Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.04.13  08:59

« Re: Fotosoutěž Duben 2013 - Výsledky

iudex: S tou zmrzlinou velkej souhlas. Mě ještě čeká porovnávání, ale zatím jedinou zmrzlinu, která by podle vašich referencí na tu rožnovskou, teoreticky mohla konkurovat mají v Turnově. Jinak bída a utrpení. A s kávou to samé, ve většině případů se provozovatelé cukráren/kaváren přizpůsobili českému (ne)vkusu v podobě kýblů hnědé tekutiny.

PS: Doufám, že sis všiml, že majitelé střednětřídních etalonů, nositelů těch nejvybranějších jízdních vlastností, se hezky seřadili na posledních třech místech. Jaká náhoda... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.04.13  08:54

Blahoželám víťazom i množstvu ostatných "bedniakov". >:D Inak vďaka Eliotovej víťaznej fotky sa z čiernobielej stáva pomaly trend (tri víťazné fotky v rade sú č&b, keby sa tam nemotal ten farebný wl >:-[] ) Každopádne pekná účasť, je fajn, ak absentujúcich skalných zdatne nahradia nováčikovia. :yes:
    @ wl: nakoľko začala zmrzlinová sezóna, pokračujem vo svojom pátraní po dokonalej točenej zmrzline na Slovensku, žiaľ bez úspechu. Nielenže si najúspešnejší fotograf fotosúťaže, ani v zmrzke Ťa zatiaľ nik nedobehol.
    @Thomson: šťastnú ruku pri ťahaní maturitných otázok. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.04.13  08:48

« Re: Hlasování Duben 2013

Bud: V tohle ohledu bývala super Praha. Bydlel jsem na Vinohradech, na střední chodil do Betlémský (kousek od ND), na vejšku na Albertov nebo na Karlák, taneční na Žofíně, koncerty v Lucerně, hospoda na každým rohu >:D .To všechno se v pohodě odchodilo pěšky. Vždycky bylo něco zajímavýho na trase. Ne, že bych nevlezl do metra, ale nachodil jsem toho kvanta. K tomu čundry, každej rok jsme dali Prčice - takže chodit mi vážně nevadí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.04.13  01:12

w-a: Není nic krásnějšího, než se sem tam projít. Určitě bych to za nic nevyměnil (dokud to jde), i když se v robotě nachodím daleko víc "kiláků". Ale proti gustu žádný dišputát :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.13  23:18

Děkuji všem za hlasy i přihlášené fotky. No teda..., to hlasování vzalo v samotném závěru nečekaně rychlý spád . Na zlato (ani dělené) jsem dnes vůbec nepomýšlel. Velmi vyrovnané kolo, čemuž odpovídají i minimální bodové odstupy. Každopádně velká gratulace všem soutěžícím za slušnou a kvalitní účast. :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.13  22:21

« Fotosoutěž Duben 2013 - Výsledky

Vážení soutěžící a hlasující, toto kolo bylo tak vyrovnané, že nikdo nezůstal bez bodu. Ba co víc - máme tu hned dvojici dělených míst a na "bedně" tak bude pořádná tlačenice. Takže chlapi, laskavě zachovejte počestnost. >:D

1.-2. eliot, white label - 15 bodů
    3.-4. matii, gero - 10 bodů
    5. Mates81 - 9 bodů
    6. HugoBoss93 - 7bodů
    7. Kubass - 6 bodů
    8. woody-alien - 3 body
    9. anti99 - 2 body
    10. iudex - 1 bod

Velká gratulace vítězům a ostatním "hošům" >:D na bedně. Poděkování patří ostatním účastníkům, jakož i těm kdo hlasovali. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.13  22:04

« Hlasování ukončeno

Ukončuji hlasování a vrhám se do náruče slečny matematiky. Výsledky za oka mžik, no spíš několik oka mžiků... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto gero

gero 28.04.13  21:58

« Re: Hlasování za Duben 2013 finišuje

1.eliot
    2. HugoBoss93
    3.w-a
    uff,snad jsem to ještě na poslední chvíli stihl >:D
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.04.13  21:56

1. Matii
    2. White label
    3. Eliot

Ale bylo to těžky, toto kolo jsem měl problém vybrat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.04.13  21:47

hlasování:

1.) Mates81
    2.) HugoBoss93
    3.) White Label
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.13  21:31

« Re: Ještě 30 minut hlasování

Tak kdopak nám ještě nehlasoval? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.13  21:27

« Ještě 30 minut hlasování

wl: Díky za hlasování a všem připomínám, že rádi vidíme, když hlasují všichni soutěžící. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.13  21:20

« Hlasování za Duben 2013 - white label

Nevím jestli to stihnu do 22:00 okomentovat, tak dám zatím aspoň body. nebylo to tentokrát vůbec jednoduché (jindy s tím takový problém zdaleka nemívám), určit tři nejlepší, nějaké vyrovnané kolo, nebo co. Přesto, že šíře tématu byla velká, ne úplně všichni jej (bez dalšího nutného komentáře) naplnili, bráno samozřejmě subjektivně.

1. Kubass
    2. eliot
    3. Mates81

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.13  21:18

« Hlasování za Duben 2013 - white label

Komentář k fotkám:
    gero - opravdu velmi dobrý vstup do soutěže, na bednu u mě chybí jen splnění tématu bez nutného komentáře k fotce, každopádně se moc těším se na tvou fotku v příštím kole

eliot - oceňuji nápad (včetně splnění tématu) a hlavně náročnější realizaci. Nejsem si naopak úplně jistý zvolenou kompozicí a přínosem převodu na BW. Přesto to (i v téhle konkurenci) vidím na bednu.

HugoBoss93 - téma splněno nápaditě, připomíná mi to bleší trh, nebo výprodej hraček za známého filmu "Příběh hraček". Taky doufám, že tě tu příště uvidím zase.

matii - zajímavě pojatý odraz/"obraz", HaDRový šum by mi v tomto případě tolik nevadil, působí to jako malované na plátno. Velmi dobře zvolená a krásná řada měšťanských domů, které mi vždy připomenou, jak to tu (i na mnoha jiných místech) mohlo vypadat, nebýt 40-ti letého "působení" komančů. Téma splněno trochu sporadicky, přece jen to není ani jiná generace vozu, takže
    spíš jen malinko mladší brácha, než konkurence. >:-[]

anti99 - téma splněno na "plné kule", které tomu ale zároveň trochu chybí. Minimálně barvu máš o level lepší (skoro jako ze stíhačky), tenhle odstín vínově červené fakt nemusím. Na druhou stranu chválím Ford za to zakomponování té (designově obvykle výrazně rušivé) boční "odrazky" (typické pro US verze) do těla reflektoru.

Kubass - technicky žádná velká sláva, umíš i podstatně líp (viz třeba minulé kolo), přesto pro mě jasně nejpůsobivější fotka kola (+ jasně splněné téma), což by mělo stačit i na zlato.

iudex - podobně jako u anti99. Technicky docela OK, ale možná si mohl zabrat i toho Transita vedle celého, myslím ze stejných důvodů o kterých už tu někdo psal, Transit by konkuroval přepravní kapacitou a STéčko rychlostí/zábavou.

woody-alien - téma splněno osobitě (myšleno pozitivně), máš velké štěstí, že tam za tím plotem nevidím nějaké VauWéčko, protože to by se mě dotklo skoro tak, jako vás (tebe a iudexe) ta moje "ST kolobka". >:D

Mates - tradičně vtipný "třídní šašek" opět nezklamal. Oceňuji vtip i nadhled ze kterého by si někteří majitelé modrého oválu mohli vzít příklad, ale záměrně nebudu iudexe jmenovat :-O :*) >:D . Dlouho jsem váhal jestli ti dát stříbro, nebo, bronz, ale eliot měl zřejmě s přípravou o poznání více práce. Ale jak se tak dívám na výsledky, rozhodl jsem se nakonec špatně (někdy i jeden bod rozhodne víc, než jindy bodů deset). >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.13  19:18

w-a
    >:-[] To znám, ale s tím mám někdy problém i na té kolobce..., navíc tam jsem "zvednutý ze sedla" permanentně. >:D

P.S. A tamto byla spíš sranda i z mé strany. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.13  18:55

wl: Však to byla spíš sranda, nejsem Pošuk M(W)oody... ;-) Vojtíšek se vyfotil a dudlík se hodil mezi dalších patnáct Nuků. A to tričko (btw. velmi pěkné a s opravdu malým logem) vyplynulo z rivality sourozenců - když Vojta, tak já taky. >:-[] Koloběžka je fajn, mám tady v obci "pochůzky" v rozsahu jednoho až dvou kilometrů, budu o tom přemýšlet. Zatím občas použiju kolo, ale většinou chodím pěšky. Já na kole neumím pomalu, hned se zvedám ze sedla a šlapu jak magor a podle toho taky vypadám po návratu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.13  15:08

« Re: Hlasovanie

Bud
    Držák na ten košík (dá se sundat) mám i já, je to praktické..
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 28.04.13  14:56

« Re: Hlasovanie

wl.: No koloběžky to jsou pěkné, ta s tím košíkem ve předu a dětskou sedačkou je fakt univerzální :-) Pokud to ženská na ní umí, není co řešit....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.13  14:13

w-a
    >:-[] Jasně, ale logo VW bych ji na cumel nedal (to by mě taky moje hnala) a na triko taky ne. Jo, kdyby měl Vojtíšek na dudlíku ekvivalent loga GTI (ST, RS, ///M), tedy např. logo "SS" (Swift Sport), tak by to bylo úplně v pohodě, ale to by se asi nemuselo líbit např. komunistům, cikánům, Židům, nebo svazu protifašistických bojovníků. >:D ;-)
    Kolobka je na ježdění po (menším) městě dokonalá, ale u delších tras raději zůstaň u spolupráce s ČD. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.04.13  12:11

« Koloběžka?

ta mě nebere, já jsem na retro :-) [odkaz] .

Jakou má vůbec výhodu ta koloběžka od obyčejnyho kola?
    Jenom tak se ptám :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…