Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  16:38

« Re: Přihlašování - Březen 2013

iudex: Ale nebyl....u nás se říká "Těžko na cvičišti, lehko na bojišti". Anebo taky "Co se v mládí s Focusem naučíš, ve stáří s Panamerou jako když najdeš..." ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.03.13  14:06

Srandičky srandičky, ale ja som letel na hrane možností 1,6ky (a adhézie na snehu otrasných Pirelliek), nemysliac na to, že diaľničnú mám iba na Mondeu. >:-[] A teraz mi manželka zavolala, že lietadlo sa opravuje a stále trčí na letisku, takže celý ten Ken Block štýl bol zbytočný. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  13:36

Jinak zhruba 60 km dlouhá eRZeta Blava-Trnava mohla být zajímavá i s kompaktním kombíkem.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  13:30

w-a
    Taky to nechápu, asi se mu v té zimě moc nechtělo, nebo byl prostě jen líný. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  12:05

iudex: A že sis nenašel čas trochu tu svou erzetu nafotit... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.03.13  10:59

Tak ja som sa pred chvíľou hral tiež na filmovú hviezdu, konkrétne na Kuriéra (Jasona Stathama): https://www.youtube.com/watch?v=kdf1Vnrr… Moja polovička totiž až na letisku zistila, že nechala doma občiansky; takže skok do auta skúšať na týchto zasnežených cestách limity Focusa i svoje. Ale zásielka bola včas doručená. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  10:32

Tak tos napsal moc hezky, Jane S., třeba já jsem si nedávno jsem střihl záběr východu slunce: [odkaz]
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  10:15

« Přihlašování - Březen 2013

wl: To moc dobře znám. Mně už manželka ani slovně neúkoluje, vždycky najdu seznam "připíchnutej" na ledničce. Je pořád nějak delší a delší.... :-| >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 25.03.13  10:11

Ještě dnes 25.3.2013 až do 22.00 hod SEČ můžete přihlašovat své fotky do soutěže za měsíc Březen 2013. Téma je "Moje auto jako filmová hvězda". Neváhejte a nenechte si ujít příležitost zařadit se svým vítězstvím k titánům fotografie, jejichž skutečná totožnost je natolik ohromující, že musí soutěžit pod anonymními "nicky". ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  10:00

« Re: Přihlašování

w-a
    Naše 5letá dcera chtěla ty pruhy na autě nechat, že jsou krásné a auto s nimi vypadá jako hračka. :-)
    No a žena to komentovala tak, že na blbosti čas a myšlenky mám, ale že už třeba potřebujeme vymalovat, toho si nevšimnu. :*) 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  09:52

wl: Tak to :yes: Na fotce to vypadá hodně přesvědčivě.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  09:46

w-a, iudex
    Polepy jsou vlastní výroba, na čísla jsem využil svou tiskárnu formátu A3+ a pruhy jsem koupil v drogerce, červený pruh je ze dvou pruhů elektrikářské lepící pásky pásky a modrý ze čtyř. Nejsem sice malej, ale šikovnej jo... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  09:45

iudex: V mém případě se už ani o maloměsto nejedná a být tady nepoznán je přání z říše snů. ;-) Znalost dětských filmových hitů se jeví být jako nezbytná především pro komunikaci s dcerou, která dokáže naprosto přesně citovat repliky a vyžaduje součinnost. Čili Manny, Diego, kapitán Střevo, vačičáci a spousty dalších jsou mým denním chlebem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.03.13  08:38

woody: Ak Ťa v tom činžiaku nepoznali, to je ešte v pohode. Ale predstav si hlbokú noc a blýskanie: pozrieš von, tam mínus 5°C a v zábleskoch blesku vidíš dospelého chlapa (ktorý sa ako sused dovtedy javil celkom príčetný) v tenkom obleku pobehovať medzi foťákom na statíve a autom, divne pózujúc a mávajúc detskou plastovou pištolkou. >:D Inak tú pištolku - keďže mám dve baby a teda hračkárske zbrane sa u nás doma nevyskytujú - som si musel špeciálne pre účely fotenia kúpiť. Ale ako pozerám na labela, ten sa obetoval pre fotku snáď ešte viac, keď si musel dať vytlačiť extra nálepky; minule Wolfsburg edition a teraz Herbie. Jedine žeby mal doma tlačiareň na polepy ;-)
    Inak je vidieť, že si zodpovedný tatino a poznáš všetky detské filmové hity ako Doba ľadová 1 až 4.
    :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  07:29

wl: Jj, už jsem se chytil... ;-) A ty polepy sis nechal udělat na míru nebo takové věci prostě doma skladuješ pro Strýčka Příhodu ? :-) O rozruchu na maloměstě mi můžeš vyprávět, při focení jsem se válel po zemi v dohledu jednoho činžáku, byl zrovna čas oběda a otvíralo se jedno okno za druhým. Taky slušná exhibice... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  21:16

w-a
    Pravda je, že v mnoha zemích je Herbie mnohem větší fenomén, než u nás, stačí se o tom přesvědčit zadáním hesla "herbie" na googlu/obrázky. :-)
    S Bondovkama to má společné to, že se taky jedná o pohádku nejen pro motoristy.
    První film, kde Herbie účinkoval je už z roku 1968 a ten zatím poslední z r. 2005.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  20:53

Ještě pár poznámek:

wl - já opravdu netušil, která bije, takže "vysvětlení" vítám. ;-)
    Legacy - tedy nic moc. Auto tam nemáš a nápis BMW taky ne...to je nějaká konkurence mojí "vychytávce" ? :-O ;-) >:D
    Kubass - máme v rodině Hanáka a dodnes jsem nepochopil, kdy používáte "okurek" a kdy "okurka". Můžeš mi to osvětlit ? Díky. ;-) Btw, musím mu stále shánět pivo Holba, jiné nepije, hánácké jelétko jedno. >:-[]
    anti99 - se nedivím, žes byl "posratý". Jeden můj nápad byla závěrečná scéna z Jáchyme....Našel jsem vhodné místo (sjezd k přívozu) a smočil kola Mondea v Labi. Výsledná fotka byla jalová. Zkusit zajet do Labe ještě víc jsem byl zase "posratý" já. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  20:41

Myslím, že je na čase drobná rekapitulace. ;-) Přihlášeni jsou:

Legacy - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    eliot - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    MINIak - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]

Pěkně, pánové, pěkně.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  19:35

Legacy
    To už ale fakt přeháníš, už tvoje druhá soutěžní fotka v tomto kole, ale tvoje auto zase nikde nevidím... >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.13  19:03

« Re:Přihlášení

Legacy: já bych to řekl jinak, aji v Olomoucu jezdime na kolách do Billy :-).
    To cos napsal ty je spíš jih >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…