Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 29.03.13  09:33

« výsledky

Sakra, zase sem poslední, se mi nějak nedaří poslední dobou 8-s
  • 00 Reagovat !

foto HugoBoss93

HugoBoss93 29.03.13  03:07

« hlasovanie?

zdravím, som tu nový, prosím vás ako sa hlasuje v tejto súťaži? a ako sa do nej prihlasuje? ďakujem za odpovede
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 29.03.13  02:43

« Re: Fotosoutěž Březen 2013 - Výsledky

gratulacia vitazovy :yes: a gratulacia aj kvalitnej zostave tento mesiac. Velmi vyrovnane kolo od vsetkych. :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.13  00:09

« Re: Omluva za pozdí komentář, ale lépe pozdě, než nikdy...

iudex
    Jj, díky... a co říkáš na můj opožděný komentář ke tvému výtvoru?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.03.13  23:43

wl: išlo hlavne o pokračovanie tej scény, ktorú si dal; celé je to tu: [odkaz] od cca. 3 minúty a hlavná pointa 3:55 min. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.13  23:40

w-a
    Viděl si jak se Herbie stavěl hezky na zadní, to si už Golf I GTI s FWD a motorem vpředu dovolit nemohl, leda při couvání. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.13  23:34

Tady jsem taky něco našel k tomu filmu:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.13  23:31

wl: Už jsem se dovzdělal...[odkaz] >:D :yes:

Jj, nasadím mamutovi slušivé botičky... >:-[] Ten to případně nějak zvládne, spíš jsem zvědavej jestli si trochu nezadriftuju s hájedničkou... :-O ;-)

Já s tím počítám... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.13  23:24

w-a
    DeLorean znám dobře, ale ten film si teď nějak nevybavuji , takže se za svou neznalost omlouvám :*)
    Ale někdo zase netuší, kdo/co je to Herbie, takže to si nevybereš, jeden zanedbaný hned v dětství a druhý pro změnu v období dospívání... >:-[]
    A to chceš už přezouvat i "mamuta"? :-O >:D
    Jaro je tady (aspoň podle kalendáře), tak bys měl pomalu plánovat tu odkládanou návštěvu, ať to nakonec nedopadne jako minulý rok. 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.13  23:17

wl: A ještě něco - antiho fotka je inspirována trilogií Back To The Future, která byla velkou propagací propadáku jménem DeLorean. Ve filmu se jednalo vlastně o stroj času, na displeji se nastavilo datum a po dosažení určité rychlosti (86 mil/h) se DeLorean přesunul v čase a na silnici zbyly jenom ohnivé čáry. Hlavní roli hrál Michael J.Fox, známý např. ze sitcomu Všichni starostovi muži. Osobně si ho pro roli vybral Spielberg a dokonce na něj čekal s natáčením, když byl Fox zaneprázdněn natáčením jiného filmu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.13  23:04

wl: Já ženě pro jistotu slíbil všechno... >:-[] , ale tak hlavně má novej auťák, ne ? ;-) V sobotu si ho jdem převzít.

A k tomu jaru. Dneska ráno, když jsem vyjížděl, tak sněžilo. Silnice byly v pohodě, i když levej pruh na D8 byl sněhem zúženej...každopádně já už na to kašlu. O víkendu umyju auta a přezouvám. Ať si je déšť, ať si je mráz.... >:-[] Snad to jaro přivolám.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.13  22:53

w-a
    >:-[] Doma už to trošku žehlím, dnes jsem dokonce sundal záclony a už zítra je snad i pověsím zpět. A to malováním už jsem pochopitelně slíbil, teda až konečně přijde to očekávané jaro. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.13  22:49

Gratuluji vítězům (zvlášť první dva byli opravdu skvělí, od začátku jsem věděl, že tentokrát budu bojovat maximálně "jen" o bronz), ale vlastně všem, kteří se zasloužili o tohle skvělé kolo...
    Jen tak dál!!! :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.13  22:40

« Omluva za pozdí komentář, ale lépe pozdě, než nikdy...

Legacy - dobrý nápad i využití momentální situace, škoda, že zrovna kachle Rogera je v tak neutěšeném stavu... , jinak si neodpustím poznámku, že asi vidím první fotku 1er, kde mi designově nevadí vůbec nic. >:D ;-)
    anti99 - trefa do černého, atmosféra vyzařující z fotky by se dala krájet, krásné světlo...moc se mi líbí i ty malé billboardy pravidelně rozmístěné kolem cesty. Téma splněno na 99,9% (nevím, který konkrétní film to přesně vyjadřuje, ale různých podobných asi bude dost.) Trošku škoda té "střešní antény" pro příjem TV (sloup el. vedení), ale to je jen prkotina. První dvě místa jsem měl vybrané hned, těžší už ale bylo určit jejich pořadí, tentokrát stříbro, ale i tak - skvělá práce. :yes:
    eliot - tvůj tradiční tmavší styl mě osobně nevadí (lepší směrem k tmavšímu extrému, než naopak), ale tady už mi to přijde (ve spodní části) na hraně. Fotka má prostorovou hloubku, bohužel téma tam prakticky nevidím.
    iudex - asi by stačilo prostě napsat, že je to tentokrát na zlato. Mondeu i tobě ta tma nesmírně sluší >:-[] ke tvé úrovni vizuální dokonalosti (to bude asi tím, že jsi braný zezadu) Mondeu chybí jen letní pneu a elektrony. Jako jeden z mála jsi téma splnil do puntíku, a to přesto, že jen na 007 %. Líbí se mi světlo i tma a s tím související konverze do BW , která vyšla výborně, téměř až "analogově". Povedné je i to zachycení "pohybu" Bonda, celé to působí dost přirozeně, možná ti to ztuhnutí mrazem paradoxně pomohlo v tom, že Bond není rozmazaný. >:D :yes:
    MINIak - asi bych jen opakoval, co tu bylo už několikrát napsáno, barevně hezky sladěno, šikmá kompozice kterou normálně nemusím mi tady překvapivě nepřekáží. Zřejmě to bude před poměrně mladým libereckým Cinestarem. Jen tématicky je to trochu málo.
    Kubass - Tvůj typický rukopis, který mám rád, téma tam ale konkrétně nevidím. Že by snad Slunce, seno, jahody...? ;-)
    woody - Dvě coly, dva mamuti a jedna krysoveverka, skvělá filmová sestava! >:-[] :yes:
    Téma splněno a hezky nafoceno, je to "jenom" bronz, ale při této konkurenci...
    Thomson93 - výborný nápad! Navíc vidět (u školního statku) chundelatého křížence "Dojla a Haslhófa", to by snad dojalo i Srstku s Kubišovou. >:D Škoda, že se ti ten pruh papíru (který jinka výborně imituje známá světla) nepodařilo nalepit rovně, nebo si aspoň nefotil více z úhlu, kde by ta nerovnost nebyla tak vidět. Téma si ale splnil výborně, což se některým jiným tak dobře nepodařilo.
    Mates81- místní bavič opět zabodoval, čert vem šum na obloze i fakt, že auto tady hlavní roli nehraje, a to nejen jako ve filmu. >:-[]
    Jinak děkuji všem za účast, jak za kvantitu tak hlavně za kvalitu. Téma nebylo vůbec lehké, bylo poměrně velmi úzce specifikované, např. téma: "Moje auto a film" by bylo podstatně volnější. O to víc potěší hojnější a kvalitní účast. :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.13  22:32

iudex: Užij si to, možná tě pak (a třeba i labela nebo mě) čeká něco takového:

Mojí ženě leze krkem
    že jsem věčně před notebookem
    Říkám: Drahá, Carpe Diem
    zejtra to snad vymalujem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.03.13  22:18

Ďakujem všetkým za body a víťazstvo! Cením si to, najmä v tunajšej silnej konkurencii. Blahoželám súperom na bedni, i ostatným kolegom. A ďakujem woodymu za inšpiráciu, Bond bol jeho nápad. Ale ušiť si tému pre seba tiež pomôže. >:-[] Tak a teraz si idem užiť svojich 15 minút slávy. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 28.03.13  22:15

Gratulace pro iudexe :yes: a ostatní "bedňáky" ;-) velkou pochvalu si zaslouží všichni zúčastnění :yes:

Doufám, v nějaké zajímavé téma :yes:
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.13  22:06

« Fotosoutěž Březen 2013 - Výsledky

Dovoluji si Vám představit úspěšné účastníky březnového, a velmi povedeného, kola fotosoutěže.

1. iudex - 24 bodů
    2. anti99 - 20 bodů
    3. white label - 13 bodů

woody-alien - 7 bodů
    Thomson93 - 3 body
    MINIak - 3 body
    Kubass - 2 body

Velká gratulace vítězi i jeho zdatným soupeřům. Kdyby to tak (kvantita i kvalita) bylo i nadále, vůbec bych se nezlobil. :-)

A premiérově dnes na počest vítěze zazní i slavnostní song. :yes:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.13  22:00

« Ukončení hlasování

Ták, ukončuji hlasování. Výsledky budou v cuku-letu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.13  21:57

« Re: Hlasovanie

iudex: No, soudě podle tvé siluety si to můžeš dovolit....zatím. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…