woody-alien 25.04.13 14:38
« Re: Přihlášení fotky na Duben...
Mates81: Tím bych si nebyl tak jistej. Tvoje fotka mě téměř vždy spolehlivě rozesměje, protože je v ní vždycky nápad a velmi často kus humoru. ;-) :yes: Jseš prostě takovej Smělmír Brandorád alias Smíšek soutěže. Nikdy nepatřil k těm největším hrdinům, ale bez něj by boj o Středozemi byl dávno ztracený. >:-[] -
Leg 25.04.13 10:07
« Re: prihlasenie do sutaze 04/2013
woody: alebo "Let the Tangerine Scream" ;-)
iudex: škoda že si usekol tú dodávku, mohol si tú konkurenciu rocha rozšíriť: Transit konkuruje jazdnými výkonmi a ST prepravnou kapacitou. Či naopak? Inak musím len konštatovať, že navzdory wow efektu, ktorý je jednoznačne na strane ST pôsobí dvojka aj v kombiverzii jednoznačne agilnejším a hravejším dojmom dojmom, minimálne na tejto fotke. O celkovej dotiahnutosti dizajnu ani nehovorím.
anti: Fusion (či ako sa tá hrúza volá) hádam dizajnovo ani nemôže pomýšlať na nejaké konkurovanie Mazde 6.
bud: na Slovensku sa bych povie "by som" a slovo "bychař" teda u nás moc nevedieme. Možno by sa to doslova dalo preložiť ako "bysomák", ale zatiaľ to tu nikto nezaviedol. ;-) -
woody-alien 25.04.13 09:27
« Re: prihlasenie do sutaze 04/2013
iudex: Tak nějak pro sebe jsem si říkal (po tvé "reportáži psané na obrátce" ;-) ), že už máš nejspíš hotovo, nafoceno - jen trochu upravit ve stylu "Let the Tangerine Shine" >:D a finito. Ale k těm vlakům a Fordům jsem tady měl (byť ne svojí) fotku už já a wl mi vysvětlil, že dráhy nejsou pro Fordy konkurence, nýbrž příplatková asistence a v podstatě nutnost. >:-[] -
iudex 25.04.13 08:33
Taktiež sa hlásim.
Je všeobecne známe, že Focus je kríženec world rallye car a formuly 1, len omylom prezlečený do karosérie škaredého cestného auta, ktorý nemá na cestách konkurenciu, takže som nechcel zbytočne dehonestovať konkurenčné Golfy a pod. Preto jedinou konkurenciou pre Focus môže byť len... Focus ST: [odkaz] ;-)
Inak znalci vedia, že existuje ešte jedna konkurencia pre Ford: [odkaz] >:-[] a vyznávači hesla "Fordom tam, vlakom späť" by za túto fotku hlasovali (že wl, Ron), žiaľ je ešte z minulého roka. -
woody-alien 24.04.13 21:24
« Re: Přihlašování do fotosoutěže
matii: No to jsem tedy nemohl. >:-[] Kdybys tam zrovna byl a "pucoval" venku Sonica, to bych tě jistě oslovil, ale někde jen tak bez předchozí domluvy zazvonit, to je pro mě něco tak nepředstavitelného jako pro white labela Veloster v jeho garáži. >:-[] -
Bud 24.04.13 21:01
« Re: prihlasenie do sutaze 04/2013
anti: ta barva je nádherná....
a bychař? Co tim myslel autor, to ví nejlíp on sám. Ale obecně je zde přísloví: "pozdě bycha honit." Vzpomínáš? Nebo se to na Slovensku říká jinak? No a toto přísloví taky pracuje se slovem bych- já bych, kdybych..
Např. se říká: "co by, kdyby" atd. ;-) -
Thomasino 24.04.13 19:37
« Re: Přihlašování do fotosoutěže
Vynálezce vozu Porsche umře a dostane se do nebe. Svatý Petr ho přijímá a povídá:
"Za tvé zásluhy pro motoristiku, je ti dáno jedno přání. Co by sis přál?"
Ferdinand Porsche chvíli uvažuje a povídá: "Dobrá dovol mi rozhovor s Bohem."
Svatý Petr ho tedy představí Pánu Bohu.
Porsche se ptá Boha: "Milý Bože, když jsi tvořil ženu, kde jsi byl myšlenkami?"
Bůh: "Co tím chceš říci ?"
Porsche: "No jo, tvoje dílo má mnoho chyb. Podívej:
1. Předku chybí aerodynamika.
2. Hlučnost je silně nad únosnou hranicí.
3. Náklady na údržbu jsou moc vysoké.
4. 5 až 6 dní v měsíci je mimo provoz.
5. Zadní část visí volně dolů.
6. Neustále se musí přelakovávat a upravovat.
7. Výfuk je moc blízko sání.
8. Světlomety jsou moc malé a směřují dolů.
9. Spotřeba je moc veliká."
Bůh chvíli uvažuje a odpoví:
"Ferdinande, Ferdinande, máš jistě pravdu, ale podle statistiky používá více mužů můj vynález než tvůj."