Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 23.09.22 16:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C63AMG
Dnes som videl naživo fungl novú Giuliu Quadrifoglio v tej novej zelenej farbe. A tá farba je úplne úžasná, asi úplne top farba, akú som kedy na aute videl. Úplne som sa zamiloval. :-)
[odkaz]
Aj zelená Isle of Man na M3 je pekná, ale táto alfácka ju predčí. Plus pri Giulii netreba prekúsnuť bobrie zuby ako na M3. Mať prachy na QV a gule na silnú zadokolku, nerozmýšľal by som ani chvíľu. -
woody-alien 23.09.22 11:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C63AMG
sf: To, že se musí dotahovat Benelli (výroba v Číně) snad ještě neznamená, že musíš dotahovat taky Ducati, která si jako jedna z posledních drží výrobu všech modelů na vlastním území (i když má i továrnu v Thajsku). Samozřejmě to neznamená, že nemůže mít jiné mouchy, jenom se tomu prý u italek říká "charakter". >:-[] ;-)
PS: Viděl jsi Sršňův test Afriky a co tam ukazoval s řidítkama ? -
-
woody-alien 22.09.22 22:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C63AMG
Jj, Hondy se v Japonsku vyrábí až ve vyšších objemech od 750 (takže i vysmívaná NC750). A mně je to celkem jedno....pokud si to bude udržovat standard spolehlivosti Hondy. Mám známého, který má už asi tři Benneli. Přistupuje k tomu pragmaticky a posledně mi povídal: Jsou to fajn motorky, jo, musíš teda všechno nejdřív dotáhnout, pár věcí přetěsnit...ale pak fungujou v pohodě. >:-[]
Co se týká ostatní Číny...hlavně už to nijak zázračně levný není. Aspoň třeba kolem toho objemu 600-700. Když si vezmeš to tříkilo Čínu za 100t, tak jasně - CB300R stojí o 35t víc a to je třetina ceny, ale třeba už u 650 je CF Moto NK za 156, a Suzu SV650 za 179, MT-07 a Z650 za 185. A to jsou léta cizelované mašiny. To se na celou Čínu můžu vybodnout. -
speedfred 22.09.22 22:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C63AMG
Keby teraz chcela po mne dcéra nejakú nízkorozpočtovú mašinu (no 100t je stále dosť) tak by som sa išiel pozrieť asi aj na čínu. Je pravda že ja už ani neviem čo je naše a čo čína. V podobnej cene a záruke by som bral radšej naše ale ktovie aký by bol finálny výber u mňa ako sa poznám. :*)
Vidíš to som ani nevedel že Honda bude z Thajska.
Aj ten Emerický Ajfoun je z Číny.

Na mě je ta trikolóra v kombinaci se zlatou už trochu moc, ale všem se to prý líbí, Afriky v trikolóře s DCT jdou na dračku.