Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 25.04.13 15:42
« Re: Přihlášení fotky na Duben...
woody: vidím, že tiež čítaš mládežnícku fantasy literatúru. ;-) Len malý doplnok k názvosloviu a menám Stredozeme: v slovenskom preklade to bol Chicho Brandylen (nedávno som si - asi po desaťročí - celú trilógiu prečítal znova). :-)
Mates81: no u mňa máš zatiaľ bod istý. :yes: -
woody-alien 25.04.13 14:38
« Re: Přihlášení fotky na Duben...
Mates81: Tím bych si nebyl tak jistej. Tvoje fotka mě téměř vždy spolehlivě rozesměje, protože je v ní vždycky nápad a velmi často kus humoru. ;-) :yes: Jseš prostě takovej Smělmír Brandorád alias Smíšek soutěže. Nikdy nepatřil k těm největším hrdinům, ale bez něj by boj o Středozemi byl dávno ztracený. >:-[] -
Leg 25.04.13 10:07
« Re: prihlasenie do sutaze 04/2013
woody: alebo "Let the Tangerine Scream" ;-)
iudex: škoda že si usekol tú dodávku, mohol si tú konkurenciu rocha rozšíriť: Transit konkuruje jazdnými výkonmi a ST prepravnou kapacitou. Či naopak? Inak musím len konštatovať, že navzdory wow efektu, ktorý je jednoznačne na strane ST pôsobí dvojka aj v kombiverzii jednoznačne agilnejším a hravejším dojmom dojmom, minimálne na tejto fotke. O celkovej dotiahnutosti dizajnu ani nehovorím.
anti: Fusion (či ako sa tá hrúza volá) hádam dizajnovo ani nemôže pomýšlať na nejaké konkurovanie Mazde 6.
bud: na Slovensku sa bych povie "by som" a slovo "bychař" teda u nás moc nevedieme. Možno by sa to doslova dalo preložiť ako "bysomák", ale zatiaľ to tu nikto nezaviedol. ;-) -
woody-alien 25.04.13 09:27
« Re: prihlasenie do sutaze 04/2013
iudex: Tak nějak pro sebe jsem si říkal (po tvé "reportáži psané na obrátce" ;-) ), že už máš nejspíš hotovo, nafoceno - jen trochu upravit ve stylu "Let the Tangerine Shine" >:D a finito. Ale k těm vlakům a Fordům jsem tady měl (byť ne svojí) fotku už já a wl mi vysvětlil, že dráhy nejsou pro Fordy konkurence, nýbrž příplatková asistence a v podstatě nutnost. >:-[]