iudex 25.03.13 14:06
« Re: Přihlašování - Březen 2013
Srandičky srandičky, ale ja som letel na hrane možností 1,6ky (a adhézie na snehu otrasných Pirelliek), nemysliac na to, že diaľničnú mám iba na Mondeu. >:-[] A teraz mi manželka zavolala, že lietadlo sa opravuje a stále trčí na letisku, takže celý ten Ken Block štýl bol zbytočný. 8-s -
iudex 25.03.13 10:59
« Re: Přihlašování - Březen 2013
Tak ja som sa pred chvíľou hral tiež na filmovú hviezdu, konkrétne na Kuriéra (Jasona Stathama): https://www.youtube.com/watch?v=kdf1Vnrr… Moja polovička totiž až na letisku zistila, že nechala doma občiansky; takže skok do auta skúšať na týchto zasnežených cestách limity Focusa i svoje. Ale zásielka bola včas doručená. :-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.03.13 10:11
« Přihlašování - Březen 2013
Ještě dnes 25.3.2013 až do 22.00 hod SEČ můžete přihlašovat své fotky do soutěže za měsíc Březen 2013. Téma je "Moje auto jako filmová hvězda". Neváhejte a nenechte si ujít příležitost zařadit se svým vítězstvím k titánům fotografie, jejichž skutečná totožnost je natolik ohromující, že musí soutěžit pod anonymními "nicky". ;-) :yes: -
white label 25.03.13 09:46
w-a, iudex
Polepy jsou vlastní výroba, na čísla jsem využil svou tiskárnu formátu A3+ a pruhy jsem koupil v drogerce, červený pruh je ze dvou pruhů elektrikářské lepící pásky pásky a modrý ze čtyř. Nejsem sice malej, ale šikovnej jo... >:-[] -
woody-alien 25.03.13 09:45
« Re: Přihlašování
iudex: V mém případě se už ani o maloměsto nejedná a být tady nepoznán je přání z říše snů. ;-) Znalost dětských filmových hitů se jeví být jako nezbytná především pro komunikaci s dcerou, která dokáže naprosto přesně citovat repliky a vyžaduje součinnost. Čili Manny, Diego, kapitán Střevo, vačičáci a spousty dalších jsou mým denním chlebem. >:D -
iudex 25.03.13 08:38
« Re: Přihlašování
woody: Ak Ťa v tom činžiaku nepoznali, to je ešte v pohode. Ale predstav si hlbokú noc a blýskanie: pozrieš von, tam mínus 5°C a v zábleskoch blesku vidíš dospelého chlapa (ktorý sa ako sused dovtedy javil celkom príčetný) v tenkom obleku pobehovať medzi foťákom na statíve a autom, divne pózujúc a mávajúc detskou plastovou pištolkou. >:D Inak tú pištolku - keďže mám dve baby a teda hračkárske zbrane sa u nás doma nevyskytujú - som si musel špeciálne pre účely fotenia kúpiť. Ale ako pozerám na labela, ten sa obetoval pre fotku snáď ešte viac, keď si musel dať vytlačiť extra nálepky; minule Wolfsburg edition a teraz Herbie. Jedine žeby mal doma tlačiareň na polepy ;-)
Inak je vidieť, že si zodpovedný tatino a poznáš všetky detské filmové hity ako Doba ľadová 1 až 4.
:-) -
woody-alien 25.03.13 07:29
« Re: Přihlašování
wl: Jj, už jsem se chytil... ;-) A ty polepy sis nechal udělat na míru nebo takové věci prostě doma skladuješ pro Strýčka Příhodu ? :-) O rozruchu na maloměstě mi můžeš vyprávět, při focení jsem se válel po zemi v dohledu jednoho činžáku, byl zrovna čas oběda a otvíralo se jedno okno za druhým. Taky slušná exhibice... >:D -
white label 24.03.13 21:16
w-a
Pravda je, že v mnoha zemích je Herbie mnohem větší fenomén, než u nás, stačí se o tom přesvědčit zadáním hesla "herbie" na googlu/obrázky. :-)
S Bondovkama to má společné to, že se taky jedná o pohádku nejen pro motoristy.
První film, kde Herbie účinkoval je už z roku 1968 a ten zatím poslední z r. 2005.
woody-alien 24.03.13 20:53
Ještě pár poznámek:
wl - já opravdu netušil, která bije, takže "vysvětlení" vítám. ;-)
Legacy - tedy nic moc. Auto tam nemáš a nápis BMW taky ne...to je nějaká konkurence mojí "vychytávce" ? :-O ;-) >:D
Kubass - máme v rodině Hanáka a dodnes jsem nepochopil, kdy používáte "okurek" a kdy "okurka". Můžeš mi to osvětlit ? Díky. ;-) Btw, musím mu stále shánět pivo Holba, jiné nepije, hánácké jelétko jedno. >:-[]
anti99 - se nedivím, žes byl "posratý". Jeden můj nápad byla závěrečná scéna z Jáchyme....Našel jsem vhodné místo (sjezd k přívozu) a smočil kola Mondea v Labi. Výsledná fotka byla jalová. Zkusit zajet do Labe ještě víc jsem byl zase "posratý" já. >:D -