Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.04.13  22:17

« Re: Nové téma - Duben 2013

Thom: pracujem na tom, už som to raz napísal, ale zmizlo mi to. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.04.13  21:47

A dojmy z jízdy?? Ta kapota je pootevřená, nebo soudruzi někde udělali chybu?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.04.13  21:42

Focus ST čo som skúšal bol vo farbe tangerine scream: [odkaz]
    Je to rozhodne nápadná a pútavá farba, okrem Gallarda som podobnú na inom aute nevidel. Možno to bolo mierne zamračenou oblohou, avšak moc ma neoslovila, nevnímal som tam tie tri vrstvy, ktoré by mali vyvolať dojem hĺbky, čo sa pri minulom STčku vo farbe electric orange darilo. Každopádne pre extrovertov je to ideálna farba, na parkovisku v bežnej šedi úplne svieti a priťahuje pohľady.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.04.13  21:12

Focus ST jedině v té modré !! Tak jsem ho chtěl před 4 lety i já :-)

WL - cestou od tebe jsem odbočil "na sever" až v Hustopeči nad Bečvou přes Vysokou a Dub, je tam nový asfalt (mimo Vysokou), podle mě lepší svezení než posledně přes Palačov, tam to bylo hodně děravé ;-) Jinak jsem si dal bezva obídek vedle v GrillBaru, měli na meníčko uzené s zelím a bramborovými plackami :-)
    Jinak zmrka byla "tradičně" vyjímečná :yes: :yes:

Jo a prozradí mi někdo, jaká je reálná výše slevy u toho eSTéčka ?? Ceníková cena je hodně nadsazená :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 19.04.13  18:37

w-a: Kéž by tak bylo. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.04.13  17:59

iudex
    Tu žlutou bych taky zvažoval jen v případě hb a samozřejmě s podmínkou, že by se mi naživo líbila. Světlá/výrazná barva by verzi kombi opticky ještě zvětšila. Zřejmě bych volil mezi tou černou a modrou metalítou a vyhl bych se tak i uni barvám.
    Věřím, že jízdně tě ST spíš nadchlo (na rozdíl od mých čistě STatických dojmů z BVV).
    Daří se mu nejen v některých anglických srovnávačkách, ale letos zabodovalo i v německém AMuS, kde si celkově poradilo hned se třemi silnými (třídveřovými) konkurenty:
    1. FF III ST (hb)
    2. MRS "coupé"
    3. Scirocco R
    4. Astra OPC
    A pak, že v Německu může vyhrát jen (ryze) německé auto... ;-)

Jsem velmi zvědavý jak si povede proti (o 20 PS slabšímu) G7 GTI (performance).
    A o třídu níž by mě zase zajímal duel CRS vs P208 GTi.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.04.13  17:57

iudex: A zrovna jsem chtěl napsat, že se mi ta Tangerine Scream na tom druhým (outdoor) odkazu docela líbí. A nakonec by to byl obyčejnej "yellow-cab". ;-) Ta modrá vypadá dobře a pro kombi by se určitě hodila. Bílou jsem viděl na ST kombi sice jen na fotkách, ale byly to fotky dealera (prodej předváděčky) - čili žádná studiová nančančanost, a vůbec se mi to nelíbilo. Těším se na ty tvoje dojmy.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.04.13  17:56

iudex
    Věřím, že jízdně tě ST nadchlo (na rozdíl od mých čistě STatických dojmů z BVV).
    Daří se mu nejen v některých anglických srovnávačkách (kde se to dá částečně očekávat), ale letos zabodovalo v německém AMuS, kde si celkově poradilo hned se třemi třídveřovými konkurenty:
    1. FF III ST (hb)
    2. MRS "coupé"
    3. Scirocco R
    4. Astra OPC
    A pak, že v německém tisku může vyhrát jen (ryze) německé auto... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.04.13  15:46

legacy: práve som sa vrátil z testovačky ST; dojmy spíšem večer. Len k farbe: bola to práve Tangerine scream a naživo nevyzerá moc dobre, pôsobí tak taxikársky žlto, zďaleka nie je taká pekná a zaujímavá ako Electric orange minulej generácie.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 19.04.13  12:18

iudex: ja by som šiel do tej "mandarinkovej", nejak mi to k tomu autu sedí (ako hovoríš začatá tradícia jedovatých farieb na ostrých Focusoch) a navyše je ešte o kus zaujímavejšia (a kúsok menej nápadná) ako electric orange na minulej generácii. Alebo ber tú tmavomodrú, môžme potom spraviť spoločnú fotku tmavomodrých hothatchov, ktoré ani hothatchmi nie sú (jeden preto, lebo je v skutočnosti kombi a druhý je len najvyššou motorizáciou). Červená sa mi na autách moc nepáči, na bielej ako správne pravil wl je ST combi moc mohutné. Čiernu by som zvážil z dôvodu zamaskovania divokých tvarov, čo som ale videl čiernu perleť na bežnom Focuse, prišlo mi jej "zrno" strašne výrazné. Na jednu stranu je tam na prvý pohľad istý wow efekt, pri bližšom skúmaní to ale pôsobí ako metalíza na autíčku na kolotočoch na vinobraní. ;-\ Ale bola to US verzia Focusu, kde sú podobné metalízy vcelku populárne, v Európe sa hádam nič podobné neponúka.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.04.13  11:42

wl: tangerine scream (mandarinkový výkrik >:D ) je označenie práve tej žlto-oranžovej metalízy, ktorú vidíš hore na fotke Focusa na titulke fotosúťaže [odkaz] [odkaz]
    Je to pokračovanie tradície, ktorú začal minulý FF ST so svojou oranžovou metlou zvanou Electric Orange a ide o extra drahú príplatkovú trojvrstvovú farbu. Na mňa je už moc divoká. Inak tá modrá vyzerá dobre, rozhodne nejde o žiadnu pastelovú modrú z Fabie, ale má blízko k Alpine blau na Mkových BMW. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 19.04.13  10:40

Bud: Soudnost je vzácné zboží... ;-) Jestli ti nechybí, pak buď jedině rád - a to i kdybys musel kapitulovat. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 19.04.13  00:56

wl: Taky mně to napadlo, že "zvyk je železná košile." Ovšem nevěděl jsem, do jaké míry mně to ovlivnilo. Pak ale stačí sednout do něčeho co tě překvapí a pokud je člověk aspoň trochu soudný, tak musí "kapitulovat" a přijmout prostý fakt. :-O :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 19.04.13  00:50

w-a: No je to pravda, nic se nemá přehánět.. Ve skutečnosti mně teď v rychlosti nenapadá opravdu "nic", co by se přehánět mohlo ;-\ Ani pití, ani jídlo, ani práce, ani sex...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.04.13  18:24

Ron
    Pokud uvedeš autora příměru, máš mé povolení pro jeho užívání na těchto stránkách během aktuálního kalendářního roku..., takže první rok máš zdarma! >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.04.13  18:21

iudex
    Co to je ta "Tangerine Scream", to je nějaká další (sedmá) barva pro STéčko, nebo jen jiný název pro tu žlutou metalízu (ke které je taky interiér se žlutou)?
    Ta červená se na kombíku nelíbí, na hb by mi dávala větší smysl, pěkně by maskovala ty "rozteklé" zadní lampy. Ta metalická modrá je taková "Ford-sport" klasika a dává docela jasně najevo: "...já nejsem úplně obyčejný Focus kombi." Akorát ten odstín modré na tvém odkazu vypadá docela hrozně (jako unilak na naleštěné poštovní Fabii), ale v reálu to bude určitě podstatně lepší, něco jako tady:
    [odkaz]
    A kola (podle mě) vypadají lépe v té temně šedé, než ve stříbrné...
    Mně by se ta černošedá metla právě na kombíku líbila, teda pokud v reálu vypadá jako na tom videu a není to jen nějaký "filmový trik".
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.04.13  15:51

woody, white label: :yes: :yes: :yes: Takových názorů více a prosím psát i redaktorům, hlavně těm, kteří neumí najít ovládání čehokoliv v autě, kterým nejezdí a zaměňují to za ergonomii, tímto zdravím Lukáše.

S dovolením si ten příměr labele pučím ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.04.13  15:22

wl: ako som už dával odkazy, volil by som medzi sýtou modrou: [odkaz] a červenou: [odkaz] Inak k týmto dvom farbám má ST aj zladený interiér.
    Čierna ani biela mi na Focuse nesedí vôbec, nevidel som tú šialenú Tangerine Scream, ale práve v tej farbe má byť predvádzačka, tak zistím zajtra naživo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.04.13  14:58

iudex
    To je náhoda, zrovna jsem řešil možnost vyzkoušet FFIII ST tady ve ValMezu (mají tam teď bílý kombík) a říkali, že to nebude problém, ale před chvíli mi volali, že na auto už je k dnešku složená záloha (je prodané), takže už se s ním nesmí jezdit..., ale prý budou mít brzo nějaké další STéčko a ozvou se mi, až přijde.

A kdybys náhodou bral FF ST v kombíku, bral bys tu černou "metlu" (viz prezentační video), nebo spíš něco "barevného"? Ta bílá mi totiž k té verzi kombi nějak moc nesedí.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.04.13  14:44

w-a
    topperovy tabulky bych nepodceňoval, stačí je pouze číst odzadu a pak překvapivě fungují... >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…