Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.04.13  22:13

« Přihlašení fotky - oprava odkazu: white label

w-a
    Hlavně tiše a nenápadně, tohle kolo jsem tu inkognito, vymalováno totiž ještě pořád nemáme... :-O :-( >:D

[odkaz]

Tento odkaz funguje lépe a rychleji, tak kdybys jej mohl použít do přehledu, byl bych ti velmi vděčný, děkuji. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.04.13  22:10

« Ukončení vkládání fotek

Ukončuji přihlašování fotek do soutěže...hlasování začne za chvilku. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.04.13  22:08

« Re: Přihlašení fotky: white label

wl: Neříká ti někdy žena, že jsi nenapravitelnej...? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.04.13  22:07

« Re: Přihlášení fotky na Duben...

w-a
    Já to dělám podobně... myslím, když si třeba soused koupí nějaké nové a ne zrovna nádherné auto, tak mu taky ohleduplně řeknu: Tohle žes vyměnil za toho svého krasavce (relativně samozřejmě)...., každopádně vkus má ten tvůj spoluobčan "zajímavý". >:D ;-)

P.S. Právě skončilo několikaminutové (částečné) zatmění měsíce, které (aspoň u nás) bylo poměrně dobře pozorovatelné.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.04.13  21:37

« Přihlašení fotky: white label

w-a
    Tak jsi mě teda nakonec ukecal a něco přihlašuji:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.04.13  21:26

« Přihlašování už jen půl hodiny..

Co nevidět, tedy ve 22.00 hodin bude ukončeno přihlašování fotek do soutěže. Pokud ještě chcete zvrátit karty osudu, učiňte tak neprodleně a přihlaste své veledílo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.04.13  21:22

anti99 - Shitcago >:D , tak to máme hned po Gretzkym další místo/osobu, co zrovna nemusíš ? ;-)

Ale uvítal bych, kdybys mi přiblížil o co jde v případě Pulaski Road. Mrknul jsem na wiki, ale zrovna jako předobraz naší Matiční ulice mi to nepřipadá.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.04.13  21:12

wl: Neprovokuj... >:D Dnes mě rozesmál jeden můj spoluobčan, kterej mě viděl jak vylejzám ze Swifta a rovnou zaútočil : "Čoveče, jaktožes vyměnil toho svýho krasavce (ano, opakuji, řekl krasavce ;-) ) za takový škvrně. Ty Mondea sou přeci tak nádherný auta." No tak to vidíš... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.04.13  21:04

iudex: Nevím jak u Pána prstenů, do češtiny geniálně přeloženého St.Pošustovou, ale např. u ságy Harryho Pottera musím slovenský překlad (názvosloví) bohužel považovat téměř za amatérštinu. Často vůbec v názvosloví nejde po významu, který hraje velkou roli, překládá téměř otrocky doslovně a už vůbec nechápu beznadějnou rezignaci a ponechání originálních názvů a jmen tam, kde v angličtině něco vyjadřují - nějaký pocit nebo vlastnost nositele. Tím přece musí být čtenář ochuzen o další rovinu postav i děje. Jakkoli má pro mě slovenština svoje "čaro", tak číst překlad Pavla Medka ve srovnání s tím slovenským je jako pojídat kaviár namísto čočky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 25.04.13  17:28

>:D :yes: Už vím kam bávo rozhodně nestavět - na onu silnici a pod roztočenou vrtuli, z obojího bude to samý...
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 25.04.13  17:08

eliot: ked zastavis na Pulaski rd. v Shitcagu, tak sa tomu hovori BreakMyWindows >:D
    ja nemyslim, ze by to bola "looserovska" fotka :-!
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 25.04.13  15:47

w-a: V souvislosti s tou neumělostí mě napadlo ,že svojí další "looserovskou" fotku dodatečně okomentuju . Podnázev je tedy "Vrtulová konkurence ". Není třeba nic víc dodávat ,ale jeden detail by zřejmě všem nedošel .Protože se kolikrát bávům říká "roztočená vrtule" a vrtule nad mou "vrtulí" roztočená není (v případě ,že by byla , přišel bych o střechu >:D ) stručně řečeno má vypnutý motor ,tak je moje "vrtulka" taky vypnutá ,sice není vidět vypnutý motor ,ale každopádně světla nesvítí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 25.04.13  15:47

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.04.13  15:47

iudex
    Taky mu hned nemusíš kazit jeho vytoužený "rekord"... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 25.04.13  15:46

.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.04.13  15:42

woody: vidím, že tiež čítaš mládežnícku fantasy literatúru. ;-) Len malý doplnok k názvosloviu a menám Stredozeme: v slovenskom preklade to bol Chicho Brandylen (nedávno som si - asi po desaťročí - celú trilógiu prečítal znova). :-)
    Mates81: no u mňa máš zatiaľ bod istý. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.04.13  15:35

w-a
    Nevím jak Mates81, ale značka (obecně známá pod přízviskem "modrý ovál") jeho vozu rozhodně NE... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.04.13  15:17

gero: Nemusíš. Pokud za tebe mluví činy, pak slov netřeba. ;-) To my tady takhle žvaníme, abychom odvedli pozornost od našich neumělých výtvorů... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto gero

gero 25.04.13  15:00

Sice jsem už přihlášen ,ale mám dotaz , když přihlášuju fotku ,tak musím k ní mít vždycky nějaký popisek? ...Jestli to není něco jako nepsané pravidlo.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.04.13  14:47

Mates81: Jen by mě zajímalo, jestli sis u vás v Kraji vysloužil stejné přízvisko. ;-) >:D
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…