Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.03.13  18:55

« Re: Přihlašování

Woody: ja mám toto [odkaz] . >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.03.13  18:46

« Re: Přihlášení

Všetci: :yes: toto je fakt silné kolo

Woody, iudex: neviem čo sa sťažujete, čo má hovoriť taký anti, čo musel mrznúť az v arktickom Texase. >:D

Kubass, wl: aj v Olomóci sa chodí na koli do Bile? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  18:41

« Přihlašování

Tak tedy přihlašuji Ford Mondeo v Době ledové aneb "Dyť sem to říkal,že mamuti nevymřeli.." ;-)

[odkaz]

A jako bonus tu mám výsledek své parafráze na Hollywood Hill. Přestože jsem výslovně žádal o umístění nápisu na Milešovku, odbor životního prostředí Krajského úřadu byl proti. Tak aspoň takto. Na druhou stranu se musím spolu s Jirkou Paroubkem ptát : "Pánové, kdo z vás to má ?" >:D

[odkaz]

PS: Pro ty, kdož nevědí,doporučuji mrknout do mého profilu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.03.13  17:52

woody: presne viem, o čom hovoríš. Ja som fotil včera večer a tiež som brutálne premrzol a prechladol. Kým som všetko ponastavoval, spravil asi 50 rôznych záberov v tenkom obleku a potom sa musel rozmrazovať v horúcej sprche.
    Ale celkovo pozerám, že viacerí sa tu naozaj obetovali, niečo pre fotku spravili a toto kolo vyzerá byť silné. :yes: Toto by mali vidieť hoši z Driverswebu (pardon facebooku).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  17:37

w-a
    Hmmm, tak šup sem s tím, jsem napnutý jak prvorodička v sanitce... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  17:33

Mám odfoceno. Je krásnej sluneční den.....a taková zk.urvená kosa, že jsem málem zmrznul. A v případě doplňkový fotky se ještě přidal fukejř jak sviňa, vichr, že jsem vůbec nemohl udržet foťák. Omluvte mé výrazy, ještě teď nad hrnkem čaje drkotám zubama. Ráno u nás bylo -13. 8-s :no:

PS: Skrz výlohu jsem viděl na salóně už "vymazlenýho" Swifta. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  15:31

Od Holomócaaa jaaa?
    Taky si dáváš v baru koloo, a když ti náhodou řeknou, že kolo nemají, tak si dáš fantoo? >:-[]
    Jj, viz P.S., podle kalendáře už by mělo být jaro i u nás, ale realita je jinde. Ještě ve čtvrtek večer mi to u nás pořádně klouzalo i přes zímní pneu a 4x4. 8-s
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.13  15:25

« Přihlášení

Su kosek od Olomouca, 220m.n.m, u nás je už jaro, je sice zima, ale jaro >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  15:21

Jenom mě to překvapilo, to víš, my tady v horách zatím (bohužel) nic podobného k vidění nemáme, tady je ještě stále sníh i v kotlinách. Zřejmě si spíš z jihu republiky, nebo z níže položené oblasti... ;-)

P.S. Jo, už to vidím v profilu (Haná), je to sice do nás "kousek", ale za to hodně z kopce. :-)
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.13  15:15

« Přihlášení

WL: Je to nějakej ozim na poli, tráva to rozhodně není, je to foceno začátkem měsíce když ještě bylo alespoň u nás jaro a 10 stupňů.
    PS: na foto to vypadá vysoky, ale ve skutečnosti to má pár centimetrů, u nás na hané toho sněha letos moc nebylo tak to není ani dováleny, ikdyž teď už asi jo páč u nás před týdnem napadlo nejvíc sněhu za celou zimu, ale už je to zas dole :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  15:03

« Re: Přihlašování - Březen 2013

Takže přihlašuji fotku:
    [odkaz]

P.S, Kdyby někdo náhodou netušil která bije, tak tu je ještě "malá" nápověda:
    [odkaz]

Jinak jedna cesta (s polepy) k "retrokinu" a zpět + focení přímo u kina, a to zas bude drbů na tom našem malém městě... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  14:57

Kubass
    U vás už je teď, v tomto velmi zimním březnu, tak vysoká a (v pozadí) zelená tráva? :-O
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.13  12:04

« Přihlášení

No, neměl sem to v plánu páč mě tohle téma moc nendchlo, ale říkal sem si že sem už dlouho nic neposlal, tak teda přihlašuju totok [odkaz] , a kdyby to někdo nepochopil jenom dodávám že jsem se to snažil stylizovat do jakoby 70 tejch let a je to variace na obrovsky filmovy klišé v podobě zapadájícího slunce, vzhledem ktomu že sem zrovna nenašel žádnou pláž u moře sem trošku improvizoval :-D.
    Takže asi tak.

Jinak teda MINIak, super auto ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto MINIak

MINIak 24.03.13  09:53

Po dlouhé době Opět v akci aneb přihlašuji se. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  08:52

Do Fotosoutěže za Březen 2013 - "Moje auto jako filmová hvězda" jsou zatím přihlášeni :

Legacy - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    eliot - [odkaz]
    iudex - [odkaz]

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 24.03.13  03:56

« Re: prihlasenie do fotosutaze marec 2013

celkom to zacina byt zaujimave s prihlasenymi fotkami...
    dnes este jedna nesutazna jemnucko fotosopikova- benzin hori desne na asfalte a zacal fukat vietor a ja som bol posraty z toho aby som nezapalil cely vyschnuty TX....
    takze som pridal trochu plamienkou az o zadne gumy ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.03.13  23:42

« Re: Prihlasujem Mondeo. Ford Mondeo.

iudex: Tomu říkám zdvižení hozené rukavice :yes: Vypadá to fakt dobře. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  23:06

« Re: Prihlasujem Mondeo. Ford Mondeo.

iudex
    DoBrý!!! :-)

P.S. Jen si asi zapomněl, že na použití krátké střelné zbraně tu mám copyright já:
    [odkaz]
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.03.13  22:15

« Prihlasujem Mondeo. Ford Mondeo.

Tak som to aj ja na poslednú chvíľu stihol a niečo dnes zosmolil.
    A keďže odo mňa všetci čakajú variáciu na tému Bond car, nemôžem dôveru sklamať. ;-)
    Pôvodne som sa inšpiroval niečím takýmto: [odkaz] a moja interpretácia vyzerala nasledovne: [odkaz]
    Večer som ale predsalen dal aj druhý pokus. Skúsil som využiť tmu na vytvorenie siluety; stálo to dosť skúšania a nastavovania a výsledok nie je tiež ideálny, chcelo to ešte viac sa pohrať, ale vonku je brutálna zima a tiež blýskanie blesku zaujalo susedov, ktorí si zrejme dobre ťukali na čelo, čo tam nacvičujem, ale čo by človek neurobil pre fotosúťaž, že.
    Takže moja súťažná je táto: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 23.03.13  21:36

« Po přestávce jdu opět do fotosoutěže...

Zdravím všechny ,
    Vzpomněl jsem si ,že X3 účinkovalo třeba v Ghost Protocolu ,ale na písečnou bouři jsem v Česku překvapivě nenarazil :-) ... Mimochodem ,znáte někdo český horor T.M.A. ? Pokud ano ,možná si vzpomínáte na to ,jak hlavní hrdina přijížděl do podivného městečka ,kde se poté ubytoval. První , co mu při příjezdu uděřilo do očí , byl ponurý nepřívětivě vzhlížející kostel , naznačující ,že se na místě , do kterého dorazil ,nebudou dít veselé věci. Fotka, kterou přidávám do fotosoutěže , byla pořízena přímo ve středu mezi místy , kde se děj filmu z drtivé většiny odehrával. Důležitou roli dopravního spojníku mezi těmito místy hrálo ve filmu BMW E39 ,které má souvislost s X3 alespoň v tom ,že je to bavorák. A v pozadí fotky je vidět onen výše zmíněný kostel. "Bohužel" celý den bylo hezké počasí ,takže jsem musel využít alespoň stmívání.
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…