white label 25.04.13 22:07
w-a
Já to dělám podobně... myslím, když si třeba soused koupí nějaké nové a ne zrovna nádherné auto, tak mu taky ohleduplně řeknu: Tohle žes vyměnil za toho svého krasavce (relativně samozřejmě)...., každopádně vkus má ten tvůj spoluobčan "zajímavý". >:D ;-)
P.S. Právě skončilo několikaminutové (částečné) zatmění měsíce, které (aspoň u nás) bylo poměrně dobře pozorovatelné. -
woody-alien 25.04.13 21:22
« Re: Přihlášení fotky na Duben...
anti99 - Shitcago >:D , tak to máme hned po Gretzkym další místo/osobu, co zrovna nemusíš ? ;-)
Ale uvítal bych, kdybys mi přiblížil o co jde v případě Pulaski Road. Mrknul jsem na wiki, ale zrovna jako předobraz naší Matiční ulice mi to nepřipadá. -
woody-alien 25.04.13 21:12
« Re: Přihlášení fotky na Duben...
wl: Neprovokuj... >:D Dnes mě rozesmál jeden můj spoluobčan, kterej mě viděl jak vylejzám ze Swifta a rovnou zaútočil : "Čoveče, jaktožes vyměnil toho svýho krasavce (ano, opakuji, řekl krasavce ;-) ) za takový škvrně. Ty Mondea sou přeci tak nádherný auta." No tak to vidíš... >:-[] -
woody-alien 25.04.13 21:04
« Re: Přihlášení fotky na Duben...
iudex: Nevím jak u Pána prstenů, do češtiny geniálně přeloženého St.Pošustovou, ale např. u ságy Harryho Pottera musím slovenský překlad (názvosloví) bohužel považovat téměř za amatérštinu. Často vůbec v názvosloví nejde po významu, který hraje velkou roli, překládá téměř otrocky doslovně a už vůbec nechápu beznadějnou rezignaci a ponechání originálních názvů a jmen tam, kde v angličtině něco vyjadřují - nějaký pocit nebo vlastnost nositele. Tím přece musí být čtenář ochuzen o další rovinu postav i děje. Jakkoli má pro mě slovenština svoje "čaro", tak číst překlad Pavla Medka ve srovnání s tím slovenským je jako pojídat kaviár namísto čočky. ;-) -
eliot 25.04.13 15:47
« Re: Přihlášení fotky na Duben...
w-a: V souvislosti s tou neumělostí mě napadlo ,že svojí další "looserovskou" fotku dodatečně okomentuju . Podnázev je tedy "Vrtulová konkurence ". Není třeba nic víc dodávat ,ale jeden detail by zřejmě všem nedošel .Protože se kolikrát bávům říká "roztočená vrtule" a vrtule nad mou "vrtulí" roztočená není (v případě ,že by byla , přišel bych o střechu >:D ) stručně řečeno má vypnutý motor ,tak je moje "vrtulka" taky vypnutá ,sice není vidět vypnutý motor ,ale každopádně světla nesvítí >:D -
iudex 25.04.13 15:42
« Re: Přihlášení fotky na Duben...
woody: vidím, že tiež čítaš mládežnícku fantasy literatúru. ;-) Len malý doplnok k názvosloviu a menám Stredozeme: v slovenskom preklade to bol Chicho Brandylen (nedávno som si - asi po desaťročí - celú trilógiu prečítal znova). :-)
Mates81: no u mňa máš zatiaľ bod istý. :yes:

Hlavně tiše a nenápadně, tohle kolo jsem tu inkognito, vymalováno totiž ještě pořád nemáme... :-O :-( >:D
Tento odkaz funguje lépe a rychleji, tak kdybys jej mohl použít do přehledu, byl bych ti velmi vděčný, děkuji. :-)