Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 26.04.13 16:57
« Re: Přihlašení fotky - oprava odkazu: white label
Je mi jasné, že funguje štýlom: čím kontroverznejší, tým lepší. Len či mu to stojí za tú absolútnu stratu kreditu a tváre. 8-s
Inak v zásade ja by som možno dospel k podobnému záveru, že ten výkon (len na zadných kolesách) je pre mňa nevyužiteľný/až príliš vysoký, ale pripisoval by som to výlučne svojej nevyjazdenosti/neschopnosti a nie vytýkal to ako chybu auta. :*) 8-s -
white label 26.04.13 16:48
iudex
Prostě Lukáš Vaverka je zcela výjimečný "testér"... a nejen svým vzrůstem. >:-[]
Podle počtu reakcí pod jeho testy je ale velmi úspěšný pro své chlebodárce..., jako "klikař-provokatér" prakticky nemá konkurenci. >:D ;-) -
iudex 26.04.13 16:42
Inak po dnešnom teste BMW 330d od L. Vaverku som sa dozvedel, že 190 kW je už moc veľký výkon a také auto netreba vlastne kupovať, tak tým padá OPC i M RS. >:-[] >:D Ešteže si legacy ten test nečítal pred kúpou 1er.
Sakra človek by si povedal že ten Vaverkov test Fluence sa už nedá prekonať a vida, nie je hranica, pod ktorú sa môžu veci zmrviť... >:-[] -
Mates81 26.04.13 16:04
« Hlasování Duben
1) gero
2) white label
3) eliot
--------------------------------------… />
Tentokrát sem se rozhodnul, všechny fotky okomentovat, tak jak je vidím já...
gero - Super nápad a akčnost, navíc tam je i splňené téma ;-)
eliot - Taktéž pěkná práce, oceňuji hlavně nápad a provedení, bohužel té tématičnosti je tam už trochu míň. Jedině, že by bylo BMW tak rychlé, jako letadlo >:-[] >:-[]
HugoBoss93 - Téma je zvoleno hodně volně, a ty jsi toho využil, oceňuji práci, kterou jsi tomu věnoval. Vystěhovat půlku baráku nějaký ten čas zabere >:-[]
matii - U mě hodně těsně pod bednou, jak je zvykem, zpracování super, libí se mi tam, zanechaný ten znak Peugeotu...
anti99 - Pěkná fotka, jen škoda, toho zaclánějícího "čínského radiátoru" >:D
Kubass - Je až k nevíře, jak ty auta narostla a rostou ;-\
iudex - Jak je zvykem, pěkná a čistá fotka, škoda té otevřené kapoty u STčka >:D >:D taktéž těsně pod bednou...
woody-alien - Zajímavý kontrast, Sfišť ještě teplý z fabriky, a za ním, auta, která už to mají za sebou...trochu to tam kazí ta zelená popelnice (nebo červená? >:-[] ), příště odtlačit >:-[]
white label - Už mě to nebaví, neustále psat tvůj nick na bednu, ale asi s tím nic nenadělám >:-[] téma i detaily na jedničku, bohužel na první místo to není. To je známá věc, že děti a zvířata vyhrávají >:D >:-[] -
white label 26.04.13 15:11
Za nejbližšího konkurenta GTI považuji ST, proto zrovna tohle logo. Ale ta koloběžka neměla být parodií na hh od Fordu (ani od jiné značky), ale naopak vzor jízdních vlastností pro ty, co glorifikují jízdní vlastnosti Fordu (hlavně Fordu, ale taky nejen jeho) obecně, s čímž se u fanoušků např. toho Opelu tak často nesetkávám (ne, že bych se tomu nějak moc divil). A u CUPových verzí RS to mívá k realitě blíž, i když to co je "CUP", nebude zase úplně ideální mimo "CUP/ring"... :-) -
iudex 26.04.13 14:58
Potom klopeš na nesprávne dvere. ;-) Nový Focus ST už nie je ten hardcorový tvrdý stroj, ako prvá generácia Focusu v RS verzii, ale hotheč v tom (Tebou tak ospevovanom) ponímaní univerzálneho stroja, výkonného, pritom primerane komfortného a dennodenne použiteľného. Takže ten nápis sa trocha míňa účinkom a triafa vedľa; mal si si tam skôr nalepiť kosoštvorec a nápis M RS, prípadne blesk a OPC. ;-) -
white label 26.04.13 14:52
iudex
Schválně jsem nepřidal komentář a čekal, která potreFFená "FordHusa" zakejhá první a hlavně jak... >:D
Zjevně jste, chlapci od FordFuns, nepochopili, co tím chtěl "básník" říct.
Ne ty vaše (glorifikované) Fordy, ale tohle je něco, co má výjimečný cit v řízení a nefalšovanou zpětnou vazbu! Tohle je opravdu sportovní podvozek, kde cítíte každý kamínek na cestě. Navíc žádný "EcoBoost", ale poctivý (a přitom ekologický/ekonomický) MPI ("ManualPowerInteligent"), tohle je příkladná lehkost a dokonalost konstrukce v přímém přenosu, žádné zbytečnosti, které by nepřípustně navyšovali hmotnost! Přední sedačky, nebo plexiskla (místo skel) z R26R? K čemu tak zbytečný luxus, jen ty, tvůj stroj a vítr foukající tím správným směrem... :yes: >:-[] -
anti99 26.04.13 01:14
« Re: Přihlášení fotky na Duben...
Woody; 2 mesacna etapa z mojho zivota, Pulaski rd. a Shitcago, r. 2001, bordel a mnozstvo ciernych - vsetko fungovalo inak ako inde, vlastne nefungovalo od Mc po Walmart, neuveritelny bordel. Atmosfera na ktoru nezabudnem >:D , ale podobne miesta su vsade aj v TX aj v EU. -
white label 25.04.13 22:49
« Re: Ukončení vkládání fotek
eliot
No, minule deset, teď zase deset, ještě příště deset... a máme z toho pomalu tradici. ;-)
Tři hříšníci nám tu sice proti minulému stavu schází (Legacy, MINIak, Thomson93), naštěstí je ale další tři svatí nahradili (gero, HugoBoss93, matii). -