Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  09:45

« Re: Přihlašování

iudex: V mém případě se už ani o maloměsto nejedná a být tady nepoznán je přání z říše snů. ;-) Znalost dětských filmových hitů se jeví být jako nezbytná především pro komunikaci s dcerou, která dokáže naprosto přesně citovat repliky a vyžaduje součinnost. Čili Manny, Diego, kapitán Střevo, vačičáci a spousty dalších jsou mým denním chlebem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.03.13  08:38

woody: Ak Ťa v tom činžiaku nepoznali, to je ešte v pohode. Ale predstav si hlbokú noc a blýskanie: pozrieš von, tam mínus 5°C a v zábleskoch blesku vidíš dospelého chlapa (ktorý sa ako sused dovtedy javil celkom príčetný) v tenkom obleku pobehovať medzi foťákom na statíve a autom, divne pózujúc a mávajúc detskou plastovou pištolkou. >:D Inak tú pištolku - keďže mám dve baby a teda hračkárske zbrane sa u nás doma nevyskytujú - som si musel špeciálne pre účely fotenia kúpiť. Ale ako pozerám na labela, ten sa obetoval pre fotku snáď ešte viac, keď si musel dať vytlačiť extra nálepky; minule Wolfsburg edition a teraz Herbie. Jedine žeby mal doma tlačiareň na polepy ;-)
    Inak je vidieť, že si zodpovedný tatino a poznáš všetky detské filmové hity ako Doba ľadová 1 až 4.
    :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  07:29

wl: Jj, už jsem se chytil... ;-) A ty polepy sis nechal udělat na míru nebo takové věci prostě doma skladuješ pro Strýčka Příhodu ? :-) O rozruchu na maloměstě mi můžeš vyprávět, při focení jsem se válel po zemi v dohledu jednoho činžáku, byl zrovna čas oběda a otvíralo se jedno okno za druhým. Taky slušná exhibice... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  21:16

w-a
    Pravda je, že v mnoha zemích je Herbie mnohem větší fenomén, než u nás, stačí se o tom přesvědčit zadáním hesla "herbie" na googlu/obrázky. :-)
    S Bondovkama to má společné to, že se taky jedná o pohádku nejen pro motoristy.
    První film, kde Herbie účinkoval je už z roku 1968 a ten zatím poslední z r. 2005.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  20:53

« Re: Přihlašování - Březen 2013

Ještě pár poznámek:

wl - já opravdu netušil, která bije, takže "vysvětlení" vítám. ;-)
    Legacy - tedy nic moc. Auto tam nemáš a nápis BMW taky ne...to je nějaká konkurence mojí "vychytávce" ? :-O ;-) >:D
    Kubass - máme v rodině Hanáka a dodnes jsem nepochopil, kdy používáte "okurek" a kdy "okurka". Můžeš mi to osvětlit ? Díky. ;-) Btw, musím mu stále shánět pivo Holba, jiné nepije, hánácké jelétko jedno. >:-[]
    anti99 - se nedivím, žes byl "posratý". Jeden můj nápad byla závěrečná scéna z Jáchyme....Našel jsem vhodné místo (sjezd k přívozu) a smočil kola Mondea v Labi. Výsledná fotka byla jalová. Zkusit zajet do Labe ještě víc jsem byl zase "posratý" já. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  20:41

« Přihlašování - Březen 2013

Myslím, že je na čase drobná rekapitulace. ;-) Přihlášeni jsou:

Legacy - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    eliot - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    MINIak - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]

Pěkně, pánové, pěkně.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  19:35

Legacy
    To už ale fakt přeháníš, už tvoje druhá soutěžní fotka v tomto kole, ale tvoje auto zase nikde nevidím... >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.13  19:03

« Re:Přihlášení

Legacy: já bych to řekl jinak, aji v Olomoucu jezdime na kolách do Billy :-).
    To cos napsal ty je spíš jih >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.03.13  18:55

Woody: ja mám toto [odkaz] . >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.03.13  18:46

« Re: Přihlášení

Všetci: :yes: toto je fakt silné kolo

Woody, iudex: neviem čo sa sťažujete, čo má hovoriť taký anti, čo musel mrznúť az v arktickom Texase. >:D

Kubass, wl: aj v Olomóci sa chodí na koli do Bile? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  18:41

« Přihlašování

Tak tedy přihlašuji Ford Mondeo v Době ledové aneb "Dyť sem to říkal,že mamuti nevymřeli.." ;-)

[odkaz]

A jako bonus tu mám výsledek své parafráze na Hollywood Hill. Přestože jsem výslovně žádal o umístění nápisu na Milešovku, odbor životního prostředí Krajského úřadu byl proti. Tak aspoň takto. Na druhou stranu se musím spolu s Jirkou Paroubkem ptát : "Pánové, kdo z vás to má ?" >:D

[odkaz]

PS: Pro ty, kdož nevědí,doporučuji mrknout do mého profilu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.03.13  17:52

woody: presne viem, o čom hovoríš. Ja som fotil včera večer a tiež som brutálne premrzol a prechladol. Kým som všetko ponastavoval, spravil asi 50 rôznych záberov v tenkom obleku a potom sa musel rozmrazovať v horúcej sprche.
    Ale celkovo pozerám, že viacerí sa tu naozaj obetovali, niečo pre fotku spravili a toto kolo vyzerá byť silné. :yes: Toto by mali vidieť hoši z Driverswebu (pardon facebooku).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  17:37

w-a
    Hmmm, tak šup sem s tím, jsem napnutý jak prvorodička v sanitce... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  17:33

Mám odfoceno. Je krásnej sluneční den.....a taková zk.urvená kosa, že jsem málem zmrznul. A v případě doplňkový fotky se ještě přidal fukejř jak sviňa, vichr, že jsem vůbec nemohl udržet foťák. Omluvte mé výrazy, ještě teď nad hrnkem čaje drkotám zubama. Ráno u nás bylo -13. 8-s :no:

PS: Skrz výlohu jsem viděl na salóně už "vymazlenýho" Swifta. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  15:31

Od Holomócaaa jaaa?
    Taky si dáváš v baru koloo, a když ti náhodou řeknou, že kolo nemají, tak si dáš fantoo? >:-[]
    Jj, viz P.S., podle kalendáře už by mělo být jaro i u nás, ale realita je jinde. Ještě ve čtvrtek večer mi to u nás pořádně klouzalo i přes zímní pneu a 4x4. 8-s
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.13  15:25

« Přihlášení

Su kosek od Olomouca, 220m.n.m, u nás je už jaro, je sice zima, ale jaro >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  15:21

Jenom mě to překvapilo, to víš, my tady v horách zatím (bohužel) nic podobného k vidění nemáme, tady je ještě stále sníh i v kotlinách. Zřejmě si spíš z jihu republiky, nebo z níže položené oblasti... ;-)

P.S. Jo, už to vidím v profilu (Haná), je to sice do nás "kousek", ale za to hodně z kopce. :-)
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.13  15:15

« Přihlášení

WL: Je to nějakej ozim na poli, tráva to rozhodně není, je to foceno začátkem měsíce když ještě bylo alespoň u nás jaro a 10 stupňů.
    PS: na foto to vypadá vysoky, ale ve skutečnosti to má pár centimetrů, u nás na hané toho sněha letos moc nebylo tak to není ani dováleny, ikdyž teď už asi jo páč u nás před týdnem napadlo nejvíc sněhu za celou zimu, ale už je to zas dole :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  15:03

« Re: Přihlašování - Březen 2013

Takže přihlašuji fotku:
    [odkaz]

P.S, Kdyby někdo náhodou netušil která bije, tak tu je ještě "malá" nápověda:
    [odkaz]

Jinak jedna cesta (s polepy) k "retrokinu" a zpět + focení přímo u kina, a to zas bude drbů na tom našem malém městě... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  14:57

Kubass
    U vás už je teď, v tomto velmi zimním březnu, tak vysoká a (v pozadí) zelená tráva? :-O
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…