Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 02.04.13 09:20
« Re: Nové téma - Duben 2013
WL: :yes: presne tak, treba myslieť pozitívne, sám klasik Monty Phyton vravieval: [odkaz] (dokonca príhodne na veľkú noc). U nás na juhu sa tých pár cm pomaly premieňalo na tečúcu riavu v lepšom prípade vody, v horšom blata. ;-\ :-)
Len si nie som úplne istý tou jarou, dúfam, že hneď po roztopení snehu neudrú tridsiatky ... :-) -
white label 01.04.13 21:55
w-a
Po tom půl metru (bez přehánění) těžkého/mokrého sněhu, co u nás napadl běhen "chvilky" včera, mě nějakých naprosto zanedbatelných 20 cm nemůže vůbec rozházet, nebydlím totiž u Muzea, natož dole na Můstku... >:-[]
Včera jsem z toho byl rozladěný, ale dnes tu bylo krásně. Vzali jsem sáňky a jeli přes park s malou do muzea na Velikonoční (počasí bylo spíš Vánoční) jarmark. Slunko svítilo, všude nádherné vysoké bílé čepice sněhu, no fakt nádhera. Místo sněhuláků jsem si uváleli zajíce a velké bílé sněhové kraslice. Prostě Velikonoce na které jen tak nezapomeneme. Měli jsem návštěvu z Blavy a ti z toho byli úplně nadšeni. Velká výhoda teď je, že u nás už ten sníh jen rozhrnují, ale ničím nesypou, takže je všude krásně čisto a bílo a jezdit autem je v čistém sněhu taky docela zábava.
Další potvrzení známého faktu, že i zlo nakonec může být k něčemu dobré. A ještě si (jako bonus) budeme více vážit skutečného jara, které přijde asi tak od půlky apríla. ;-) :-) -
woody-alien 01.04.13 17:34
Legacy: Ne, to opravdu není moje ;-) , a řekl bych podle chybějících SPZ, že mu není vůbec nic...
Taky jsem se podobně na tématem zamýšlel a marně hledal odpovídající konkurenci - až mi to docvaklo. Co je jediná konkurence Fordů podle už téměř zlidovělého rčení ? [odkaz] >:D -
Leg 01.04.13 16:53
Inak téma dobrá, ale ja sa cítim byť v nevýhode, pretože moje auto akosi nemá konkurenciu, a to ani subjektívne (proste najlepšie auto na svete) ani objektívne (alebo poznáte nejaký kompaktný 5-dverový hatchback s radovým atmosférickým šesťvalcom uloženým pozdĺžne a poháňajúcim zadnú nápravu?). >:D no nič, zasa to budem musieť uchopiť svojsky a to znamená pre mňa jediné - opäť nula bodov. :-( >:D -
Leg 01.04.13 16:36
Woody: horeuvedená fotka by dobre zapadala do témy moje auto a každodenná realita, každopádne tak či tak je to hodne mrzuté. A nič na tom nezmení fakt, že tento moment tu bol mnohokrát predpovedaný. Čo sa mu chudákovi stalo? 8-s
Edit: tak som sa zakukal bližšie a vidím že to asi nebude tvoje auto. Čo je dobre ... -
woody-alien 01.04.13 08:56
wl: Kupodivu má Ronault pravdu. ;-) Možná sis všiml, že se pokouším vždy vybrat fotku k tématu (např.předchozí Fantomasův citrón) a tahle fotka FoST vs. MRS vs. GTI mi přišla jako typický příklad. Pravda ale je, že jsem měl dlouho cukání dát tam tohle[odkaz] :-) -
white label 01.04.13 01:08
Dovolil bych si jen doplnit, že téma je tentokrát "širší", než v kole minulém a můžete jej uchopit různě. Pro někoho může být konkurence třeba sousedovo auto, nebo auto stejné značky/typu, jen o generaci mladší/starší apod. Nebo zdejší diskusní klasika: VW vs Ford vs Renault atd. atd. Takže hodně štěstí a lepší počasí... ;-) -
white label 01.04.13 00:35
« Re: Sněhové zpravodajství
Ron
Už nepij, ty WL. >:D
Dneska to byla fuckt pakárna s tím sněhem, těžký, mokrý a bylo z a pár hodin všude plno. Něco podobného jsem zatím na Velikonoce nezažil (a že už jsem jich pár zažil) a doufám, že brzo ani nezažiju. :-O 8-s -
Ronault. 31.03.13 22:07
WL: Ano, to je on... Fabia měla pro něj a jeho kolena nízký posaz, potřeboval se prostě někam vyhoupnout. A taky podle mě chtěla teta něco nového, vedle našeho Pažouta vypadala Fabka moc nezajímavě... >:D
Nicméně koupil Fabku za skoro 300t a po 4 letech prodal se 60 tkm za 105 t Kč... trochu drahé přesednutí výše...
Jo, Handsfree je prevít, proto je někdy lepší přijít o body než o klidné manželství >:D -
woody-alien 31.03.13 21:46
Ron: >:D Já jsem se z počátku divil, proč můj švagr vždycky v S-Maxu hlasitej hovor s kamarádem začínal tak, že mu hned skočil do řeči a zařval : "Čau Patriku, jedem teď v autě s Katkou (manželka) a dětma na nákup, chtěl jsi něco důležitýho ?" >:-[]
Vysoká rozvodovost může mít příčinu i v téhle moderní technice. ;-)
A to je ten strýc s Fábií a odřenými prahy ? Když to tak půjde dál, budem Golfa, Octavii nebo Mondeo na silnici považovat za událost.... 8-s >:D

Pokud se ten sníh rozpustí až někdy na přelomu května a června, pak klidně uvítám i žhavé třicítky, tedy jak teploty, tak i krásné, letně oděné, ženy toho věku. ;-)
P.S. Mimochodem zítra a pozítří má u nás sněžit zase, může prý napadnout dalších 20 cm.