Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 25.03.13 22:19
« Zahájení hlasování - Březen 2013
Tak tedy zahajuji hlasování Fotosoutěže za měsíc Březen 2013. Téma : "Moje auto jako filmová hvězda"
Přihlášeni jsou:
Legacy - [odkaz]
anti99 - [odkaz]
eliot - [odkaz]
iudex - [odkaz]
MINIak - [odkaz]
Kubass - [odkaz]
white label - [odkaz]
woody-alien - [odkaz]
Thomson93 - [odkaz]
Mates81 - [odkaz]
Hlasujeme pro první tři dle svého osobního svědomí a množství peněz došlých na náš účet na Kajmanských ostrovech. >:-[] -
woody-alien 25.03.13 22:11
« Ukončení vkládání fotek do soutěže
S menším zpožděním ale přece:
Ukončuji vkládání fotek do soutěže za měsíc Březen 2013. Díky za hojnou účast. Sumář a zahájení hlasování bude dřív než byste vyjmenovali všechny dobré vlastnosti Miloše Zemana. >:D
PS: Pravdu díš, Ronaulte, neuznáme. Fotka pěkná, ale těch "nepřístojností" je tam víc než jen tvoje bývalá super kára. ;-) Sorry. -
Mates81 25.03.13 20:37
« Re: Přihlášení fotky na březen
Takže po dvouměsíční pauze, rozšířím velký počet přihlášených fotek ;-) původně jsem měl v plánu něco složitějšího (peklo, princezny, koně >:D ), ale to počasí venku umožnilo jen nouzovku >:-[]
Takže přihlašuji svou fotku, aneb "Nikdy nepruďte řidiče Fordu" >:-[]
[odkaz] -
Thomson93 25.03.13 20:30
« Re: Taky se ještě hlásím do soutěže...
Ronault: No místo blikátka je vytisklý cár papíru a já se byl stříhat minulý týden, takže na hlavě mám paruku >:D Jo a v neposlední řadě, pěkelně malá, kožená bundička od přítelkyně >:D Takže když šel někdo kolem, tak si myslel, že se chystá pořádná TRAVESTI SHOW... -
Thomson93 25.03.13 18:51
« Taky se ještě hlásím do soutěže...
Zdravím všechny, vidím, že tento měsíc se nás sešlo celkem dost. :yes: Téma mi dalo pěkně zabrat. Asi po třech focení různých scén, kdy výsledky vypadaly dost špatně, jsem si už říkal, že na to tento měsíc vys**u >:D Dneska jsem se ale hecnul a na poslední chvilku jsem sebral nějaké rekvizity a jel vyfotit poslední sérii. Výsledek, který vypadá takhle --> [odkaz] přihlašuju do soutěže!
Pro toho, kdo by to z mojí fotky nepoznal --> [odkaz]
to woody-alien: Kéž by to tvoje druhé "pořekadlo" platilo >:D