Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
woody-alien 22.09.22 22:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C63AMG
Jj, Hondy se v Japonsku vyrábí až ve vyšších objemech od 750 (takže i vysmívaná NC750). A mně je to celkem jedno....pokud si to bude udržovat standard spolehlivosti Hondy. Mám známého, který má už asi tři Benneli. Přistupuje k tomu pragmaticky a posledně mi povídal: Jsou to fajn motorky, jo, musíš teda všechno nejdřív dotáhnout, pár věcí přetěsnit...ale pak fungujou v pohodě. >:-[]
Co se týká ostatní Číny...hlavně už to nijak zázračně levný není. Aspoň třeba kolem toho objemu 600-700. Když si vezmeš to tříkilo Čínu za 100t, tak jasně - CB300R stojí o 35t víc a to je třetina ceny, ale třeba už u 650 je CF Moto NK za 156, a Suzu SV650 za 179, MT-07 a Z650 za 185. A to jsou léta cizelované mašiny. To se na celou Čínu můžu vybodnout. -
speedfred 22.09.22 22:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C63AMG
Keby teraz chcela po mne dcéra nejakú nízkorozpočtovú mašinu (no 100t je stále dosť) tak by som sa išiel pozrieť asi aj na čínu. Je pravda že ja už ani neviem čo je naše a čo čína. V podobnej cene a záruke by som bral radšej naše ale ktovie aký by bol finálny výber u mňa ako sa poznám. :*)
Vidíš to som ani nevedel že Honda bude z Thajska.
Aj ten Emerický Ajfoun je z Číny. -
iudex 22.09.22 13:53
« Re: Re: Re: Re: C63AMG
Keď už spomínaš Toyoty, ktoré sa u nás nedajú kúpiť, skôr by ma lákala GR Corolla. Rovnako zábavná ako GR86 (aj keď iným spôsobom), ale podstatne výkonnejšia, rýchlejšia a praktickejšia (aj keď priznávam jasne škaredšia ako kupé). V drag race aktuálne vyprášila aj starý Civic type R a na okreskách si trúfam povedať s tou chytrou štvorkolkou s dvomi samosvormi bude tiež rýchlejšia.
Ale ako píšem, ani jedno auto sa tu nedá kúpiť, takže je to egal. -
iudex 22.09.22 10:51
« Re: Re: C63AMG
A samozrejme je v tom háčik, ten plný výkon je dostupný len 10 sekúnd, potom výkon elektromotora je o 80 kW nižší, teda trvalý maximálny výkon auta je 420 kW (571k). A to u nie je o toľko viac ako pri M3C. A keď sa zohľadní, že AMG má 2,1 tony (sedan strednej triedy!), tak je jasné, že v reále ho M3C či Giulia vypráši, napriek nominálne nižšiemu výkonu. -
iudex 21.09.22 16:32
« C63AMG
Mercedes predstavil nové C63AMG. Má to štvorvalec 2,0 s výkonom 350 kW (476k) a elektromotor so 150 kW (204k), dohromady 500 kW (680k)! :-O 8-s Teda dramatických 170 koní naviac oproti M3, resp. Giulii. Napriek tomu dynamika obdobná M3, lebo hmotnosť hybridu je brutálnych 2111 kg. No a o cene nechcem ani uvažovať, cez 100t v základe to bude určite.
Ako hovorí klasik: [odkaz]

PS: Viděl jsi Sršňův test Afriky a co tam ukazoval s řidítkama ?