Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 31.03.13 20:38
« Re: Sněhové zpravodajství
U nás na SEVERU sice momentálně sníh padá, ale tak málo, že ani na silnici není pouhým okem viditelný. ;-) Popravdě, klidně si ho tam nechte. Jsem na to slovo už tak alergický, že když jsem v nabídce jednoho velkoobchodu četl "vanilkový sníh", okamžitě jsem jim vypověděl smlouvu. 8-s >:-[] -
woody-alien 31.03.13 10:29
« Re: Nové téma
wl: Však já ti tvé zásluhy neupírám, ale trochu se pochválit musím. >:D Na netu vidím, že jste zavalení sněhem - a u nás je 8 stupňů nad nulou a sucho, že by Sahara mohla závidět. Asi se půjdu projet a sehnat někoho/něco co bych mohl použít pro nové téma. Těžko se mi ale bude shánět, velmi těžko.... >:-[] -
white label 31.03.13 00:07
w-a
No, máš to pěkně naleštěné, leskne se to jak psí kulky! >:-[] :yes: :yes:
edit: Teď vidím, žes ty "psí kulky" použil už přede mnou... :*) >:D
Barvu sis na Mondeo vybral sám, ale možná si vzpomínáš, že jsem tě v této volbě také jasně podpořil. :-) -
woody-alien 30.03.13 21:16
iudex: Když u téma máte, tak šup s ním do SZ. ;-)
Nj, měl jsem vyhrazenej čas na přezouvání, tak jsem aspoň důkladně umyl Mondeo. Když bylo hotovo a auto se blýskalo s prominutím jak psí kulky >:D , hlásili v rádiu, že zítra má napadnout 20 cm mokrýho sněhu. Co jiného mi zbývalo než si zanotovat "Jen pro ten dnešní den stojí za to žít...." >:-[]
Jj, barva je to zajímavá, však jsem si ji vybral sám a nikdo mi do toho nežvanil. Jako třeba u sviště. ;-) Je pravda, že Parkside Green není narozdíl od Lunar Sky téměř vidět. Ale nedávno jsem ji viděl na S-Maxu a nebylo to vůbec ono. Mondeo je Mondeo, ať si pasátníci, akordeoni, laguňáci nebo dokonce í-čtyřicátníci říkaj co chtěj. Bond si jen tak do něčeho nesedne. >:-[] -
iudex 30.03.13 20:11
woody: téma už je a je od počasia nezávislá. ;-)
A si neskutočný optimista s tým umývaním a privolávaním jari, keď veríš, že auto Ti vydrží čisté viac, ako jednu cestu; ja som dva týždne dozadu zobral auto do umývačky s tým, že už je po zime, tak poriadne vystriekam podvozok, dám najdrahší program... a skončí to snehovou kalamitou a uzavretými cestami. >:-[] Takže teraz tú soľ z karosérie zmyjem najskôr v máji (květnu). A ostatne i mäso sa konzervuje soľou, tak by to mohlo platiť aj pri aute. >:-[]
Každopádne Tvoje Mondeo vyzerá naleštené super, vtedy vynikne netradičný a zaujímavý odtieň (svišť samozrejme ako voňavka vyzerá skvele tiež). Pri dnešnej ceste nás predbehlo auto a moja manželka poznamenala: "aké pekné auto, čo to je?" Bolo to Mondeo. Niet nad dobrú voľbu. >:D >:-[] -
woody-alien 30.03.13 17:37
« Nové téma
Zítra je poslední den v měsíci - jsem zvědav, jestli úspěšní z březnového kola už vymýšlejí nové téma. Zřejmě by nebylo od věci něco zimního - Moje auto a sněhová peřina, Moje auto a namrzlá silnice nebo Moje auto a sůl nad zlato. >:D :-O 8-s
Dnes ale bylo počasí obstojné, takže Swift dorazil čisťounkej a když už jsem nepřezouval, tak alespoň proběhla důkladná očista - tedy Mondea. Nejlepší "česká" dodávka musí počkat. ;-)
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] -
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 29.03.13 22:16
« Výsledky Fotosoutěže - Březen 2013
Dodávám úplný seznam účastníků. ;-)
1. iudex - 24 bodů
2. anti99 - 20 bodů
3. white label - 13 bodů
woody-alien - 7 bodů
Thomson93 - 3 body
MINIak - 3 body
Kubass - 2 body
eliot - 0 bodů
Mates81 - 0 bodů
Legacy - 0 bodů

Ad ix20... nezabránil jsem tomu a máme už v rodině druhou. Tentokrát dokonce 1,4 na LPG... pravda, možná jsem tomu pomohl, protože jsem strýce o možnosti mít LPG do ix20 asi taky přesvědčil o vhodnosti jeho výběru, ačkoliv jsem se mu snažil na jeho požadavek vyššího posazu spíše vnutit Jazz nebo i 308, marně... 8-s
Nicméně vtipná byla jeho prezentace BT handsfree. Šel jsem kolem ke svému autu a asi chtěl zamachrovat, že jeho auto umí telofenovat a volal tetě, ta ho hned poslala do Tesca pro máslo, což on nechtěl a byla z toho veřejná hádka div ne i pro sousedy >:D Inu, machrovat se nemá >:D