iudex 26.03.13 10:44
« Re: Zahájení hlasování - Březen 2013
Ha, takže takto sa dnes kupujú hlasy! Žiadny bankový prevod, v dobe krachujúcich bánk a znárodňovaní vkladov sa vraciame k tovaru, banán v čokoláde a pod. >:-[]
Takže moju mienku vie v nemalej miere ovplyvniť dobrá domáca laskonka. Hlasovanie si nechám na koniec, aby stihol kuriér doraziť. >:D -
Dylan McKay 26.03.13 08:54
« Re: Zahájení hlasování - Březen 2013
Tak u tohohle kola nebudu šetřit chválou! Skvělý nápad a dokonalé fotky! Tohle se opravdu povedlo! Někdy na léto bych navrhoval téma zopakovat.
Hlasovat je teď hodně těžký, ale můj kamarád z dětství byl Herbie, a navíc mi pan fotograf zdarma podal kafe a banán v čokoládě... ;-)
1. white label
2. anti99
3. iudex
K Matesově fotce: ty jsis oholil obočí? >:D -
anti99 26.03.13 02:58
« hlasovanie
mooc kvalitne kolo a tazky vyber, takze dnes hlasujem podla hesla WL zienky " na blbosti čas a myšlenky más, ale že už třeba potřebujeme vymalovat, toho si nevšimnes " :yes: :yes: :yes: :yes: :-!
1. iudex
2. white label
3. Thomson93
4. Mates81 - vocaaaaaaap
5. Kubass, woody-alien, eliot, MINIak, Legacy -
woody-alien 25.03.13 23:14
« Re: Hlasování
Bud: Samozřejmě mohou hlasovat nezúčastnění a jsou vítáni. V novinkách jsem to pro jistotu zopakoval. ;-)
Kubass: Neboj , příspěvků bude možná víc než milion, ale snažím se seznam přihlášených opakovat tak často, aby vždy byl na aktuální stránce. :-) -
woody-alien 25.03.13 22:19
« Zahájení hlasování - Březen 2013
Tak tedy zahajuji hlasování Fotosoutěže za měsíc Březen 2013. Téma : "Moje auto jako filmová hvězda"
Přihlášeni jsou:
white label - [odkaz]
woody-alien - [odkaz]
Thomson93 - [odkaz]
Mates81 - [odkaz]
Hlasujeme pro první tři dle svého osobního svědomí a množství peněz došlých na náš účet na Kajmanských ostrovech. >:-[] -
woody-alien 25.03.13 22:11
« Ukončení vkládání fotek do soutěže
S menším zpožděním ale přece:
Ukončuji vkládání fotek do soutěže za měsíc Březen 2013. Díky za hojnou účast. Sumář a zahájení hlasování bude dřív než byste vyjmenovali všechny dobré vlastnosti Miloše Zemana. >:D
PS: Pravdu díš, Ronaulte, neuznáme. Fotka pěkná, ale těch "nepřístojností" je tam víc než jen tvoje bývalá super kára. ;-) Sorry.

Posílám ho směr východ, jen se modli, aby jel něčím rychlejším, než si jel ty ve své poslední misi, protože naše zboží nemá takovou trvanlivost, jako chemické produkty v supermarketech. >:-[] ;-)