white label 10.04.13 00:18
w-a
Kdyby měl ten chlápek zrovna hypoglykemický záchvat, tak by mu ta (nechemická) laskonka mohla třeba i zachránit život..., a pokud by měl případně poruchu vědomí, umíme laskonku podat i intravenózně... :-O
>:-[]
Dovedu si živě představit to nekonečné sebepřemlouvání, když si musel vzít místo eSka běžnou verzi... :-( :'-( ;-\ -
woody-alien 09.04.13 23:55
« Re: Nové téma - Duben 2013
wl: Vůbec se mi na to nechce odpovídat...to je jako bys chlápkovi na inzulínu strkal pod nos laskonku (nechemickou) z Rožnova. 8-s >:D
Nicméně, o Swiftu "S" vím svoje, a obzvlášť v té bílé perleti vypadá skvěle. :yes: A jezdí taky tak. Nebo ještě jinak řečeno, jezdit s ním je opravdová zábava. -
white label 09.04.13 22:23
w-a
Ta sleva nebyla velká (asi 6% = 358 tis.?), ale přesto mě to auto fakt dostalo. Jednak tím neskutečným poměrem cena/výbava, pak většími detaily, kterými se liší od běžných Swiftů, třeba jen světla (jak přední xenony, tak zadní lampy) jsou ještě mnohem propracovanější a designově povedenější. Stejně tak sedačky, volant, nárazníky, výfuky, kola... Za ty prachy to auto vůbec není nijak ošizené, naopak. Designem, interiérem (pochopitelně nemyslím prostornost) i zpracováním dá klidně pár lekcí i o třídu většímu Focusu III hb (Ford byl hned kousek naproti). Když člověk mrkne na palubku, nebo zavře třetí dveře, připadá si mnohem víc jako u VW (že by důsledek nedávno ukončené spolupráce), než třeba u Fordu. A ten odstín bílé perleti je taky hodně povedený a navíc 3dv.! (to už dnes taky nejen Focus hb neumí), takže dveře krásně dlouhé (skoro jako u kupé) a karoserie tuhá jak sedmidenní rohlík z Penamu. Tohle auto je fakt hřích nekoupit, a když jsem ještě o kousek dál viděl AIxam (od 15 let) za stejné prachy, tak si člověk řekne, jak můžou tyhle dvě auta (u aixamu se jedná o auto pouze v uvozovkách) stát stejně??? To je jako 911ka a Velorex. 8-s ;-) -
white label 09.04.13 21:39
iudex
Byl jsem tam, celkově to stálo za houby. Největší (a bohužel i jediná větší) hvězda autosalonu byl Jag F-Type.
Byl tam i ten Focus ST kombi v bílé..., a moc se mi líbil Swift Sport v bílé perleti, prakticky v ceně své sériové/"základní" výbavy, ke které bylo samotné auto asi jako bonus. :-O :yes:
Kdyby měl kluk o dva roky víc, tak mu ho vezmu (místo Aixamu) i s tou výstavní slevou co tam na něj nabízeli. ;-) -
eliot 09.04.13 19:55
« Re: ...
Nevím ,kde si na to přišel ,ale je to tak >:D , pak bych na to už čas neměl.
Jak už jsem jednou psal , tenhle měsíc by se mohla sejít velká konkurence , protože kromě tebe jako nováček přibude dokonce i nějaká žena(ne moje >:D ) ,nevím jestli se tady nějaká žena už účastnila ,každopádně každý další soutěžící bude vítán. ;-) -
HugoBoss93 09.04.13 19:15
« Re: názov
aha tak...no ale teraz sa situácia zmenila tak by sa to mohlo premenovať na Fotosúťaž či? lebo teraz si mnohí možno myslia, že to je naozaj nejaké auto...a prečo je tu nevľúdne prostredie voči fotosúťaži? mňa to celkom oslovilo, je to niečo zaujímavé a oživuje to tu, nie je to tu také nudné :-) -
woody-alien 09.04.13 13:40
« Re: názov
HugoBoss93: No ono je to tady vůči Fotosoutěži trochu nevlídné prostředí, v podstatě je fotosoutěž založena jako běžná recenze a než došlo k umístění odkazu na homepage, tak to chvíli trvalo. V tu dobu byla jediná možnost zviditelnění soutěže mít vysoké hodnocení (proto ten úvod recenze) a být viděn v TOPce recenzí a taky vybrat málo, nejlépe vůbec ;-) , se vyskytující auto na MACZ. Proto Aero, předtím zase ARO nebo Caterham - aby se recenze fotosoutěže dobře dohledávala.

fakt divny den, bol som behat skoro rano, ale musel som ist aj vecer ;-\