Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.13  16:55

« Re: Hlasování v plném proudu

Hoši, po zkušenosti s Legacym (který údajně nevěděl co s třetím místem) měním systém.
    Takže od teď nejdřív "slušně" hlasovat a teprve pak budou laskonky apod.
    edit - Ale aby Legacy neřekl, že jsem zaujatý k vůli jeho hlasování, tak mu také posílám laskonku, ovšem poštou a standardně, takže žádnou spěšnou, nebo křehkou, zásilku čekat nelze. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.13  14:41

« Re: OT: Movie Star

w.a
    Jj, vypadají dobře, spíš jako 16". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.03.13  14:05

« Re: Hlasování v plném proudu

1. Iudex
    2. anti99
    3. Thomson
    _______

Prvé dve miesta boli u mňa jasné, tretie by si v podstate mohli rozdeliť všetci ostatní, také kvalitné a vyrovnané toto kolo je. Musím sa však pre jedného rozhodnúť a keďže nedošli žiadne peniaze ani laskonky, čo by dokázali nakloniť misky váh slepej slečny Spravodlivosti (SSS), rozhodol som sa podľahnúť šarmu Davida Hasselhofa a udeliť jeden bod jemu. Ešte pár duchaplných poznámok:
    anti - atmosféra, vynikajúci a originálny nápad, super prevedenie v (pre nás) exotickom prostredí. Čo dodať ...
    eliot - škoda že som ten film, čo na neho fotka odkazuje nevidel, možno by mi tvoja fotka povedala viac. Ale aj tak kvalitná snímka s tvojim typickým rukopisom.
    iudex - ja som vedel, že sa niekto z miestnych mondeistov navlečie do obleku. >:D Môžeš síce namietať, že sme ťa donútili, ale je to tak. :-) Páči sa mi Bondovská atmosféra čo z toho srší.
    MINIak - Páči sa mi zladenie auta a nápisu, bohužiaľ šikmý záber je až moc šikmý, ale predpokladám, že toto bola jediná možnosť ako dostať oba objekty do záberu a spraviť ho zaujímavým.
    Kubass - pekný záber, Roman Tyčka vždy pri podobnej fotke vyroní od dojatia slzu, scéna ako z filmu
    white label - tomu hovorím tuning, pravdupovediac tie dva pruhy by som si tam nechal možno aj nastálo
    woody-alien: pekné foto, ale myslím, že tam máš faktickú nezrovnalosť: dinosauri vyhynuli ešte pred začiatkom doby ľadovej. >:D
    Thomson: Škoda že si neukázal hodinky.
    Mates: Takáto maska by sa skôr hodila majiteľovi služobnej Octavie TDI. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.03.13  13:26

woody: parádna kára, nablýskaná, ako nová. Uži si to, lepšie to už nebude. >:D A kolesá sú super, 15 palcov je technicky aj ekonomicky akurát a vizuálne je to tiež v pohode. Som rád, že si neprepadol pokušeniu napriek (resp. kvôli) relatívne malému rozmeru obuť niečo zaujímavé za každú cenu, ako sme toho na našich cestách často svedkami.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.03.13  12:49

wl: Byť pouze 15", vypadaj dobře. Jsem rád, že jste mi s Legacym můj dojem potvrdili. ;-)

A k hlasování - vypadá to, že tentokrát to bude dramatické až do konce. Jednoznačný favorit, zdá se, není a rozptyl hlasování mezi účastníky bude značnej. :yes:
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.03.13  12:41

« Hlasování v plném proudu

Stále hlasujeme pro soutěžící v březnovém kole fotosoutěže. Je z čeho vybírat, tak se nenechte ovlivnit tristním stavem svého konta ani skutečně bleskurychle dodanými laskonkami. ;-) >:D

Přihlášeni jsou:

Legacy - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    eliot - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    MINIak - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    Thomson93 - [odkaz]
    Mates81 - [odkaz]

A mimo soutěž u příležitosti kulatin páně Ronaultova Fanouše můžete shlédnout a slovně ohodnotit toto dílko z archivu CI5. >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.13  12:38

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.13  12:33

« Re: Zahájení hlasování - Březen 2013

Chlapi, jak to tu tak sledují, tak dostat se v tomhle kole na bednu, by pro me nebylo zrovna zadarmo. Jak by asi řekla moje žena: Stojí ti to vůbec za to? :-O :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.03.13  12:27

« OT: Movie Star

Myslím, že k této fotce se i ta dávná "odrhovačka" hodí. Movie star, oh movie star, you think you are a movie, movie star.... ;-)

[odkaz]

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.03.13  11:46

iudex: Ten správnej náhled na labelovu fotku dostaneš jedině při zákusku. Kurýr zřejmě trhne rekord. ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.03.13  11:44

wl, iudex: V tom případě coby pomocný Správce soutěže zakazuji hlasovat panu Fialovi z nejmenované hudební skupiny. Jeho hlasování by totiž vypadalo asi takto.

1. white label (mňam)
    2. white label (dělaj je fakt dobrý)
    3. white label (sakra, musím si skočit pro další) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.03.13  11:19

wl: inak čím dlhšie na Tvoju fotku pozerám, tým viac sa mi páči a začínam ju oceňovať. Asi bude bodovať. >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.13  10:56

iudex
    Posílám ho směr východ, jen se modli, aby jel něčím rychlejším, než si jel ty ve své poslední misi, protože naše zboží nemá takovou trvanlivost, jako chemické produkty v supermarketech. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.03.13  10:44

Ha, takže takto sa dnes kupujú hlasy! Žiadny bankový prevod, v dobe krachujúcich bánk a znárodňovaní vkladov sa vraciame k tovaru, banán v čokoláde a pod. >:-[]
    Takže moju mienku vie v nemalej miere ovplyvniť dobrá domáca laskonka. Hlasovanie si nechám na koniec, aby stihol kuriér doraziť. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.03.13  09:25

Dylan: >:D No alspoň někdo si všimnul >:D >:-[] léto za rohem >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.03.13  08:54

Tak u tohohle kola nebudu šetřit chválou! Skvělý nápad a dokonalé fotky! Tohle se opravdu povedlo! Někdy na léto bych navrhoval téma zopakovat.

Hlasovat je teď hodně těžký, ale můj kamarád z dětství byl Herbie, a navíc mi pan fotograf zdarma podal kafe a banán v čokoládě... ;-)

1. white label
    2. anti99
    3. iudex

K Matesově fotce: ty jsis oholil obočí? >:D
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 26.03.13  02:58

« hlasovanie

mooc kvalitne kolo a tazky vyber, takze dnes hlasujem podla hesla WL zienky " na blbosti čas a myšlenky más, ale že už třeba potřebujeme vymalovat, toho si nevšimnes " :yes: :yes: :yes: :yes: :-!

1. iudex
    2. white label
    3. Thomson93

4. Mates81 - vocaaaaaaap
    5. Kubass, woody-alien, eliot, MINIak, Legacy
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  23:14

« Re: Hlasování

Bud: Samozřejmě mohou hlasovat nezúčastnění a jsou vítáni. V novinkách jsem to pro jistotu zopakoval. ;-)

Kubass: Neboj , příspěvků bude možná víc než milion, ale snažím se seznam přihlášených opakovat tak často, aby vždy byl na aktuální stránce. :-)
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 25.03.13  23:06

« Hlasování

Dneska musim hlasovat zavčas, ať to pak nemusim hledat v milionu přízpěvcích :-).
    Táááákže:
    1. MINIak
    2. iudex
    3. anti99
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 25.03.13  22:53

Jestli ještě pořád platí, že můžou hlasovat i nezůčastnění, tak:
    1. anti99
    2. Kubass
    3. woody-alien
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…