Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 10.04.13  04:10

« dnes

dnes bol divny den, 3x som skoro nabural nie mojou vinou, ale treti krat som uz skoro stihol od***t tej ku**e zrkadlo...>:-[]
    fakt divny den, bol som behat skoro rano, ale musel som ist aj vecer ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.13  00:18

« Re: Nové téma - Duben 2013

w-a
    Kdyby měl ten chlápek zrovna hypoglykemický záchvat, tak by mu ta (nechemická) laskonka mohla třeba i zachránit život..., a pokud by měl případně poruchu vědomí, umíme laskonku podat i intravenózně... :-O
    >:-[]
    Dovedu si živě představit to nekonečné sebepřemlouvání, když si musel vzít místo eSka běžnou verzi... :-( :'-( ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.13  23:55

wl: Vůbec se mi na to nechce odpovídat...to je jako bys chlápkovi na inzulínu strkal pod nos laskonku (nechemickou) z Rožnova. 8-s >:D

Nicméně, o Swiftu "S" vím svoje, a obzvlášť v té bílé perleti vypadá skvěle. :yes: A jezdí taky tak. Nebo ještě jinak řečeno, jezdit s ním je opravdová zábava.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.13  23:08

Posaz byl velmi dobrý, stejně jako sedačky...
    Vysoko, jako v autobusu, se mi spíš sedělo ve FF II ST/RS. >:-[] ;-)
    Chybělo akorát výškové nastavení sedačky spolujezdce, ale zase za ty prachy...
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 09.04.13  23:01

Předraženost Aixamu, do dnešního dne stále nějak nechápu 8-s :-) nicméně Swift Sport v bílé je fakt velká paráda, jaký v něm byl posaz? nebylo to jak v autobusu? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.13  22:23

w-a
    Ta sleva nebyla velká (asi 6% = 358 tis.?), ale přesto mě to auto fakt dostalo. Jednak tím neskutečným poměrem cena/výbava, pak většími detaily, kterými se liší od běžných Swiftů, třeba jen světla (jak přední xenony, tak zadní lampy) jsou ještě mnohem propracovanější a designově povedenější. Stejně tak sedačky, volant, nárazníky, výfuky, kola... Za ty prachy to auto vůbec není nijak ošizené, naopak. Designem, interiérem (pochopitelně nemyslím prostornost) i zpracováním dá klidně pár lekcí i o třídu většímu Focusu III hb (Ford byl hned kousek naproti). Když člověk mrkne na palubku, nebo zavře třetí dveře, připadá si mnohem víc jako u VW (že by důsledek nedávno ukončené spolupráce), než třeba u Fordu. A ten odstín bílé perleti je taky hodně povedený a navíc 3dv.! (to už dnes taky nejen Focus hb neumí), takže dveře krásně dlouhé (skoro jako u kupé) a karoserie tuhá jak sedmidenní rohlík z Penamu. Tohle auto je fakt hřích nekoupit, a když jsem ještě o kousek dál viděl AIxam (od 15 let) za stejné prachy, tak si člověk řekne, jak můžou tyhle dvě auta (u aixamu se jedná o auto pouze v uvozovkách) stát stejně??? To je jako 911ka a Velorex. 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.13  21:48

wl: A kolik tedy ten SS stál na výstavě ? Oficiálně 380, viděl jsem ale nejetý vystavený kusy za 349, předváděčky ještě o 20 míň. Krucipísek... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.13  21:39

iudex
    Byl jsem tam, celkově to stálo za houby. Největší (a bohužel i jediná větší) hvězda autosalonu byl Jag F-Type.
    Byl tam i ten Focus ST kombi v bílé..., a moc se mi líbil Swift Sport v bílé perleti, prakticky v ceně své sériové/"základní" výbavy, ke které bylo samotné auto asi jako bonus. :-O :yes:
    Kdyby měl kluk o dva roky víc, tak mu ho vezmu (místo Aixamu) i s tou výstavní slevou co tam na něj nabízeli. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.13  20:45

« Re: Re: ...

Co se to tady děje ? :-O >:D Člověk se jde na chvíli projet a tady takovej Ringier... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto HugoBoss93

HugoBoss93 09.04.13  20:37

« Re: ...

to je fajn, ja sa tiež zúčastním prvý krát :-)
  • « 00 Reagovat !

foto gero

gero 09.04.13  20:36

Zase jsem naletěl 8-s , končím s drby >:D . :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 09.04.13  20:31

:yes: ... jen doufám ,že se zítra neukáže ,že gero(nic proti tobě), případně "ta nějaká žena" nepatří k soutěžní redakci Blesku >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.13  20:18

Taky jsem o tom dneska četl v Blesku, ale jeho (jeho i jeho soutěžní fotku) fotku tam prý otisknou až zítra... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 09.04.13  19:55

Nevím ,kde si na to přišel ,ale je to tak >:D , pak bych na to už čas neměl.
    Jak už jsem jednou psal , tenhle měsíc by se mohla sejít velká konkurence , protože kromě tebe jako nováček přibude dokonce i nějaká žena(ne moje >:D ) ,nevím jestli se tady nějaká žena už účastnila ,každopádně každý další soutěžící bude vítán. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto gero

gero 09.04.13  19:41

« ...

Ahoj chlapi, už se nemůžu dočkat ,až začne vkládání fotek do fotosoutěže ,protože se taky tentokrát zúčastním :-) . Jsem moc zvědav na všechny výtvory .Slyšel jsem ,že eliot má dokonce už nafoceno. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.13  19:26

« Re: názov

Proč zrovna Aero 50?
    Protože většině soutěžících už pomalu (ale jistě) táhne na padesát a přesto stále "lítají" někde v luftu... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto HugoBoss93

HugoBoss93 09.04.13  19:15

aha tak...no ale teraz sa situácia zmenila tak by sa to mohlo premenovať na Fotosúťaž či? lebo teraz si mnohí možno myslia, že to je naozaj nejaké auto...a prečo je tu nevľúdne prostredie voči fotosúťaži? mňa to celkom oslovilo, je to niečo zaujímavé a oživuje to tu, nie je to tu také nudné :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.13  13:40

HugoBoss93: No ono je to tady vůči Fotosoutěži trochu nevlídné prostředí, v podstatě je fotosoutěž založena jako běžná recenze a než došlo k umístění odkazu na homepage, tak to chvíli trvalo. V tu dobu byla jediná možnost zviditelnění soutěže mít vysoké hodnocení (proto ten úvod recenze) a být viděn v TOPce recenzí a taky vybrat málo, nejlépe vůbec ;-) , se vyskytující auto na MACZ. Proto Aero, předtím zase ARO nebo Caterham - aby se recenze fotosoutěže dobře dohledávala.
  • 00 Reagovat !

foto HugoBoss93

HugoBoss93 09.04.13  11:47

« názov

môžem sa spýtať, prečo sa recenzia tejto fotosútaže volá Aero 50?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.04.13  14:57

wl: bol si nakoniec na tom autosalóne? Ako to hodnotíš?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…