Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 22.09.22 13:53
« Re: Re: Re: Re: C63AMG
Keď už spomínaš Toyoty, ktoré sa u nás nedajú kúpiť, skôr by ma lákala GR Corolla. Rovnako zábavná ako GR86 (aj keď iným spôsobom), ale podstatne výkonnejšia, rýchlejšia a praktickejšia (aj keď priznávam jasne škaredšia ako kupé). V drag race aktuálne vyprášila aj starý Civic type R a na okreskách si trúfam povedať s tou chytrou štvorkolkou s dvomi samosvormi bude tiež rýchlejšia.
Ale ako píšem, ani jedno auto sa tu nedá kúpiť, takže je to egal. -
iudex 22.09.22 10:51
« Re: Re: C63AMG
A samozrejme je v tom háčik, ten plný výkon je dostupný len 10 sekúnd, potom výkon elektromotora je o 80 kW nižší, teda trvalý maximálny výkon auta je 420 kW (571k). A to u nie je o toľko viac ako pri M3C. A keď sa zohľadní, že AMG má 2,1 tony (sedan strednej triedy!), tak je jasné, že v reále ho M3C či Giulia vypráši, napriek nominálne nižšiemu výkonu. -
iudex 21.09.22 16:32
« C63AMG
Mercedes predstavil nové C63AMG. Má to štvorvalec 2,0 s výkonom 350 kW (476k) a elektromotor so 150 kW (204k), dohromady 500 kW (680k)! :-O 8-s Teda dramatických 170 koní naviac oproti M3, resp. Giulii. Napriek tomu dynamika obdobná M3, lebo hmotnosť hybridu je brutálnych 2111 kg. No a o cene nechcem ani uvažovať, cez 100t v základe to bude určite.
Ako hovorí klasik: [odkaz] -
iudex 19.09.22 15:30
« Re: Tovární ///M tuzing
wl: hranice (ne)vkusu sú neobmedzené. Tie M Performance doplnky sú väčšinou zbytočným vyhodením peňazí, ničomu to nepomôže, notabene keď nová 3er je tak vydarené auto, že nepotrebuje zbytočný optický tuning.
Inak keď už sme pri hotsedanoch, pozajtra sa predstaví nový C63AMG so štvorvalcom. 8-s Tak som si pri tej príležitosti pozrel, koľko stojí slabšia C43AMG (ako priamy súper M340i) a celkom ma posadilo na zadok, že za sedan strednej triedy so štvorvalcom pýtajú 84000 eur (!) 8-s To sa vedľa toho šesťvalcová M340i za 69t eur javí ako kúpa roka. -
pradeda777 18.09.22 14:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
-
speedfred 18.09.22 06:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
No áno, keď vidím čo sa tu deje tak by som sa najradšej zo zeme spakoval. -
woody-alien 17.09.22 22:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
wl: To jsem viděl >:D Ale tohle je spíš pro speedfreda, tomu je už země těsná... ;-) -
white label 17.09.22 22:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
-
woody-alien 17.09.22 21:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
sf: Já ani netušil, že Rasťo "dělá" i motorky. Jdu se mrknout. -
speedfred 17.09.22 10:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
w-a >:D >:D
Šup,šup pozerať radšej video od Chválu CB500X ako tu kritizovať moju socialnu situejšn. :-)
PS : spotreba na Honde ukrutne eko. -
woody-alien 16.09.22 21:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velký PORSCHE SRAZ BRATISLAVA
sf: >:D >:D >:D Jak už psal iudex, dopadl si smutně. >:-[] A to si ani, zřejmě hanbou nezmínil, že i těch kol ti na bavoráku nějak ubylo. >:D