká sláva, takový slušně nakynutý knedlík a ten nepoměr skromné plochy samotné masky a "Mondénní megadíry" v předním nárazníku... a pak ta příčka dělící plochu mlhovky a LED diod denního svícení..., nevím co tím vším chtěl básník říct, ale mám zřejmý dojem, že to zrovna nic moc krásného nebylo... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  00:34

Jj, Liptovský Mikuláš...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.03.13  22:25

Ak sa už spomína Mondeo v jednej vete s jeho arcirivalom a etalónom strednej triedy, minule som vedľa Passata parkoval: [odkaz] a ak si odmyslím megaultrakvalitné vypracovanie a iné supermainstreamové kvality, musel som skonštatovať, že aspoň dizajnovo, vizuálne je Mondeo spredu lepšie zvládnuté; v priamej konfrontácii pôsobí maska Passata zbytočne robustne a ťažkopádne, skoro ako SUV.
    Mimochodom fotka je z rodiska jednej filmovej hviezdy, ktorej život neslávne skončil presne pred 300 rokmi zavesením na podobný hák, ako je na fotke v pozadí. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…