Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.13  17:34

« Re: Nové téma - Duben 2013

Legacy: Ne, to opravdu není moje ;-) , a řekl bych podle chybějících SPZ, že mu není vůbec nic...

Taky jsem se podobně na tématem zamýšlel a marně hledal odpovídající konkurenci - až mi to docvaklo. Co je jediná konkurence Fordů podle už téměř zlidovělého rčení ? [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.04.13  16:53

Inak téma dobrá, ale ja sa cítim byť v nevýhode, pretože moje auto akosi nemá konkurenciu, a to ani subjektívne (proste najlepšie auto na svete) ani objektívne (alebo poznáte nejaký kompaktný 5-dverový hatchback s radovým atmosférickým šesťvalcom uloženým pozdĺžne a poháňajúcim zadnú nápravu?). >:D no nič, zasa to budem musieť uchopiť svojsky a to znamená pre mňa jediné - opäť nula bodov. :-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.04.13  16:36

Woody: horeuvedená fotka by dobre zapadala do témy moje auto a každodenná realita, každopádne tak či tak je to hodne mrzuté. A nič na tom nezmení fakt, že tento moment tu bol mnohokrát predpovedaný. Čo sa mu chudákovi stalo? 8-s

Edit: tak som sa zakukal bližšie a vidím že to asi nebude tvoje auto. Čo je dobre ...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.13  09:45

wl: Tohle téma se dá opravdu uchopit různě. A někdy ho za vás uchopí osud. :'-( ;-) >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.13  08:56

wl: Kupodivu má Ronault pravdu. ;-) Možná sis všiml, že se pokouším vždy vybrat fotku k tématu (např.předchozí Fantomasův citrón) a tahle fotka FoST vs. MRS vs. GTI mi přišla jako typický příklad. Pravda ale je, že jsem měl dlouho cukání dát tam tohle[odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.13  01:33

Tak určitě..., woody jako velký příznivec designu trojkového Focusu. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.04.13  01:11

Takže mi je jasná ta fotka na titulce fotosoutěže, evidentně ji vybíral woody >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.13  01:08

Dovolil bych si jen doplnit, že téma je tentokrát "širší", než v kole minulém a můžete jej uchopit různě. Pro někoho může být konkurence třeba sousedovo auto, nebo auto stejné značky/typu, jen o generaci mladší/starší apod. Nebo zdejší diskusní klasika: VW vs Ford vs Renault atd. atd. Takže hodně štěstí a lepší počasí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 01.04.13  00:55

« Nové téma - Duben 2013

Bylo dohodnuto nové téma pro Duben 2013. "MOJE AUTO A KONKURENCE". takže můžete začít přemýšlet a fotit. Přihlašování začíná už 15.4. To už by mělo být jaro, nebo ne ? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.13  00:35

« Re: Sněhové zpravodajství

Ron
    Už nepij, ty WL. >:D

Dneska to byla fuckt pakárna s tím sněhem, těžký, mokrý a bylo z a pár hodin všude plno. Něco podobného jsem zatím na Velikonoce nezažil (a že už jsem jich pár zažil) a doufám, že brzo ani nezažiju. :-O 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.03.13  22:07

WL: Ano, to je on... Fabia měla pro něj a jeho kolena nízký posaz, potřeboval se prostě někam vyhoupnout. A taky podle mě chtěla teta něco nového, vedle našeho Pažouta vypadala Fabka moc nezajímavě... >:D
    Nicméně koupil Fabku za skoro 300t a po 4 letech prodal se 60 tkm za 105 t Kč... trochu drahé přesednutí výše...

Jo, Handsfree je prevít, proto je někdy lepší přijít o body než o klidné manželství >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.13  21:46

Ron: >:D Já jsem se z počátku divil, proč můj švagr vždycky v S-Maxu hlasitej hovor s kamarádem začínal tak, že mu hned skočil do řeči a zařval : "Čau Patriku, jedem teď v autě s Katkou (manželka) a dětma na nákup, chtěl jsi něco důležitýho ?" >:-[]
    Vysoká rozvodovost může mít příčinu i v téhle moderní technice. ;-)

A to je ten strýc s Fábií a odřenými prahy ? Když to tak půjde dál, budem Golfa, Octavii nebo Mondeo na silnici považovat za událost.... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.03.13  21:34

WA: No jo, zase jsme to za ty čecháčky odnesli my Moraváci, jako vždycky! 8-s >:D

Ad ix20... nezabránil jsem tomu a máme už v rodině druhou. Tentokrát dokonce 1,4 na LPG... pravda, možná jsem tomu pomohl, protože jsem strýce o možnosti mít LPG do ix20 asi taky přesvědčil o vhodnosti jeho výběru, ačkoliv jsem se mu snažil na jeho požadavek vyššího posazu spíše vnutit Jazz nebo i 308, marně... 8-s
    Nicméně vtipná byla jeho prezentace BT handsfree. Šel jsem kolem ke svému autu a asi chtěl zamachrovat, že jeho auto umí telofenovat a volal tetě, ta ho hned poslala do Tesca pro máslo, což on nechtěl a byla z toho veřejná hádka div ne i pro sousedy >:D Inu, machrovat se nemá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.13  20:46

A jen tak na okraj. Bratr se taky včera nechal strhnout a vypucoval nejlepší české MPV. >:D [odkaz]
    A tuhle fotku jsem mu udělal naschvál.J.Lo bledne závistí.... >:-[] :-O [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.13  20:38

U nás na SEVERU sice momentálně sníh padá, ale tak málo, že ani na silnici není pouhým okem viditelný. ;-) Popravdě, klidně si ho tam nechte. Jsem na to slovo už tak alergický, že když jsem v nabídce jednoho velkoobchodu četl "vanilkový sníh", okamžitě jsem jim vypověděl smlouvu. 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 31.03.13  19:30

Z Kroměřížska hlásím naprosto stejné podmínky >:-[] >:D

Meteorologové měli pravdu, když na začátku zimy, předpovídali bílé svátky >:D >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.03.13  19:12

« Sněhové zpravodajství

Hlásím, že se vracím z dvouhodinového odhazování asi 40 cm čerstvě napadlého sněhu, mezitím jsem stihl vyprostit i zapadlý traktor a silnice vypadají nesjízdně...

VESELÉ VELIKONOCE PŘEJI >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.13  13:08

« Re: Nové téma

w-a
    Tak to počasí vám tam dneska závidím, ještě včera večer tu bylo sucho taky. 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.13  10:29

« Re: Nové téma

wl: Však já ti tvé zásluhy neupírám, ale trochu se pochválit musím. >:D Na netu vidím, že jste zavalení sněhem - a u nás je 8 stupňů nad nulou a sucho, že by Sahara mohla závidět. Asi se půjdu projet a sehnat někoho/něco co bych mohl použít pro nové téma. Těžko se mi ale bude shánět, velmi těžko.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.03.13  08:30

« Re: Výsledky Fotosoutěže - Březen 2013

Gratulace vítězi! Pořadí prvních 3 je opačným pořadím mého hlasování. Bylo to zatím asi nejlépe splněné téma. :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…