Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 16.04.13 20:45
« Re: Nové téma - Duben 2013
Nikdy jsem do práce kvůli Laguně nepřijel pozdě a za 8 let (160t km, celkově nyní 330t km), co jí máme doma, nás nikde nenechala viset, přeji stejnou úspěšnost i s tvým vozem ;-)
Ale zpět k tématu. Bohužel byl jsi rychlejší než má editace, takže zde:
Toto je téma diskuze, které je už za hranicí toho, kdy to má s tebou ještě smysl diskutovat. ;-)
Prostě nic si z toho nedělej, zůstaň někde u líbí/nelíbí :-) -
Ronault. 16.04.13 20:40
Celý trh vozů střední třídy v posledních cca 20 letech zažívá pokles, jak v kusech, tak PŘEDEVŠÍM v poměrech k jiným třídám... odnáší to všichni. Střední třídě, jakožto hlavnímu vozu střední třídy evropy, čili rodinnému, postupně začaly ukrajovat MPV, SUV, nyní crossovery atd.
Ale to chce vnímat některé věci v kontextu, což bývá často problém. ;-) -
Thomasino 16.04.13 18:33
Třeba frantíci u Renóltu neví co s takovou zkomírající Lagunou, jestli má smysl dělat nějakého nástupce, nebo ji zrušit rovnou. Už se prodává 6 let :-O
Ale Ronault nám jistě vysvětlí, že je ve statistikách na špici prodejů ve své třídě (možná ve Francii) ;-)
[odkaz]
-
Thomasino 15.04.13 23:04
No já myslím, že se divíme už teď. Taky bych před 4 lety neřekl, že si koupím HnůjDay >:-[] Za těch pár let se dost pochlapili. První i30 byl takový malý náznak, ale mezigeneračně je druhá generace o velký kus dále. Zdaleka není bez chyby samozřejmě (grafika palubního počítače je mizerná, průměrnou spotřebu to umí jen jednu, okamžitou ukazuje hodně od pasu, papírové repro hrají hrozně a musím je vyměnit - ale stejně tak jsem byl nespokojen s repro ve Fordu...), ale rozhodně je konkurenceschopná. Podívejte se jak všichni pějí chválu na Genesis Coupé a donedávna to byla podivná značka s mizernou kvalitou i mizerným designem...
Rone - design je individuální věc, to se dá těžko zobecňovat, ale podle prodejů je dovážný design i30 pro dost lidí zajímavý, stejně jako konzervativní design Golfu. Trvanlivost se uvidí až časem, tady si ale nedělám přehnané iluze a nepouštím se do odvážných spekulací, že by měl dosahovat kvalit Golfu, nebo snad i Corolly. Ikdyž on má nyní VW hodně pochroumanou reputaci, stejně jako utrpěla pověst Toyoty ;-\ ;-\ -
Thomasino 15.04.13 21:29
>:D >:D >:D
No ale zase kdyby jsi mě ukecal na základní Golf VI 1,6i s atmosférou, tak jsem mohl prodělat mnohem méně a nadále s ním dneska jezdit ;-) >:-[] A dříve si dopřát ještě zábavnější auto >:D
woody - s kritikou souhlasím, fakt ty origo 15" kola vypadají blbě a nechápu, proč se nedá za slušný peníze dokoupit 16" kola, třeba stejně jako u Golfa nebo dříve Focusu :-O -
white label 15.04.13 21:25
Th
Až dnes odeslán? :-O >:D Tak to pak jo, já myslel, žes mi to posílal už dřív a já to jen nečetl... tak aspoň vidíš, že jsem nekecal.
A na to GTI jsem tě víceméně ukecal já, takže bys mi mohl hodit nějaké procenta z té úspory (proti STéčku), ale abys neřekl, tak nějakých symbolických 20 tis. Kč by mohlo (pro začátek) stačit. >:-[] ;-) -
woody-alien 15.04.13 21:21
« Re: Přihlašování do soutěže
Thomasino: Ty 15" vypadaj opravdu strašně, sorry. A ještě víc než masa plechu nad nimi vadí že žebra nejdou až do kraje a kolo je tak ještě opticky zmenšené a taky ty extrémní balóny. Takhle to vypadá jak kolečko z rudlíku. Ty 16" jsou už o několik řádů lepší...to už vypadá slušně.