Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 01.04.13 16:53
« Re: Nové téma - Duben 2013
Inak téma dobrá, ale ja sa cítim byť v nevýhode, pretože moje auto akosi nemá konkurenciu, a to ani subjektívne (proste najlepšie auto na svete) ani objektívne (alebo poznáte nejaký kompaktný 5-dverový hatchback s radovým atmosférickým šesťvalcom uloženým pozdĺžne a poháňajúcim zadnú nápravu?). >:D no nič, zasa to budem musieť uchopiť svojsky a to znamená pre mňa jediné - opäť nula bodov. :-( >:D -
Leg 01.04.13 16:36
Woody: horeuvedená fotka by dobre zapadala do témy moje auto a každodenná realita, každopádne tak či tak je to hodne mrzuté. A nič na tom nezmení fakt, že tento moment tu bol mnohokrát predpovedaný. Čo sa mu chudákovi stalo? 8-s
Edit: tak som sa zakukal bližšie a vidím že to asi nebude tvoje auto. Čo je dobre ... -
woody-alien 01.04.13 08:56
wl: Kupodivu má Ronault pravdu. ;-) Možná sis všiml, že se pokouším vždy vybrat fotku k tématu (např.předchozí Fantomasův citrón) a tahle fotka FoST vs. MRS vs. GTI mi přišla jako typický příklad. Pravda ale je, že jsem měl dlouho cukání dát tam tohle[odkaz] :-) -
white label 01.04.13 01:08
Dovolil bych si jen doplnit, že téma je tentokrát "širší", než v kole minulém a můžete jej uchopit různě. Pro někoho může být konkurence třeba sousedovo auto, nebo auto stejné značky/typu, jen o generaci mladší/starší apod. Nebo zdejší diskusní klasika: VW vs Ford vs Renault atd. atd. Takže hodně štěstí a lepší počasí... ;-) -
white label 01.04.13 00:35
« Re: Sněhové zpravodajství
Ron
Už nepij, ty WL. >:D
Dneska to byla fuckt pakárna s tím sněhem, těžký, mokrý a bylo z a pár hodin všude plno. Něco podobného jsem zatím na Velikonoce nezažil (a že už jsem jich pár zažil) a doufám, že brzo ani nezažiju. :-O 8-s -
Ronault. 31.03.13 22:07
WL: Ano, to je on... Fabia měla pro něj a jeho kolena nízký posaz, potřeboval se prostě někam vyhoupnout. A taky podle mě chtěla teta něco nového, vedle našeho Pažouta vypadala Fabka moc nezajímavě... >:D
Nicméně koupil Fabku za skoro 300t a po 4 letech prodal se 60 tkm za 105 t Kč... trochu drahé přesednutí výše...
Jo, Handsfree je prevít, proto je někdy lepší přijít o body než o klidné manželství >:D -
woody-alien 31.03.13 21:46
Ron: >:D Já jsem se z počátku divil, proč můj švagr vždycky v S-Maxu hlasitej hovor s kamarádem začínal tak, že mu hned skočil do řeči a zařval : "Čau Patriku, jedem teď v autě s Katkou (manželka) a dětma na nákup, chtěl jsi něco důležitýho ?" >:-[]
Vysoká rozvodovost může mít příčinu i v téhle moderní technice. ;-)
A to je ten strýc s Fábií a odřenými prahy ? Když to tak půjde dál, budem Golfa, Octavii nebo Mondeo na silnici považovat za událost.... 8-s >:D -
Ronault. 31.03.13 21:34
WA: No jo, zase jsme to za ty čecháčky odnesli my Moraváci, jako vždycky! 8-s >:D
Ad ix20... nezabránil jsem tomu a máme už v rodině druhou. Tentokrát dokonce 1,4 na LPG... pravda, možná jsem tomu pomohl, protože jsem strýce o možnosti mít LPG do ix20 asi taky přesvědčil o vhodnosti jeho výběru, ačkoliv jsem se mu snažil na jeho požadavek vyššího posazu spíše vnutit Jazz nebo i 308, marně... 8-s
Nicméně vtipná byla jeho prezentace BT handsfree. Šel jsem kolem ke svému autu a asi chtěl zamachrovat, že jeho auto umí telofenovat a volal tetě, ta ho hned poslala do Tesca pro máslo, což on nechtěl a byla z toho veřejná hádka div ne i pro sousedy >:D Inu, machrovat se nemá >:D -
woody-alien 31.03.13 20:38
U nás na SEVERU sice momentálně sníh padá, ale tak málo, že ani na silnici není pouhým okem viditelný. ;-) Popravdě, klidně si ho tam nechte. Jsem na to slovo už tak alergický, že když jsem v nabídce jednoho velkoobchodu četl "vanilkový sníh", okamžitě jsem jim vypověděl smlouvu. 8-s >:-[] -
woody-alien 31.03.13 10:29
« Re: Nové téma
wl: Však já ti tvé zásluhy neupírám, ale trochu se pochválit musím. >:D Na netu vidím, že jste zavalení sněhem - a u nás je 8 stupňů nad nulou a sucho, že by Sahara mohla závidět. Asi se půjdu projet a sehnat někoho/něco co bych mohl použít pro nové téma. Těžko se mi ale bude shánět, velmi těžko.... >:-[]

Taky jsem se podobně na tématem zamýšlel a marně hledal odpovídající konkurenci - až mi to docvaklo. Co je jediná konkurence Fordů podle už téměř zlidovělého rčení ? [odkaz] >:D