woody-alien 24.03.13 18:41
« Přihlašování
Tak tedy přihlašuji Ford Mondeo v Době ledové aneb "Dyť sem to říkal,že mamuti nevymřeli.." ;-)
A jako bonus tu mám výsledek své parafráze na Hollywood Hill. Přestože jsem výslovně žádal o umístění nápisu na Milešovku, odbor životního prostředí Krajského úřadu byl proti. Tak aspoň takto. Na druhou stranu se musím spolu s Jirkou Paroubkem ptát : "Pánové, kdo z vás to má ?" >:D
PS: Pro ty, kdož nevědí,doporučuji mrknout do mého profilu. ;-) -
iudex 24.03.13 17:52
« Re: Přihlášení
woody: presne viem, o čom hovoríš. Ja som fotil včera večer a tiež som brutálne premrzol a prechladol. Kým som všetko ponastavoval, spravil asi 50 rôznych záberov v tenkom obleku a potom sa musel rozmrazovať v horúcej sprche.
Ale celkovo pozerám, že viacerí sa tu naozaj obetovali, niečo pre fotku spravili a toto kolo vyzerá byť silné. :yes: Toto by mali vidieť hoši z Driverswebu (pardon facebooku). -
woody-alien 24.03.13 17:33
« Re: Přihlášení
Mám odfoceno. Je krásnej sluneční den.....a taková zk.urvená kosa, že jsem málem zmrznul. A v případě doplňkový fotky se ještě přidal fukejř jak sviňa, vichr, že jsem vůbec nemohl udržet foťák. Omluvte mé výrazy, ještě teď nad hrnkem čaje drkotám zubama. Ráno u nás bylo -13. 8-s :no:
PS: Skrz výlohu jsem viděl na salóně už "vymazlenýho" Swifta. ;-) -
white label 24.03.13 15:31
Od Holomócaaa jaaa?
Taky si dáváš v baru koloo, a když ti náhodou řeknou, že kolo nemají, tak si dáš fantoo? >:-[]
Jj, viz P.S., podle kalendáře už by mělo být jaro i u nás, ale realita je jinde. Ještě ve čtvrtek večer mi to u nás pořádně klouzalo i přes zímní pneu a 4x4. 8-s -
white label 24.03.13 15:21
« Re: Přihlášení
Jenom mě to překvapilo, to víš, my tady v horách zatím (bohužel) nic podobného k vidění nemáme, tady je ještě stále sníh i v kotlinách. Zřejmě si spíš z jihu republiky, nebo z níže položené oblasti... ;-)
P.S. Jo, už to vidím v profilu (Haná), je to sice do nás "kousek", ale za to hodně z kopce. :-) -
kubass11111 24.03.13 15:15
« Přihlášení
WL: Je to nějakej ozim na poli, tráva to rozhodně není, je to foceno začátkem měsíce když ještě bylo alespoň u nás jaro a 10 stupňů.
PS: na foto to vypadá vysoky, ale ve skutečnosti to má pár centimetrů, u nás na hané toho sněha letos moc nebylo tak to není ani dováleny, ikdyž teď už asi jo páč u nás před týdnem napadlo nejvíc sněhu za celou zimu, ale už je to zas dole :-) -
kubass11111 24.03.13 12:04
« Přihlášení
No, neměl sem to v plánu páč mě tohle téma moc nendchlo, ale říkal sem si že sem už dlouho nic neposlal, tak teda přihlašuju totok [odkaz] , a kdyby to někdo nepochopil jenom dodávám že jsem se to snažil stylizovat do jakoby 70 tejch let a je to variace na obrovsky filmovy klišé v podobě zapadájícího slunce, vzhledem ktomu že sem zrovna nenašel žádnou pláž u moře sem trošku improvizoval :-D.
Takže asi tak.
Jinak teda MINIak, super auto ;-) -
anti99 24.03.13 03:56
« Re: prihlasenie do fotosutaze marec 2013
celkom to zacina byt zaujimave s prihlasenymi fotkami...
dnes este jedna nesutazna jemnucko fotosopikova- benzin hori desne na asfalte a zacal fukat vietor a ja som bol posraty z toho aby som nezapalil cely vyschnuty TX....
takze som pridal trochu plamienkou az o zadne gumy ;-)
iudex 23.03.13 22:15
« Prihlasujem Mondeo. Ford Mondeo.
Tak som to aj ja na poslednú chvíľu stihol a niečo dnes zosmolil.
A keďže odo mňa všetci čakajú variáciu na tému Bond car, nemôžem dôveru sklamať. ;-)
Pôvodne som sa inšpiroval niečím takýmto: [odkaz] a moja interpretácia vyzerala nasledovne: [odkaz]
Večer som ale predsalen dal aj druhý pokus. Skúsil som využiť tmu na vytvorenie siluety; stálo to dosť skúšania a nastavovania a výsledok nie je tiež ideálny, chcelo to ešte viac sa pohrať, ale vonku je brutálna zima a tiež blýskanie blesku zaujalo susedov, ktorí si zrejme dobre ťukali na čelo, čo tam nacvičujem, ale čo by človek neurobil pre fotosúťaž, že.
Takže moja súťažná je táto: [odkaz] -
eliot 23.03.13 21:36
« Po přestávce jdu opět do fotosoutěže...
Zdravím všechny ,
Vzpomněl jsem si ,že X3 účinkovalo třeba v Ghost Protocolu ,ale na písečnou bouři jsem v Česku překvapivě nenarazil :-) ... Mimochodem ,znáte někdo český horor T.M.A. ? Pokud ano ,možná si vzpomínáte na to ,jak hlavní hrdina přijížděl do podivného městečka ,kde se poté ubytoval. První , co mu při příjezdu uděřilo do očí , byl ponurý nepřívětivě vzhlížející kostel , naznačující ,že se na místě , do kterého dorazil ,nebudou dít veselé věci. Fotka, kterou přidávám do fotosoutěže , byla pořízena přímo ve středu mezi místy , kde se děj filmu z drtivé většiny odehrával. Důležitou roli dopravního spojníku mezi těmito místy hrálo ve filmu BMW E39 ,které má souvislost s X3 alespoň v tom ,že je to bavorák. A v pozadí fotky je vidět onen výše zmíněný kostel. "Bohužel" celý den bylo hezké počasí ,takže jsem musel využít alespoň stmívání.