Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.03.13  21:52

« Re: Hlasovanie

woody: nedorazili, label sklamal a preto nevyhral. >:-[] Musel som si dnes spraviť chuť kúpou 24 ks balenia čokolád Guylian (a štvrtinu zožrať ešte v práci >:-[] 8-s ).
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 28.03.13  21:46

iudex: No máš pravdu, zatím stále bojuju se svou Nokií N85 >:-[] čekám na to téma, Moje auto foceno telefonem >:-[] ;-) nicméně nákup nového foťáku je stále aktuální, v podstatě už se jen doma rozhodujem, jen mezi dvouma, které tady byly doporučovány :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.13  21:46

iudex: Za ten citát z Ice Age :yes: Mondeo má prostě načechranou srst. >:D No hlavně, aby už tam byly ty letní 17".
    A čo také si predstavuješ pod pojmom "labelova fotka musela trochu zrieť" ? Hádám, že laskonky nakonec dorazily.... :-| >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.03.13  21:31

« Hlasovanie

Tak idem na to. Predovšetkým veľká pochvala všetkým zúčastneným, tak kvalitné kolo si už ani nepamätám. :yes: Hneď, ako som zbadal antiho fotku, vedel som, že pozerám na medailistu a potenciálne víťaza. Práve ním extra vysoko nasadená latka ma prinútila maximálne sa posnažiť, aby som nebol len štatistom. Ale po poradí:
    Legacy: v princípe to nie je zlé, tematicky to sedí, len v kontexte konkurencie chýba väčší impakt.
    anti: bezchybná interpretácia témy, nápoveda filmu zrejme ani nebola nutná, fotka hovorí sama, veľmi oceňujem energiu vynaloženú na jej odfotenie, vrátane trochy rizika, že Ti zhorí kára. Tiež technicky je fotka kvalitná, páči sa mi prechod od oranžových tónov zapadajúceho slnka po sýto modrú oblohu na opačnej strane, evidentne je to fotené novou zrkadlovkou so slušným dynamickým rozsahom. Ak by som mal byť hnidopich, spravil by som pri fotení krok do strany, aby si sa vyhol "zrastlici" auta a stĺpa; ale to je len drobná peha na inak dokonalej fotke a u mňa jasné prvenstvo.
    eliot: oceňujem, že si si našiel vlastný štýl, ktorý sa dá rozoznať, čo je cieľ mnohých fotografov. Spodok fotky má naozaj temnú atmosféru, len vrch prezrádza, že bol jasný deň a stmavenie je softwarové. A tematicky by som bez Tvojej nápovedy asi len tápal.
    MINIak: 500vka svojím výrazným vzhľadom je ako predurčená do filmu; vhodne si to spojil s kinom a oceňujem i detail: farebné zladenia auta a nápisu kina.
    Kubass: Tvoja fotka ma oslovila, má to atmosféru, pôsobí to nesmierne príjemne a nostalgicky, dobre si zvládol farebný posun do retro tónov. K dokonalosti tomu chýba jasnejšie prepojenie s témou.
    label: ako tradične u Teba vysoká úroveň, tematicky i technicky. Najmä oceňujem energiu vynaloženú na urobenie fotky a obetovanie vlastného dobrého mena vo vašom malom mestečku. ;-) Inak už som sa vyjadril skôr, objektív je ostrý ako britva, po technickej stránke je fotka perfektná, opakujem tiež, že fotka by si možno žiadala retro prevod/tónovanie (a myslím, že selektívna desaturácia je kóšer, minule to spravil Thomson a v minulosti i ja).
    woody: ako človek, ktorý má s deťmi napozerané všetky štyri Doby ľadové desiatky krát nemôžem neoceniť a na margo údajnej podobnosti obtlstlého mamuta a Mondea odcitujem Mannyho: "já nejsem tlustej, to dělaj Ty chlupy!". Inak dobré svetlo fotke tiež pomohlo, vyššiemu umiestneniu zabránili len extra silní súperi.
    Thomson: pobavil som sa, oceňujem tiež, že si pre fotku spravil niečo navyše a tiež išiel s vlastnou kožou na trh. Akurát bez nápovedy by som v Tebe Hasselhofa nespoznal (a to som v detstve zbieral obrázky KITTa zo žuvačiek), mal si si dať farebnejšiu košeľu a kovbojský opasok s megaprackou. >:-[] Každopádne výborná práca.
    Mates: taktiež pobavila, maska Ti sekne >:D chodiť takto po cestách naozaj, hneď sa zvýši počet on-board kamier v obave o vlastný život. Inak podľa šumu a tiež prepálenej oblohy usudzujem, že stále fotíš mobilom a kúpa nového stroja je dočasne odložená, nie?
    --------------
    Bodujem teda nasledovne:
    1. anti99
    2. white label
    3. woody alien

Ako som písal, anti to mal u mňa jasné od začiatku, labelova fotka naopak musela trochu zrieť. Silne som uvažoval ešte nad Kubassom, kvôli tematickosti ho predbehol woody, každopádne má u mňa nabudúce bod k dobru.
    Akždopádne všetkým palec hore za vydarené kolo. :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 28.03.13  20:07

« OT - nepříjemná událost

Dneska jsem na menším parkovišti přehlédl nějakou "novinku" v podobě hranolu z betonu. Auto se mnou se zvedlo jak na heveru a zůstal jsem viset :-( . Solidně jsem si zanadával, zvedl auto na zvedák, odkopal tu blbost pryč a jel vztekle dál... Auto si odvezlo jeden šrám na plastu, ale naštěstí se to dost opřelo o rám.

Zde ilustrační foto: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.13  19:23

« Re: Hlasování

Kubass
    Jak jsem psal, není "MINI" jako "mini" (třída aut menší, než třída malých vozů/subkompaktů). Takže kdyby to "mini" napsal T93 s velkým "M" taky bych ho možná upozornil na to, že to není MINI, ale F600. ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.03.13  18:45

WL: podle mě je Mini jenom jedno ;-)
    Jinak já nechtěl répat, jenom sem to chtěl uvyst na pravou míru >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 28.03.13  17:28

Kubass: Aha, promiň...to sem se sekl celkem 8-s

white label: Ano i tak se to dá podat ;-) prostě mini Fiat 600 :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.13  17:17

Kubass
    Píše mini, ne Mini a F600 je mini (velikost/třída). ;-)

Mimochodem MINIak má taky mini i když to není MINI, ale FIAT. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.03.13  17:09

Thomson93: To nejní Mini, je to Fiat 600 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.13  12:36

w-a
    Tak takový týpek na cestě fakt "potěší" a v kamionu zvlášť. :no: :no:

T93
    Na to kino dostalo město nějakou dotaci, tak snad to konečně klapne. Má z toho být multifunkční kulturní zařízení (kino, divadlo...), tak uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.13  12:09

Jsem zpět. Mondeo těch necelých 400 km vydrželo, byť jsem mu vydatně pomáhal zaříkáváním a mumláním modliteb všeho druhu. >:D Ale...už dlouho mě nikdo nerozzuřil takovým způsobem jako řidič kamionu cizí SPZ. Přiznám se, že takovou značku jsem viděl poprvé, netuším co to bylo za národnost. Každopádně mi celou cestu z Lovosic schválně bránil v předjetí jak mohl, sám předjížděl ostatní kamióny,přestože mu to značky zakazují - a pochopitelně mu takové předjetí trvalo celou věčnost. A když se mi ho pak konečně povedlo předjet, v Ústí na povolené 50, kde já jel 60 tacho, se na mě zezadu natlačil, problikával mě a nakonec se i pokusil o předjetí, kterým mě vysloveně ohrožoval. To už jsem na něj začal troubit a snažil se mu z okýnka naznačit něco o klidu (žádnej fakáč), no tak mi pustil zezadu dálkový nastálo. Idiot jeden.... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 28.03.13  11:25

1. iudex
    2. white label
    3. anti99
    ------------------
    Měl jsem tento měsíc co dělat, abych stanovil pořadí prvních tří, takže ostatní už určovat nebudu ;-)

iudex: Líbí se mi nasvícení scény a obecně provedení. Tvoje Mondeo na fotce vypadá víc jako "bondcar" než ve filmu :-!

white label: Oceňuju práci s polepy. Prvně jsem si myslel, že sis nechal někde polepit auto jen kvůli fotosoutěži :-) . Herbie jako filmová hvězda byl určitě výborný nápad.
    P.S. Nečekal jsem, že se zde dozvím o novinkách v našem městě >:D . O rekonstrukci kina jsem slyšel poprvé a jsem rád, že se s ním konečně něco chystá dělat ;-)

anti99: Krásná Emerická atmosféra a přesný čas/počasí k focení.
    P.S. Jak se mi americké verze aut nelíbí, tak tvoje Mazda 6 je fakt pěkná :yes:

woody-alien: Zajímavé spojení auta s Dobou ledovou. Ono Mondeo je trošku "mamut" ve svojí třídě >:D

MINIak: Už to tu sice bylo psané, ale taky se mi líbí sladění nápisu s autem, které mimochodem vypadá jako by právě sjelo z výrobní linky :yes:

Kubass: Krásné staré mini a západ slunce - pěkná plakátovka.

Legacy: Klíček je sice pěkný, ale ta hvězda už tolik ne. Mohl sis dát trochu víc práce s přímým vyfocením a orezáním nepěkných okrajů.

Mates 81: Chybí mi trochu spojení s autem, ale jinak maska a kudla dobrá.

eliot: Přiznám se, že to nechápu ;-\ asi sem takový film neviděl. :*) Ale i tak na mě fotka působí dost tmavě. Přesně na takové fotce by vyniklo HDR.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.03.13  10:06

1. iudex
    2. woody
    3. thomson 93

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.13  00:17

« Re: SSS

w-a
    Já měl loni problém "jen" s osobákem, ale i to mi stačilo, navíc jsem si nemohl kopnout ani do toho "parchanta" co ujel (někam do lesa), ani do jeho pneu. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.13  00:12

Mates81
    Tak to mně se podstatně víc líbí tahle iudexem upravená verze:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.13  00:07

iudex
    Na poštu zatím čekáš marně, zřejmě si přehlídl mou včerejší (26.3., 16:55) reakci, cituji:
    "Hoši, po zkušenosti s Legacym (který údajně nevěděl co s třetím místem) měním systém. Takže od teď nejdřív "slušně" hlasovat a teprve pak budou laskonky apod." ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.03.13  23:05

Tak, pomalu se blížíme do finále. Už jen necelých 23 hodin a dozvíme se jméno vítěze. Ale zatím můžete pořadí ještě ovlivnit svým hlasováním. O vaši přízeň se ucházejí :

Legacy - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    eliot - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    MINIak - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    Thomson93 - [odkaz]
    Mates81 - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 27.03.13  23:01

Minulý víned jsem měl tu čest, cestovat s ČD, a docela to ušlo, takže žádný stres >:-[] >:D no a na druhou stranu, někdy to jet prostě musí >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.03.13  22:57

iudex: no já už jsem se do statistik zapsal, tak doufám, že to mám vybraný. Asi nikdy nezapomenu, jak jsem v šoku vztekle okopával kola toho kamiónu. :-|

Zítra brzo ráno vyrážím na dlouhou cestu, takže raději ještě teď sem hodím hlasovací seznam. Znáte to, cesta tam je jasně daná, ale jedu Mondeem a nevím, kdy mi pojede vlak zpátky. :-O >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…