Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 26.03.13 14:05
« Re: Hlasování v plném proudu
1. Iudex
2. anti99
3. Thomson
_______
Prvé dve miesta boli u mňa jasné, tretie by si v podstate mohli rozdeliť všetci ostatní, také kvalitné a vyrovnané toto kolo je. Musím sa však pre jedného rozhodnúť a keďže nedošli žiadne peniaze ani laskonky, čo by dokázali nakloniť misky váh slepej slečny Spravodlivosti (SSS), rozhodol som sa podľahnúť šarmu Davida Hasselhofa a udeliť jeden bod jemu. Ešte pár duchaplných poznámok:
anti - atmosféra, vynikajúci a originálny nápad, super prevedenie v (pre nás) exotickom prostredí. Čo dodať ...
eliot - škoda že som ten film, čo na neho fotka odkazuje nevidel, možno by mi tvoja fotka povedala viac. Ale aj tak kvalitná snímka s tvojim typickým rukopisom.
iudex - ja som vedel, že sa niekto z miestnych mondeistov navlečie do obleku. >:D Môžeš síce namietať, že sme ťa donútili, ale je to tak. :-) Páči sa mi Bondovská atmosféra čo z toho srší.
MINIak - Páči sa mi zladenie auta a nápisu, bohužiaľ šikmý záber je až moc šikmý, ale predpokladám, že toto bola jediná možnosť ako dostať oba objekty do záberu a spraviť ho zaujímavým.
Kubass - pekný záber, Roman Tyčka vždy pri podobnej fotke vyroní od dojatia slzu, scéna ako z filmu
white label - tomu hovorím tuning, pravdupovediac tie dva pruhy by som si tam nechal možno aj nastálo
woody-alien: pekné foto, ale myslím, že tam máš faktickú nezrovnalosť: dinosauri vyhynuli ešte pred začiatkom doby ľadovej. >:D
Thomson: Škoda že si neukázal hodinky.
Mates: Takáto maska by sa skôr hodila majiteľovi služobnej Octavie TDI. >:D -
Leg 26.03.13 13:26
« Re: OT: Movie Star
woody: parádna kára, nablýskaná, ako nová. Uži si to, lepšie to už nebude. >:D A kolesá sú super, 15 palcov je technicky aj ekonomicky akurát a vizuálne je to tiež v pohode. Som rád, že si neprepadol pokušeniu napriek (resp. kvôli) relatívne malému rozmeru obuť niečo zaujímavé za každú cenu, ako sme toho na našich cestách často svedkami. -
woody-alien 26.03.13 12:49
« Re: OT: Movie Star
wl: Byť pouze 15", vypadaj dobře. Jsem rád, že jste mi s Legacym můj dojem potvrdili. ;-)
A k hlasování - vypadá to, že tentokrát to bude dramatické až do konce. Jednoznačný favorit, zdá se, není a rozptyl hlasování mezi účastníky bude značnej. :yes: -
woody-alien 26.03.13 12:41
« Hlasování v plném proudu
Stále hlasujeme pro soutěžící v březnovém kole fotosoutěže. Je z čeho vybírat, tak se nenechte ovlivnit tristním stavem svého konta ani skutečně bleskurychle dodanými laskonkami. ;-) >:D
Přihlášeni jsou:
Legacy - [odkaz]
anti99 - [odkaz]
eliot - [odkaz]
iudex - [odkaz]
MINIak - [odkaz]
Kubass - [odkaz]
white label - [odkaz]
woody-alien - [odkaz]
Thomson93 - [odkaz]
Mates81 - [odkaz]
A mimo soutěž u příležitosti kulatin páně Ronaultova Fanouše můžete shlédnout a slovně ohodnotit toto dílko z archivu CI5. >:-[]
[odkaz] -
woody-alien 26.03.13 11:44
« Re: Zahájení hlasování - Březen 2013
wl, iudex: V tom případě coby pomocný Správce soutěže zakazuji hlasovat panu Fialovi z nejmenované hudební skupiny. Jeho hlasování by totiž vypadalo asi takto.
1. white label (mňam)
2. white label (dělaj je fakt dobrý)
3. white label (sakra, musím si skočit pro další) >:D >:-[] -
iudex 26.03.13 10:44
Ha, takže takto sa dnes kupujú hlasy! Žiadny bankový prevod, v dobe krachujúcich bánk a znárodňovaní vkladov sa vraciame k tovaru, banán v čokoláde a pod. >:-[]
Takže moju mienku vie v nemalej miere ovplyvniť dobrá domáca laskonka. Hlasovanie si nechám na koniec, aby stihol kuriér doraziť. >:D -
Dylan McKay 26.03.13 08:54
Tak u tohohle kola nebudu šetřit chválou! Skvělý nápad a dokonalé fotky! Tohle se opravdu povedlo! Někdy na léto bych navrhoval téma zopakovat.
Hlasovat je teď hodně těžký, ale můj kamarád z dětství byl Herbie, a navíc mi pan fotograf zdarma podal kafe a banán v čokoládě... ;-)
1. white label
2. anti99
3. iudex
K Matesově fotce: ty jsis oholil obočí? >:D -
anti99 26.03.13 02:58
« hlasovanie
mooc kvalitne kolo a tazky vyber, takze dnes hlasujem podla hesla WL zienky " na blbosti čas a myšlenky más, ale že už třeba potřebujeme vymalovat, toho si nevšimnes " :yes: :yes: :yes: :yes: :-!
1. iudex
2. white label
3. Thomson93
4. Mates81 - vocaaaaaaap
5. Kubass, woody-alien, eliot, MINIak, Legacy -
woody-alien 25.03.13 23:14
« Re: Hlasování
Bud: Samozřejmě mohou hlasovat nezúčastnění a jsou vítáni. V novinkách jsem to pro jistotu zopakoval. ;-)
Kubass: Neboj , příspěvků bude možná víc než milion, ale snažím se seznam přihlášených opakovat tak často, aby vždy byl na aktuální stránce. :-)

Takže od teď nejdřív "slušně" hlasovat a teprve pak budou laskonky apod.
edit - Ale aby Legacy neřekl, že jsem zaujatý k vůli jeho hlasování, tak mu také posílám laskonku, ovšem poštou a standardně, takže žádnou spěšnou, nebo křehkou, zásilku čekat nelze. >:-[] ;-)