Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.13  20:45

« Re: Re: ...

Co se to tady děje ? :-O >:D Člověk se jde na chvíli projet a tady takovej Ringier... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto HugoBoss93

HugoBoss93 09.04.13  20:37

« Re: ...

to je fajn, ja sa tiež zúčastním prvý krát :-)
  • « 00 Reagovat !

foto gero

gero 09.04.13  20:36

Zase jsem naletěl 8-s , končím s drby >:D . :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 09.04.13  20:31

:yes: ... jen doufám ,že se zítra neukáže ,že gero(nic proti tobě), případně "ta nějaká žena" nepatří k soutěžní redakci Blesku >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.13  20:18

Taky jsem o tom dneska četl v Blesku, ale jeho (jeho i jeho soutěžní fotku) fotku tam prý otisknou až zítra... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 09.04.13  19:55

Nevím ,kde si na to přišel ,ale je to tak >:D , pak bych na to už čas neměl.
    Jak už jsem jednou psal , tenhle měsíc by se mohla sejít velká konkurence , protože kromě tebe jako nováček přibude dokonce i nějaká žena(ne moje >:D ) ,nevím jestli se tady nějaká žena už účastnila ,každopádně každý další soutěžící bude vítán. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto gero

gero 09.04.13  19:41

« ...

Ahoj chlapi, už se nemůžu dočkat ,až začne vkládání fotek do fotosoutěže ,protože se taky tentokrát zúčastním :-) . Jsem moc zvědav na všechny výtvory .Slyšel jsem ,že eliot má dokonce už nafoceno. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.13  19:26

« Re: názov

Proč zrovna Aero 50?
    Protože většině soutěžících už pomalu (ale jistě) táhne na padesát a přesto stále "lítají" někde v luftu... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto HugoBoss93

HugoBoss93 09.04.13  19:15

aha tak...no ale teraz sa situácia zmenila tak by sa to mohlo premenovať na Fotosúťaž či? lebo teraz si mnohí možno myslia, že to je naozaj nejaké auto...a prečo je tu nevľúdne prostredie voči fotosúťaži? mňa to celkom oslovilo, je to niečo zaujímavé a oživuje to tu, nie je to tu také nudné :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.13  13:40

HugoBoss93: No ono je to tady vůči Fotosoutěži trochu nevlídné prostředí, v podstatě je fotosoutěž založena jako běžná recenze a než došlo k umístění odkazu na homepage, tak to chvíli trvalo. V tu dobu byla jediná možnost zviditelnění soutěže mít vysoké hodnocení (proto ten úvod recenze) a být viděn v TOPce recenzí a taky vybrat málo, nejlépe vůbec ;-) , se vyskytující auto na MACZ. Proto Aero, předtím zase ARO nebo Caterham - aby se recenze fotosoutěže dobře dohledávala.
  • 00 Reagovat !

foto HugoBoss93

HugoBoss93 09.04.13  11:47

« názov

môžem sa spýtať, prečo sa recenzia tejto fotosútaže volá Aero 50?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.04.13  14:57

« Re: Nové téma - Duben 2013

wl: bol si nakoniec na tom autosalóne? Ako to hodnotíš?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.04.13  13:38

Leg
    Pokud se ten sníh rozpustí až někdy na přelomu května a června, pak klidně uvítám i žhavé třicítky, tedy jak teploty, tak i krásné, letně oděné, ženy toho věku. ;-)

P.S. Mimochodem zítra a pozítří má u nás sněžit zase, může prý napadnout dalších 20 cm.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 02.04.13  09:20

WL: :yes: presne tak, treba myslieť pozitívne, sám klasik Monty Phyton vravieval: [odkaz] (dokonca príhodne na veľkú noc). U nás na juhu sa tých pár cm pomaly premieňalo na tečúcu riavu v lepšom prípade vody, v horšom blata. ;-\ :-)

Len si nie som úplne istý tou jarou, dúfam, že hneď po roztopení snehu neudrú tridsiatky ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Hammunasakra

Hammunasakra 01.04.13  23:27

PĚKNĚ napsáno..
    (vážně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Hammunasakra

Hammunasakra 01.04.13  23:27

PĚKNĚ napsáno.. (vážně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.13  22:50

wl: :yes: ;-) Tak se k tomu má přistupovat....jistě je to nádhera, o tom nepochybuju. Ale to skutečné jaro bych po dlouhé době zimy už přivítal. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.13  21:55

w-a
    Po tom půl metru (bez přehánění) těžkého/mokrého sněhu, co u nás napadl běhen "chvilky" včera, mě nějakých naprosto zanedbatelných 20 cm nemůže vůbec rozházet, nebydlím totiž u Muzea, natož dole na Můstku... >:-[]
    Včera jsem z toho byl rozladěný, ale dnes tu bylo krásně. Vzali jsem sáňky a jeli přes park s malou do muzea na Velikonoční (počasí bylo spíš Vánoční) jarmark. Slunko svítilo, všude nádherné vysoké bílé čepice sněhu, no fakt nádhera. Místo sněhuláků jsem si uváleli zajíce a velké bílé sněhové kraslice. Prostě Velikonoce na které jen tak nezapomeneme. Měli jsem návštěvu z Blavy a ti z toho byli úplně nadšeni. Velká výhoda teď je, že u nás už ten sníh jen rozhrnují, ale ničím nesypou, takže je všude krásně čisto a bílo a jezdit autem je v čistém sněhu taky docela zábava.
    Další potvrzení známého faktu, že i zlo nakonec může být k něčemu dobré. A ještě si (jako bonus) budeme více vážit skutečného jara, které přijde asi tak od půlky apríla. ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.13  21:14

wl: Ty se moc nesměj, nachystej lopatu a namasíruj svaly. ;-) Už se to na vás zase valí...[odkaz]
    A já si tady s Fordem jezdím po suchu a je mi líto těch zimních pneu... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.13  21:06

w-a
    Pozor na to, vlak není pro Ford konkurence, nýbrž (částečně) nezbytnost, takže vlastně koexistují v příkladné symbióze. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…